Firefox zauzima 200MB RAM-a

poruka: 7
|
čitano: 1.054
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Imam Android Kitkat, 1gb ram, 4 jezgreni cpu i zadnju verziju firefoxa. chrome radi normalno ali ne svida mi se njihov spijunski softver pa koristim ff. Ne koristim addone, teme itd ali i dalje steka. dal postoji kakvo mogucnost za ubrzanje ff-a?

Iron Maiden

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Firefox zauzima 200MB RAM-a
Meni opera zauzme 2GB rama na mobu (1.89GB) Često smrzne mob pa moram prazniti ram. Lolipop. Ti si još i dobar. :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Probaj s Operom Mini ili skini neki drugi laksi browser :)
Iron Maiden
16 godina
Mislim da zbraja u ram sve posjećene stranice do tad i fila ram do 94-95% i onda kuršlus. Nevjerovatno. A kopam prvo riješenje ali nema.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ciscenje predmemorije pomaze ali samo na kratko. Zna biti do 185MB. Kad se predmemorija napuni onda je FF opet spor i nikakav. Mislim da nije dobro optimiziran kao Chrome npr. Ima dobrih alternativa npr. Lightning Browser, UC Browser, CM Browser, Dolphin...ili stock  android browser

Iron Maiden

1 0 hvala 0
16 godina
Ne znam koji još od njih štedi promet? Jer opera je po tome dobra ali nije dobra što nakon napuštanja stranice ne oslobodi memoriju. Vjerovatno. Nemam drugo objašnjenje. I onda zatrpa ram. Da ga imam ne znam koliko popunilo bi.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice