Game.co.uk zaključana tema

poruka: 82
|
čitano: 27.594
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Game.co.uk
Neutral kaže...

Mene zanima koliko bi mene kostalo da kupim npr: assassins creed II koji kosta tamo 27 funti. Koliko bi mora ukupno platit na kraju.

Morat cu naravno staru pitat za kreditnu, al kad je ona bila kupovala nes iz australije, postarina ju je dosla 10% i onda na to PDV 23%. Kad sam to sve sracuna dode me isto u hr ili iz uk narucit..:S

pa platio bih ga 30 funti ... i to je to ^^

ako ne lupe carinu ... al ono .. sanse da se to desi jednake su onima da ugledas chuck norrisa u sobi ..

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 20:52 (rebelsy).
17 godina
neaktivan
Game.co.uk

AC2 je na akciji. 20 funti. Jel ima koja dobra duša da kupi za mene jer nemam karticu još? Vratim vam pare odmah!Plač

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 22:32 (Igor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Game.co.uk

Evo mislim kupiti ove dvije igre, šta mislite, hoće li mi puknut carinu ???

Jel se to može platit sa Visa Electron od ZABE ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Već si to pitao na drugoj temi!

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Ne možeš! Visa Electron od ZABE ne dozvoljava internet transakciju izvan Hrvatske.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 13:15 (Igor).
17 godina
neaktivan
Game.co.uk

Kakav je ovaj gamestation.co.uk? Jel netko kupovao kod njih? Čini me sve isto ko i na game.co.uk. Čak je AC2 funtu jeftiniji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Game.co.uk
Jel znate možda koliki PDV,carinu i druge stvari moram platiti kad mi igra dođe u hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Game.co.uk
Imate kod ZABE trenutno i ponudi VISA Avenue Mall poklon karticu za kupiti u apoenima od 100,200,500,1000,1500kn ... to je VISA Electron kartica i prolazi kupovina preko neta, sam sam vec par igara kupio u digitalnom obliku s njom, ali digital store MORA podrzavati kupovinu preko VISA Electron kartice ... a i mozes je koristit u trgovini bilo kojoj kod nas da kupis sto zelis, a onaj sitni iznos koji ti ostane ti vrate ali do iznosa od 99kn ...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
JozicA kaže...
, ali digital store MORA podrzavati kupovinu preko VISA Electron kartice ... a i mozes je koristit u trgovini bilo kojoj kod nas da kupis sto zelis, a onaj sitni iznos koji ti ostane ti vrate ali do iznosa od 99kn ...

Dovoljno je da digital store podržava PayPal jer na PayPalu možeš linkati VISU Electron od deviznog računa.

16 godina
neaktivan
Game.co.uk

Ja narucio AC2, proslu nedilju (ne sad ovu,nego proslu) nije jos stigao. Vjerojatno one lincine na carini, a i Uskrs je sve s*eba.

Spirit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Toni93 kaže...
Jel znate možda koliki PDV,carinu i druge stvari moram platiti kad mi igra dođe u hr

Na pošiljke jeftinije od 160 ili 170kn (nisam skroz siguran) nema carine, za skuplje pošiljke ovisi tko je na carini i hoće li provjerit račun, dakle koliko imaš sreće.

Meni do sada još nikada nisu naplatili carinu, a naručio sam sigurno 15ak puta izvana preko sendit.com

Sad ću nešto naručivat preko games.co.uk i zavvi.com pa ću vidjet

16 godina
neaktivan
Game.co.uk

Stigo ac2 ;) Narucio zadnji pon, dakle 9-10 dana. Valjda jer je bio uskrs pa malo usporeno :S...

Spirit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neutral kaže...

Stigo ac2 ;) Narucio zadnji pon, dakle 9-10 dana. Valjda jer je bio uskrs pa malo usporeno :S...

Bez carine?

16 godina
neaktivan
Game.co.uk

ja sam naručio prekjučer od njih Battlefield BC2 .. sa PBZ-ovom Visom, koštalo me nepunih 28 funti.. a to je 220 kn.. prijatelj mi već ima isukustva i rekao je da se ne plaća carina... nevjerojatno kako su igre izvan Hrvatske tako niskih cijena.. sad se tek vidi koliko smo u krizi.. kod nas u Algoritmu igra dođe 355 kn a u Velikoj Britaniji 220kn i to s poštarinom i dostavom na kućnu adresu.. da živim izvan Hrvatske možda bih kupuvao više orginala..ovako moram priznati da će mi Battlefield BC2 biti prvi orginal u mojoj dugoj igraćoj eri.. i samo zahvaljujući odličnom Multiplayeru.. sad se samo moram strpjeti da mi poštar pozvoni na vrata pa da zaigram sa vama na serverima  Cool

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Figo kaže...

ja sam naručio prekjučer od njih Battlefield BC2 .. sa PBZ-ovom Visom, koštalo me nepunih 28 funti.. a to je 220 kn.. prijatelj mi već ima isukustva i rekao je da se ne plaća carina... nevjerojatno kako su igre izvan Hrvatske tako niskih cijena.. sad se tek vidi koliko smo u krizi.. kod nas u Algoritmu igra dođe 355 kn a u Velikoj Britaniji 220kn i to s poštarinom i dostavom na kućnu adresu.. da živim izvan Hrvatske možda bih kupuvao više orginala..ovako moram priznati da će mi Battlefield BC2 biti prvi orginal u mojoj dugoj igraćoj eri.. i samo zahvaljujući odličnom Multiplayeru.. sad se samo moram strpjeti da mi poštar pozvoni na vrata pa da zaigram sa vama na serverima Cool

Najgore je sa igrama za konzolu... PS3 igre su kod nas preko 500kn hitovi tj. najnovije. Ja ih preko doticnog ducana narucim za u pola manju cijenu, a ponekad i vise. Takoder, MIRRORS EDGE sam kupio novi za 50kn :) Jest da je igra tad bila stara skoro dve godine, ali koga briga za te pare? :D

16 godina
neaktivan
Game.co.uk

Da li mi netko može reći kako da reklamiram. Igricu je poslana prije više od 30 radnih dana i još nije stigla. Tražim na njihovoj stranici kako da zatražim povrat novca ili da mi novu pošalju ali to ne mogu nigdje naći. Jedino što uspjevam naći je neki formular gdje kada upišem postcode 10000 govori mi da je to invalid postcode. Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovako da pojasnimo nesto carina se NE placa na informaticku opremu u sto spadaju i PC igre.. dakle carinu NIKAD necete platiti koliko god da je iznos visok.. ono sto placate je PDV od 23% a na koji tocno iznos ce ga naplatiti nisam siguran..

ja sam kupio od tamo 3 bc2 odjednom i oporezovali su me.. jbga htio sam usparat 60 kn na postarini na kraju sam platio 100 kn vise...na kraju je mene i frendove svakoga izasla igra 265kn.. s time da smo platili 155kn pdva (svi tri skupa)...

narucio sam i 2 company of heroesa tales of valor.. i nisu mi naplatili nikakav pdv (igre su bile 9 i nesto funti svaka, na kraju vrijednost posiljke 22-23 funte.. ocito su se smilovali)

i dosta se ceka... preko 2 tjedna sigurno..

15 godina
neaktivan
Game.co.uk

Znam da nema veze sa game.co.uk, al vi sigurno znate odgovor.

Jel mogu napraviti paypal ako nisam punoljetan?

Po čemu se ta kartica razlikuje od AE, VISA, MAESTRO...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Znam da nema veze sa game.co.uk, al vi sigurno znate odgovor.

Jel mogu napraviti paypal ako nisam punoljetan?

Po čemu se ta kartica razlikuje od AE, VISA, MAESTRO...?

Pay Pal nije kartica nego servis za plaćanje i primanje novca. Da bi otvorio Pay Pal račun moraš imati neku od kartica.

15 godina
neaktivan
Game.co.uk

JEl kad stavim npr. na Paypal 100kn i potrošim ih, dali i dalje mogu trošit ili nemogu. Dal se može ići u minus, dal me može netko pokrast ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mislaw kaže...

Da li mi netko može reći kako da reklamiram. Igricu je poslana prije više od 30 radnih dana i još nije stigla. Tražim na njihovoj stranici kako da zatražim povrat novca ili da mi novu pošalju ali to ne mogu nigdje naći. Jedino što uspjevam naći je neki formular gdje kada upišem postcode 10000 govori mi da je to invalid postcode. Hvala.

U formular upiši bilo koji britanski postcode, naprimjer njihov: RG21 6YJ

17 godina
neaktivan
Tsar kaže...

JEl kad stavim npr. na Paypal 100kn i potrošim ih, dali i dalje mogu trošit ili nemogu. Dal se može ići u minus, dal me može netko pokrast ?

Za pitanja o paypalu postoji tema.

Isto tako postoji već jedna tema o Game.co.uk pa ću ovu zaključati.

P.S. Ne, ne možeš u minus na paypalu i ne stavljaš ti na paypal nikakav novac.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice