Kako povećati posjetu na web stranici?

poruka: 11
|
čitano: 3.155
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran

Pozdrav, imam web stranicu koju dnevno posjeti oko 1000 ljudi, radim reklame u facebook grupama i na taj način ostvarujem posjetu.

Spreman sam da uložim u reklame oko 2000 kuna, zanima me vaše mišljenje, razmisljo sam da napravim facebook oglas ali facebook uzima dosta za strane drzave, a meni trebaju iskljucivo strani posjetioci. Koji servis da koristim za reklame? Te koliko novca treba uložit da povećem posjetu na nekih 50.000 dnevno? 

0 1 hvala 0
12 godina

Kako misliš uzima dosta? Uzima koliko ti odrediš budžet.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Kako povećati posjetu na web stranici?

Računa se po kliku za balkan mozes postavit od 0,02 do 0,04 dok recimo za Novi Zeland 0,38 - 0,76 dolara po kliku. Slicne cijene su za gotovo sve popularnije drzave.

12 godina
protjeran

Imal neko iskustva, koji servis je najbolji za reklamu?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Imal neko iskustva, koji servis je najbolji za reklamu?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Nemoguće da nitko nema odgovor na moje pitanje?

0 0 hvala 0
16 godina

Google AdWords

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Dema94 kaže...

Računa se po kliku za balkan mozes postavit od 0,02 do 0,04 dok recimo za Novi Zeland 0,38 - 0,76 dolara po kliku. Slicne cijene su za gotovo sve popularnije drzave.

Možeš postaviti koliko hoćeš. Ovisi koliko imaš budžet, koliko traje kampanja, tko ti je konkurencija, kakva je ciljana skupina....

16 godina
Syke kaže...
Dema94 kaže...

Možeš postaviti koliko hoćeš. Ovisi koliko imaš budžet, koliko traje kampanja, tko ti je konkurencija, kakva je ciljana skupina....

.. i sve je na kraju beskorisno ako nisi ono što 'kikači' (juzeri) traže. Sjeti se Gangama.

Jedini način da privučeš korisnike (klikove) je da imaš 'nešto' ili klasična prevara. Koliko $$? Pa MS je potrošio 2milijarde, vjerojanto ti je dovoljno manje od njih (koji imaju najpopularniji soft pa im reklama ni nije neophodna). Sevkina lađa je također primjer, za nula kuna dobar PR koji je dospio do sabora, tv emisija itd. a da pevaljka nije ni stavila microfon pred usta..

-imaš li novu sevku ili windows9? Next (uz addblock).

(katastrofa, umjesto 'nečega' juzer razmišlja kako 'kupiti' klikove, tako se ne radi pravi biz).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina

Točno kako ihush kaže. Korisnici dolaze zbog sadržaja. Ako imaš koristan ili zanimljiv sadržaj imat ćeš posjetu i bez reklame. Ako ti je sadržaj smeće čak ti se niti reklama neće prikazivati jer će netko drugi tko plati jednako imati prioritet pošto će te google škartirat kao smeće od linka na kojem se korisnici zadržavaju jednu sekundu. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1. Sadržaj,
2. Umijeće u reklamiranju (znam čovjeka koji bi ti mogao prodati i go*no i sve to za 0kn)
3. Plaćena reklama..

Ideš po redu, prvo trebaš imat sadržaj koji ljudi vole, nakon toga trebaš imat nekoga (ili možeš sam) da ti osmisli dobru reklamu i tek nakon toga plaćaj reklamu jer ćeš inače pare baciti u vjetar - pa neće valjda tebi facebook raditi reklamu...
Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice