toliko se pricalo o tome kako ce srediti potrosnju memorije unutar firefoxa...
A evo kod mene pojeo dosta memorije, dok imam otvoren samo bug forum.
Sad me jako zanima koliko je 'uistinu siguran'.
Kladim se da prva zakrpa ide u roku od tjedan dana.
toliko se pricalo o tome kako ce srediti potrosnju memorije unutar firefoxa...
A evo kod mene pojeo dosta memorije, dok imam otvoren samo bug forum.
Sad me jako zanima koliko je 'uistinu siguran'.
Kladim se da prva zakrpa ide u roku od tjedan dana.
Koliki ti je VM Size?
Koliki ti je VM Size?
Meni trosi 68.144k, imam 2 otvorena taba.
Jedan tab, 120 MB 
Mislim da je problem, kao i prije, u add-onovima.
svi pluginovi
15 ekstenzija
6 tema
4 taba
1 browser (hehehe)
----------------------------------
72.7 MB
Ubutnu 8.04, Gnome DE
Nije toliko bitan broj add-onova, nego neki specifični add-onovi koji imaju memory leekove.... a možda je ipak problem u windows verziji, nisam siguran.
BTW: 24 add-ona
, bilo bi i više ali neki još ne podržavaju ff3.
Evo ja sam kod sebe pogledao u više navrata, čisto da usporedim. I potrosnja se kreće od 58 MB do 125 MB . Trenutno je 61 MB.
oko 80 MB je kod mene.
Trenutno je 78 a otvoreno 10 tabova i imam 4 add-ona
http://support.mozilla.com/en-US/kb/High+memory+usage#Settings_that_reduce_memory_usage
FF-u ako je dostupno više slobodne memorije, koristi više ali se može ručno smanjiti potrošnja. about:config ftw. Memory leak kao bug navodno u 3ci više ne postoji.
http://support.mozilla.com/en-US/kb/High+memory+usage#Settings_that_reduce_memory_usage
FF-u ako je dostupno više slobodne memorije, koristi više ali se može ručno smanjiti potrošnja. about:config ftw. Memory leak kao bug navodno u 3ci više ne postoji.
Ne znam što je to, meni uglavnom ide oko 80...
Otvoren Bug Forum, jedan tab, jedan add-on (SiteAdvisor).
Ne znam što je to, meni uglavnom ide oko 80...
Otvoren Bug Forum, jedan tab, jedan add-on (SiteAdvisor).
Da, leaka i dalje al opet je brži nego stari. Otvorio sam 27 tabova odjednom i početna je veličina bila 173 MB-a, nakon pola sata surfanja naraslo je na 243 MB-a. Sad, možda on stvarno cachea stranice, a možda i curi mema. Ali opraštam mu, brži je neg dvojka....
12 otvorenih tabova - 110.000kb
Kod mene 6 tabova i 90.444 kB memorije zauzima Firefox 3. Ulogiram se u Gmail koristec Better Gmail ekstenziju i potrosnja skoci prvo na 133.000 kB, pa se smanji na 109.000 kB. Znaci, nije strasno.
Meni jedan tab i 51...al kao da je bitno, rastura browser na veliko, obozavam ga!
Meni je vise od svega fascinantno, u kojoj se kolicini ta memorija mijenja kroz vrijeme a da covjek apsolutno nist ne radi s njim. Prvo sam pomislio da mozda banneri imaju prste u tome, al i kad je otvoren samo google, na osnovnoj stranici, kolicina memorije raste i pada za oko 5%.