Game.co.uk - pitanja i odgovori

poruka: 1.295
|
čitano: 364.795
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Game.co.uk - pitanja i odgovori
mirza206 kaže...

pozzz

zelim da narucim xbox360 slim 199.99 funti. Nezz kolko bi me to zajedno sa carinom i  pdv-om izaci btw koliko ja carina posto????

Ma to ti se nikako ne isplati... kod nas ti je oko 2200 kn, dok će te ovaj doći min. 260 funti ~ 2230 kn... A još kako ćeš ako ti se pokvari...

Bolje konzolu kod nas uzmi, a igre na game.co.uk

15 godina
protjeran
mirza206 kaže...

pozzz

zelim da narucim xbox360 slim 199.99 funti. Nezz kolko bi me to zajedno sa carinom i  pdv-om izaci btw koliko ja carina posto????

procitaj post isprid tvoga

Ljubi svoju zemlju i brani je krvlju svojom
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 20:34 (Toni93).
17 godina
neaktivan

Neke stvari treba 100 000 puta ponoviti.. Paketi koji su teži od 1kg se nešalju van UK, a xbox360 ima 2.9 kg Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 11:00 (AlterEgo).
15 godina
neaktivan

pozz ekipa,evo danas sam odlucio kupiti igru sa ovog site-a pa sam ordero bfbc2 i onda kad odem na delivery tracking kazu mi your credit card is held for credit checking,novac je tu a kartica je VISA,znate li je li to normalno i tako jeste li imali takva iskustva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
YoungSlim kaže...

pozz ekipa,evo danas sam odlucio kupiti igru sa ovog site-a pa sam ordero bfbc2 i onda kad odem na delivery tracking kazu mi your credit card is held for credit checking,novac je tu a kartica je VISA,znate li je li to normalno i tako jeste li imali takva iskustva?

To je normalno.

Idući korak je uzimanje novca s kartice pa slanje.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan

gracias Danny,evo sad mi kazu da je moj bfbc2 dispatched and delivered,sad mi jos ostaje da mi dodje na kucnu adresu :)) za samo 24 funte,smijesno

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Jeli za game.co.uk obavezna kreditna kartica? I koja bi bila OK?

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Jeli za game.co.uk obavezna kreditna kartica? I koja bi bila OK?

nije obavezna za registraciju na sajt, ali je obavezna ako hoćeš kupovati.

Primaju većinu normalnih kreditnih kartica.

Kada odlučiš registrirati svoju karticu za plaćanje, ponudi ti dropdown-box sa popisom podržanih kreditnih kartica, pa provjeri da li imaš koju s popisa.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
16 godina
neaktivan

Pozdrav

Da li mi je za kupovinu potreban Devizni račun ili može običan kunski žiro od PBZa? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jedno kratko pitanje...
Odlučio sam otvoriti devizni račun i uzeti debitnu karticu pa naručiti par igri...
Sad me zanima da li mi odmah automatski uzmu pare kad naručim ili trebam najprije dati nekakvu potvrdu banki za odobravanje transakcije?

Sry na takvom pitanju, nikad nisam koristio kartice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Spyware kaže...
Jedno kratko pitanje...
Odlučio sam otvoriti devizni račun i uzeti debitnu karticu pa naručiti par igri...
Sad me zanima da li mi odmah automatski uzmu pare kad naručim ili trebam najprije dati nekakvu potvrdu banki za odobravanje transakcije?

Sry na takvom pitanju, nikad nisam koristio kartice.

Odmah se naplati,i dobivaš mail o transakciji.

Ne treba ti nikakva potvrda banke , jedino što moraš imat love na računu ,a to se podrazumjeva .

17 godina

Meni uzmu odmah s deviznog racuna cim potvrdim kupovinu na site-u (Steam, Game.co.uk i sl.).

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Znam da ste se dosta ispisali o ovome i dosta toga sam procitao,ali sa game.co.uk-a zelim nabavit MW2 za PS3 koji dodje sa postarinom negdje 240-tak kuna.

Kolike su mi sanse,u postotcima ako moze,da cu morat platit carinu na to?

thx a lot...:D

0 0 hvala 0
17 godina
taboof kaže...

Znam da ste se dosta ispisali o ovome i dosta toga sam procitao,ali sa game.co.uk-a zelim nabavit MW2 za PS3 koji dodje sa postarinom negdje 240-tak kuna.

Kolike su mi sanse,u postotcima ako moze,da cu morat platit carinu na to?

thx a lot...:D

Ne vjerujem da ti itko moze reci sansu u postocima Smijeh

Pripremi malo vise love za svaki slucaj, pomoli se Bogu (ako vjerujes u njega) i drzi fige za srecu dok ne stigne paket Smijeh

Salu na stranu. Osobno mislim da najvise utjecaja ima sreca i fizicka velicina paketa.

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan
Kazu mi na cro-ps3 sajtu da smanjivam postotak carinenja ako je paket manji,manje vrijednosti i ako narucujem iz Zagreba.To isto cu i uciniti,i moliti se da progledaju kroz prste bas mom paketu..

Lutrija...:D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znači ako naručim Starcraft II Collectors Edition nema šanse da izbjegnem carinu?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pitanje za sve vas a pogotovo za gospona dannya jucer u 17:45 sam narucio starcraft 2 jos mi uvijek pise u status logu prvi korak (Your order is waiting for authorisation and release for fulfilment.) e sad kontaktiro sam game support i odgovorili su mi navecer prije osam da im trebam dati osobne podatke to sam i ucinio ali mi nitko nije odgovorio vise znaci dali je ok da mi taj status log tak dugo pise te dali game.co support(mail) radi nedjeljom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
S obzirom da ducani ne rade vikendom morati ces se strpiti do sutra prije nego pocnu procesirati tvoju narudzbu.

Nisi trebao kontaktirati support vec nakon nekoliko sati. Ne vidim razlog za nestrpljenje.
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
S obzirom da ducani ne rade vikendom morati ces se strpiti do sutra prije nego pocnu procesirati tvoju narudzbu.

Nisi trebao kontaktirati support vec nakon nekoliko sati. Ne vidim razlog za nestrpljenje.

nije problem u nestrpljenju

problem je u strahu da mi igra nece nikada stici kuci

16 godina

Ne može ti baš za par sati doći. Strpi se do kraja tjedna, nemaš se šta bojati, neće te prevarit.

15 godina
neaktivan

Da sad ne trazim po 15 stranica ove teme pitat cu vas ovo. Kakva je ovo opcija download? To je kao na steam legalna digitalna kopija igre s kojom se moze igrati online? Govorim konkretno o Company of Heroes: Tales of valor LINK. 10 funti je stvarno premalo, s obzirom da na steamu kosta 35 €. Zna li itko u cemu je caka?

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@Topforumas
Ma nemas nikakvog straha. Game je 100% siguran.
Uvijek kad narucis van radnog vremena procesirati ce ti narudzbu do 12 sati prvi radni dan.

Sto se digitalne distribucije kod Gamea tice, da dobro si skuzio. To je legalna kopija. A ovo sa cijenom nek te ne brine, steam je puno skuplji jer imaju jako visoke marze i kod njih je svaka igra gotovo u pravilu skuplja.

15 godina
neaktivan

Danny, kakvi su uvjeti placanja? Moze li Paypalom? Mogu li kupiti frendovom karticom (uplatim mu na racun), ili moram otvarati svoj Paypal racun?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mata_87 kaže...

Danny, kakvi su uvjeti placanja? Moze li Paypalom? Mogu li kupiti frendovom karticom (uplatim mu na racun), ili moram otvarati svoj Paypal racun?

Nema na game-u plaćanja preko PayPala, samo s karticom.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
15 godina
neaktivan

Nasao sam na stranici, kazu da se moze platiti Paypalom. Sad me zanima, kako zapravo kupim igru? Stisnem na download i stavi je u kosaricu. Sto dalje da mi skine novce i krene skidati igru?

EDIT: nasao sam, samo treba ici na checkout, bio je problem sto Opera pritiskom na to dugme je samo vracala nazad, dok sa FIrefoxom m ide na placanje

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 21:16 (mata_87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozz momci......planiram naručiti Football manager 2011 ...odnosno pre ordat ga  :)  e sad zanima me release date je 29.10.2010 kad bi meni moglo to stići    ???   odma 29.10 ili par dana kasnije :)

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I ja imam jedno pitanje.

Možda je već bilo, pa ak je, sry.

Dal mogu ja naručiti (uplatiti) nekaj s Game.co ili Dvd.co prek tuđe kartice (naravno uz suradnju s čovjekom) s mojeg kompa i da dođe na moju adresu?

Znači, frend bi uplatil sa svojom karticom (pošto je ja nemam), a ja bi njemu dal "keš"

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

može se to.....ali moraš sve podatke od kartice naravno upisati....

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Hrvojestr kaže...

može se to.....ali moraš sve podatke od kartice naravno upisati....

Ali treba napraviti acc na stranici jel?

Dal to treba upisati točne podatke ili je to nekaj ko za forume?

Jer ak upišem svoje podatke, a od frenda je kartica, da nebi nekaj postalo sumnjivo...

Ne znam, nisam upućen i zato pitam

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
16 godina
neaktivan

kolko znam ti možeš upsiati sve svoje podatke i od frenda uzmeš karticu i sve samo upišeš...neće ništa biti sumnjivo jel imaju sigurnosni brojevi i ta sranja koje zna samo vlasnik kartice...tako da nebi trebalo biti problema...prije dok nisam imao visu uzimao sam od staraca karticu i naručivao na svoje ime tako da mislim da možeš i od frenda....neće biti problema :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice