Game.co.uk - pitanja i odgovori

poruka: 1.295
|
čitano: 364.671
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Game.co.uk - pitanja i odgovori
Elles D. kaže...

Isto sam i ja napravio - i još sam im prigovorio kakav je to način za tretiranje internacionalnih kupaca! Pa nemamo svi UK poštanski broj :)

A gle, ti bi i sramno niske cijene, jeftinu poštarinu, relativno brzu dostavu i još vrhunski support? To ti je kao i Protis, da bi dobio jeftinije moraš trpiti onakvu uslugu, rudimentarni web (nedavno promijenjeno, hvala bogu), nejavljanje na telefone, čekanje na robu a ako hoćeš dobru uslugu i kvalitetu, odi u Links ali ćeš platiti istu stvar više.

Slažem se, game-ov support je očajan, ali su im cijene i dostava super.

17 godina
neaktivan
Gameov support je vrhunski, jedina je mana ta što ne možeš koristiti obrazac.

3 puta sam kontaktirao support od kojih jednom telefonom i svaki puta su bili maksimalno ljubazni, ažurni i riješili su problem u najkraćem roku. Nisam kod nas doživio bolji support

A da ne govorim o supportu ako si iz UK. Takvu razinu profesionalnosti nemaš nigdje.

Usluga u Linksu je pljuga u odnosu na Game.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
Tvrdy kaže...

A gle, ti bi i sramno niske cijene, jeftinu poštarinu, relativno brzu dostavu i još vrhunski support?

Da, ja bi upravo to :) Nisu u RH pa da očekujem K-1 borbu kad se usudim kontaktirati korisničku podršku.

Ako prodaju kupcima po cijelom svijetu onda je za očekivati da možeš koristiti i njihov formular za kontakt, zar ne?

Danny_HR kaže...

Nisam bio razočaran odgovorima - bili su maksimalno ljubazni i uslužni.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
17 godina

Koliko često oni obnavljaju svoje zalihe malo starijih igara? I, kakve su šanse da se dokopam PES-a 2010 za PC, koji stoji manje od 10 funti, al je stalno out of stock? :( LINK

totus mundus agit histrionem
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 12:34 (SinCr0).
17 godina
neaktivan
PES je jedna od igara koje se zapravo prodaju samo kad izađu, nije im isplativo nabavljat nove pošiljke jer skoro dolazi nastavak.

Pogledaj na ebay rađe, tu se nebuš razveselio.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

A da ne govorim o supportu ako si iz UK. Takvu razinu profesionalnosti nemaš nigdje.

Mene su strašno razočarali kad je bilo ono s vulkanom i EFLC mi je kasnio 2 tjedna. Na njihovom webu nije bilo NIKAKVE obavijesti da bi možda pošiljke mogle kasniti, nikakva isprika u stilu: "Znate, nije do nas već do pošte i vremenskih prilika, ispričavamo se, itd.". Totalna šutnja. Ali mi je zato došao mail u kojem piše da mijenjaju uvjete korištenja i iz njega se dalo iščitati da mijenjaju pravila oko broja dana dostave tj. bilo je jasno da zbog vulkana produžuju rokove. Dakle, ni riječi isprike ni na webu ni mailom a onda podlo, po skrivećki, promijene pravila da si osiguraju guzicu. Jadno. Bilo je i na ovom forumu još nekih koji su zbog toga pi**ili, nisam samo ja.

Slao sam im i mail i popunjavao formular, nisam dobio čak ni automatski odgovor. Uzimat ću i dalje od njih kad bude povoljno, ali ne očekujem baš ništa od supporta.

17 godina
neaktivan

Ali stari, to nije njihova krivica, apsolutno nikako.
Šta su trebali napraviti?

Oni tebi u roku pošalju to, sad što tebi to ne dolazi zbog pošte odnosno kurirske službe nema razloga da ti se oni pravdaju. Viša sila je u pitanju.

Nije njihovom krivicom.

Da si bilo gdje naručio tako bi bilo zbog avionskog prometa.

Tvrdy kaže...

Slao sam im i mail i popunjavao formular, nisam dobio čak ni automatski odgovor. Uzimat ću i dalje od njih kad bude povoljno, ali ne očekujem baš ništa od supporta.

Baš naprotiv, mislim da očekuješ previše.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 14:45 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan

http://www.zaba.hr/home/wps/portal/public/WCMStranice/!ut/p/c5/

Dal se može s ovom poklon visa electron, kupovat kod njih? Jel netko kupovo tako već preko njih, pa da i ja probam preko poklon kartice nešto ušećarit.

Diablo 3, kad ćeš više?

0 0 hvala 0
17 godina
Ruža kaže...

Dal se može s ovom poklon visa electron, kupovat kod njih? Jel netko kupovo tako već preko njih, pa da i ja probam preko poklon kartice nešto ušećarit.

Već smo mali milijon puta rekli Visa Electron od ZABA-e ne prolazi.

Probao i ja sam, za svaki slučaj!

http://ad-infinitum.biz.hr/index.php Hrvatska Star Trek Online Flota
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 2:17 (TomoR).
15 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Ruža kaže...

:((

16 godina
neaktivan

Svi sretni i zadovoljni uslugom game-a. Kada sam vidio kako se ovdje širi bratstvo i jedinstvo sa Englezima, htio sam i ja malo te ljubavi. Pa sam si naručio i ja nešto od tamo. Ali ne znam da li je to do mene ili onog idiota Murphy-ja pa meni odmah prva igrica ne stigne. Nije do game-a, nije do Royal Maila nego do naše pošte, ali ima i nešto krivice u game-u. Neka stave tracking da znam gdje je, a ne ovako, što da si ja sada mislim. Možda da mislim, da nisu ovi svi koji su zadovoljni, koji hvale game-a na sve strane plaćeni od njihove strane da ih promoviraju po forumima, a zapravo su smeće od dućana XD

17 godina
neaktivan

Tracking također nema veze s njima već s našom poštom stari. Oni nude tracking, ako pogledaš imaš i tracking broj na pošiljci i sve ali naša pošta im ne daje informacije jer HP nema tracking.

P.S. Da, plaća me Game, 1000€ mjesečno i službeni auto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 11:50 (Danny_HR).
16 godina

Naručio tri igre u tri navrata i svaki put stiglo u roku 7 dana .

Što se mene tiče game.co uk su sasvim ok

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mislaw kaže...

Svi sretni i zadovoljni uslugom game-a. Kada sam vidio kako se ovdje širi bratstvo i jedinstvo sa Englezima, htio sam i ja malo te ljubavi. Pa sam si naručio i ja nešto od tamo. Ali ne znam da li je to do mene ili onog idiota Murphy-ja pa meni odmah prva igrica ne stigne. Nije do game-a, nije do Royal Maila nego do naše pošte, ali ima i nešto krivice u game-u. Neka stave tracking da znam gdje je, a ne ovako, što da si ja sada mislim. Možda da mislim, da nisu ovi svi koji su zadovoljni, koji hvale game-a na sve strane plaćeni od njihove strane da ih promoviraju po forumima, a zapravo su smeće od dućana XD

Mislim da je sasvim pogrešno to što GAME okrivljuješ za Hrvatsku onakvu kakva jest. Nažalost, nismo u EU i nismo nikome bitni, pa jedino UPS ima predstavništvo u HR koje može trackati što treba. Hrvatske pošte su OK, ali obični poštari su često vrlo loše educirani o tome kako raditi (npr. baratanje poštom), dok je brzina pošte s obzirom na carinu nikakva. Naime, pošiljke s GAMEa stoje danima na carinskom skladištu, dok se netko ne sjeti pogledati tvoj paket.

Osim toga, ako ti igra ili igrica nije stigla (možda igrice lakše zagube, nego igre), moraš čekati 21 dan, prije prijave pošti.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan

Ako ne mogu s visa electron, jel netko može reć s kojom karticom a da nije kreditna mogu kod njih kupovat? Jer ja sam poslo zahtjev za master, al postoji šansa da me odbiju pa me zanima.

Diablo 3, kad ćeš više?

0 0 hvala 0
17 godina
Ruža kaže...

Ako ne mogu s visa electron, jel netko može reć s kojom karticom a da nije kreditna mogu kod njih kupovat? Jer ja sam poslo zahtjev za master, al postoji šansa da me odbiju pa me zanima.

Može se s Visom E. ali samo od PBZ, RBA i ERSTE

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina

Može li mi netko pojasniti što sve trebam upisati (neznam šta da upišem u friendly name).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...
Ruža kaže...

jel radi ta kartica na ebayu??

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 18:09 (R4zOR229).
17 godina
s0me0ne kaže...

Može li mi netko pojasniti što sve trebam upisati (neznam šta da upišem u friendly name).

Pretpostavljam da mozes staviti bilo sta.

Mozes probati s PBZ devizni, American ili neko drugo, zavisi koju karticu upisujes.

Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
neaktivan
s0me0ne kaže...

Tu upišeš proizvoljan naziv za tu svoju karticu, kako god želiš.

17 godina
R4zOR229 kaže...
TomoR kaže...
Ruža kaže...

jel radi ta kartica na ebayu??

Nisam probao, koristim PayPal na E-bay-u. Ali je to ograničenje od ZABA Visa Electron kartice, pa bih rekao da ne radi (iako sam vani s njom uredno dizao keš na bankomatima)

http://ad-infinitum.biz.hr/index.php Hrvatska Star Trek Online Flota
15 godina
neaktivan
Igor kaže...
Ruža kaže...

Može se s Visom E. ali samo od PBZ, RBA i ERSTE

Stara mi ima visa electron od pbz-a, samo što mi ona ne da karticu pomalo je konzervativna nema povjerenja u kupovinu putem interneta. Al vjerojatno ću joj maznut karticu, pa poslije nadoplatit što potrošim. Hvala na informaciji.

Diablo 3, kad ćeš više?
16 godina

Naručio sam Xbox-ov gamepad, carinit valjda neće jer je ispod 180kn, ali me zanima hoće li mi ovi naši poštari još neku poštarinu naplatit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne, nemogu ti naplatit nikakvu poštarinu jer si ju već platio. Ne brini.
16 godina

Evo danas mi je došao gamepad, nakon 5 radnih dana (točnije 7 dana). Poslali su ga u prošli ponedjeljak, nije bilo nikakvih dodatnih troškova.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Znaci mogu se i gamepadovi Narucit?
Ljubi svoju zemlju i brani je krvlju svojom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Toni93 kaže...
Znaci mogu se i gamepadovi Narucit?

Čini se da mogu. Mislim da sam pročitao da ne šalju pakete teže od 1 kg, ali nisam siguran

15 godina
neaktivan

pozzz

zelim da narucim xbox360 slim 199.99 funti. Nezz kolko bi me to zajedno sa carinom i  pdv-om izaci btw koliko ja carina posto????

0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da ne salju van Engleske pakete teze od 1kg, ali probaj malo prosnjofat po stranici gdje to pise.

Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan

vidio sam salju sve al me zanima ta carina i pdv (postarinu doplacuju 4 funte)

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice