Zanima me kad bih prednaručio Mafiu 2, kada bi igra mogla otprilike stići pošto izlazi 27.8.?
Game.co.uk - pitanja i odgovori
- poruka: 1.295
- |
- čitano: 364.706
- |
- moderatori:
vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
5-7 radnih dana nakon 27.8.
5-7 radnih dana nakon 27.8.
U principu oni pošalju pošiljku kroz max 3 dana, a nakon toga sve ovisi o pošti.
U pravilu stize kroz tjedan dana, meni je jednom stigao dvd za 10dana.
Pozdrav,
pročitao sam sve postove,ali nitko baš nije točno naveo dali je naručio igru i platio pbz visa electron karticom od žiro-računa.
Svi daju nekakve dvosmislene odgovore ili teoretski.
Pozdrav,
pročitao sam sve postove,ali nitko baš nije točno naveo dali je naručio igru i platio pbz visa electron karticom od žiro-računa.
samo kreditna kolko znam
Pozdrav,
samo kreditna kolko znam
Krivo znaš. Visa Electron prolazi normalno.
Pozdrav,
samo kreditna kolko znam
PBZ Visa Electron prolazi, barem po postovima drugih ljudi.
Moja ZABA Visa Electron NE PROLAZI (probao sam).
I već smo bar 5 puta dali taj konkretan odgovor.
Pozdrav,
samo kreditna kolko znam
PBZ Visa Electron prolazi, barem po postovima drugih ljudi.
Moja ZABA Visa Electron NE PROLAZI (probao sam).
I već smo bar 5 puta dali taj konkretan odgovor.
Niste dali konkretan odgovor jer netko kaže da visa electron od deviznog računa prolazi,a za žiro ne prolazi
Obje prolaze ako nisu iz Zabe.
Niste dali konkretan odgovor jer netko kaže da visa electron od deviznog računa prolazi,a za žiro ne prolazi
ZABA Visa Electron od deviznog ne prolazi. Drugu nemam pa nisam ni mogao probati.
ZABA Visa Electron od deviznog ne prolazi. Drugu nemam pa nisam ni mogao probati.
Normalno, Visa Electron od zabe uopće ne prolazi nigdje jer s njom ne možeš imati međunarodne transakcije.
Normalno, Visa Electron od zabe uopće ne prolazi nigdje jer s njom ne možeš imati međunarodne transakcije.
Eh, ali vani normalno s njom možeš plaćati i skidati s bankomata (bar mi je radilo u Švedskoj)
Jeli ima itko iskustva sa Preownanim igrama?
Konkretno mislim ovu ubost pa da budem siguran.
Više od pola igara za PS3 koje imam su preowned sa Game.co.uk.
Sve rade.
Su debitna kartica i tekući račun jedno te isto :) I dali ide s njima kupovina?
Koliko ja znam sa tekućim računom ide kreditna kartica.
Čitam po netu kazu da sa debitnom karticom ide kartica kakva se koristi na bankomatima te da je s njiom moguce kupovanje u raznim trgovinama...
E sad dali znaš jeli to vrjedi u slučaju game.co.uk? Visa obična bi bila.
Čitam po netu kazu da sa debitnom karticom ide kartica kakva se koristi na bankomatima te da je s njiom moguce kupovanje u raznim trgovinama...
E sad dali znaš jeli to vrjedi u slučaju game.co.uk? Visa obična bi bila.
Visa Classic je kreditna kartica i s njom možeš plaćati na game.co.uk JEDINO ako nije iz Zagrebačke banke. Znači sve osim Zabe.
e ima i ona poklon kartica u zabi avenue mall kartica ona isto prolazi na ebayu i paypalu bez ikakvih problema isprobano...
Hvala frenky!
Znaci koju bi bilo po tebi najbolje da uzmem?
Dali ide tekući račun i od njega kartica?
Hvala frenky!
Znaci koju bi bilo po tebi najbolje da uzmem?
Dali ide tekući račun i od njega kartica?
Gle, ako ti kartica treba samo za Paypal / game.co.uk onda otvori žiro u PBZu pri čemu dobivaš Visa Electron koja prolazi.
Ako ti tekući treba, otvori ga u PBZu (provjereno prolazi, raspitaj se i za druge banke) i uzmi Visu classic. I ona prolazi.
kada piše:
Your order is waiting for authorisation and release for fulfilment.
šta samo trebam čekati ili trebam u banku ići potvrditi ili nešto?
kada piše:
Samo trebaš čekati. To oni rade online provjeru kartice s bankom, kada sve OK prođe, šalju.
kada piše:
Trebaš skakat na jednoj nozi i vikat unga unga.... :-P
Trebaš samo pričekat da ti to pošalju, nikavi odlasci u banku i tome slično. Naravno, moraš imati i para na računu da imaju otkuda skinut i to je to...
Pozdraf...
Pozdrav,
Ja sam platio sa takvom karticom i proslo bez problema!
Ja imam tekuću karticu u OTP banci i htjeo bi preko game.co.uk-a kupit ps3 120GB. Dođe oko 2200kn. Kako to na adresu dolazi i kolika bi bila poštarina
Možeš, samo ovisno koja.
game.co.uk ne šalje konzole van UK.
Možeš, samo ovisno koja.
game.co.uk ne šalje konzole van UK.
VISA Electron
A igre? Njih mogu jelda
Ja imam tekuću karticu u OTP banci i htjeo bi preko game.co.uk-a kupit ps3 120GB. Dođe oko 2200kn. Kako to na adresu dolazi i kolika bi bila poštarina
Van UK ne šalju ništa teže od 1kg, pa vjerojatno ti ne bi ni poslali.
Osim toga na taj paket bi platio carinu, PDV i troškove obrade carine i pošte - bolje ti je kupiti doma ili u nekoj susjednoj zemlji.