Game.co.uk nudi kopvanje i kao download , tako da nema problema sa dostavom. Ja sam tako uzeo novi splinter cell ( 22 funte kao pre-order).
Game.co.uk - pitanja i odgovori
- poruka: 1.295
- |
- čitano: 364.932
- |
- moderatori:
vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Game.co.uk nudi kopvanje i kao download , tako da nema problema sa dostavom. Ja sam tako uzeo novi splinter cell ( 22 funte kao pre-order).
Ako uzimaš kao download onda je jeftinije na g2play
pozz ja sam ovdije novi neznam dali je ovo pitano, ali dali roba putuje subotom i nedeljom sorry na glupom pitanju.hvala
pozz ja sam ovdije novi neznam dali je ovo pitano, ali dali roba putuje subotom i nedeljom sorry na glupom pitanju.hvala
samo radnim danom u svijetu ,kod nas mozda i subotom.
Samo nedjeljom ne putuje.
Evo stigao mi je konacno Xbox 360 Gamepad :D nakon tacno 15 dana XD sve je super proslo paket ne ostecen i sto je najbitnije radi :D tezina posiljke je 509gr ako nekog zanima evo i slike :D sad slijedi uzivanje :D
A zašto si ga išao naručivati iz "vana"? Imaš kod nas za 300 kn s dostavom, ako sam ideš po njega oko 250 kn. Jel ti se stvarno isplatilo naručivat za 50 kn razlike i još toliko čekat?
Ja sam iz BiH, tacnije iz Banjaluke i kod mene nigdje nema da se kupi ovaj dzojstik tako da sam morao narucivati :D a i za 50 kn razlike se isplati naruciti to sto sam cekao nije neki veliki problem nije mi se zurilo nigdje :D
A zašto si ga išao naručivati iz "vana"? Imaš kod nas za 300 kn s dostavom, ako sam ideš po njega oko 250 kn. Jel ti se stvarno isplatilo naručivat za 50 kn razlike i još toliko čekat?
Možda kad počneš raditi i zarađivati svoj novac budeš znao da 50 kuna bačenih u vjetar i nije malo.
Da uvijek se isplati za 50-100 kn čekati nekoliko dana da stigne. Neće ti ništa biti ako pričekaš.
Možda kad počneš raditi i zarađivati svoj novac budeš znao da 50 kuna bačenih u vjetar i nije malo.
Da uvijek se isplati za 50-100 kn čekati nekoliko dana da stigne. Neće ti ništa biti ako pričekaš.
Nisam znao da je čovjek iz BiH, a za tvoju informaciju ja zarađujem vlastiti novac.
280 sam ga ja platil u diskont24 prije 4mjseca
1)za kolko dode igra sa game.co.uk do hrvatske?
2)koliko je postarina?
Vrijeme dolaska u hrv je između 5 i 10 radnih dana.
Promijenio sam naslov teme budući da je ovaj jednostavniji i jasniji a tema ionako služi za općenita pitanja o ovom webshopu.
Tu pogledaj opcije za plaćanje.
Carinu ti po zakonu trebaju naplatit kod nas u pošti na sve iznad 180 kn. Carina je 10% + 23% PDV.
S tim da meni do sada nisu naplatili za ni jedan DVD.
Kolika bi bila poštarina na tehničku robu lakšu od 1kg , na primjer mene zanima psp 3000 , hvala.
Ne mozes kupovat sa debitnom karticom.
Treba ti ili Amex, Visa, Master i li Diners.
Visa Electron ako si englez i imas njihovu.
Nije to nikakva greska game-a. Game je odlican ducan.
Upravo sam danas predo zahtjev za master card u zagrebačkoj banci(standardnu), i to samo da mogu kupovat preko game.co.uk! Jer nisam neki fanatik internet šopinga, al sam si izračuno da će me doć duplo jeftinije i sa poštarinom ako naručim iz engleske nego da kupujem po hrvatskoj!!!!! Nevjerojatno, al istinito. Da u jednoj engelskoj, koja ima znamo kakav standard se može kupit jeftinije proizvode nego u Lijepoj-SKUPOJ-Našoj. Mene sad samo ovo zanima, dal je netko već kupovo preko standardne master card kartice(zagrebačka banka) i dal se može kupovat preko nje kod njih, to je ono što me zanima? Hvala na odgovoru unaprijed, gospođa u banci mi je rekla da se s tom karticom može kupovat preko interneta znači trebalo bi se moć.
Kao što sam gore napisao.
Upravo sam danas predo zahtjev za master card u zagrebačkoj banci(standardnu), i to samo da mogu kupovat preko game.co.uk! Jer nisam neki fanatik internet šopinga, al sam si izračuno da će me doć duplo jeftinije i sa poštarinom ako naručim iz engleske nego da kupujem po hrvatskoj!!!!! Nevjerojatno, al istinito. Da u jednoj engelskoj, koja ima znamo kakav standard se može kupit jeftinije proizvode nego u Lijepoj-SKUPOJ-Našoj. Mene sad samo ovo zanima, dal je netko već kupovo preko standardne master card kartice(zagrebačka banka) i dal se može kupovat preko nje kod njih, to je ono što me zanima? Hvala na odgovoru unaprijed, gospođa u banci mi je rekla da se s tom karticom može kupovat preko interneta znači trebalo bi se moć.
Master ti sigurno funkcionira, ja ga koristio godinama ali da bi ga imao, plaćaš članarinu, mislim da je moja bila 175 Kn godišnje. Visa electron od deviznog funkcionira potpuno isto a košta puno manje. Po meni master ima smisla jedino ako hoćeš kupovati na rate (makar odnedavno to može i maestro) ili ako hoćeš prebaciti troškove na sljedeći mjesec.
A ovo za englesku i cijene, to ti je sudar sa surovom realnošću. Mi u banana državama sa puno manjim plaćama još moramo plaćati više, dok oni bliže centru imperija naravno prolaze bolje.
bok svima,,ja sa novi tu..hah..ovako oje pitanje je jel se može plaiti gotovoinom i koliko je sigurno da ce stici taj paket..koji se naruci,,igra,,ili nesto drugo...??
Sigurno je 100%.
Sigurno je 100%.
oke..
a jel se preko sophoslaba moze platit gotovinom.?
http://www.sophoslab.hr/?kako-kupovati
Da li mi netko može reći kako da reklamiram. Igricu je poslana prije više od 30 radnih dana i još nije stigla. Tražim na njihovoj stranici kako da zatražim povrat novca ili da mi novu pošalju ali to ne mogu nigdje naći. Jedino što uspjevam naći je neki formular gdje kada upišem postcode 10000 govori mi da je to invalid postcode. Hvala.
Objasni situaciju i daj im sve potrebne podatke, datum narudžbe, broj narudžbe, način plaćanja, adresu dostave i slično.
Ili ih nazovi.
Objasni situaciju i daj im sve potrebne podatke, datum narudžbe, broj narudžbe, način plaćanja, adresu dostave i slično.
Ili ih nazovi.
Ili na onoj web formi stavi neki poštanski broj iz UK (ja sam stavio njihov, kad je već na dnu stranice). Meni su odgovorili i tako.
Isto sam i ja napravio - i još sam im prigovorio kakav je to način za tretiranje internacionalnih kupaca! Pa nemamo svi UK poštanski broj :)