Brzina interneta

poruka: 38
|
čitano: 29.095
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Brzina interneta

Nakon nekoliko tjedana pune nove brzine od 4mbps sad sam na 2mbps,zvao tehničku podršku (čisto očaja radi,jer oni ne zapravo ne rade) i 2 tjedna nakon i dalje na 4 mbps.

Ima itko sličan problem u Tcom ? i ne,nije do mene,ni mog kompa ni mojih parica ni mog kabela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Brzina interneta

decki trebate otvoriti port na postavkama otipkas 192.168.1.1 i tamo napises user i pass neznam koji ti jest...tamo moras otworiti port vidit ces meni ide i do 990 kb/s

Svasta MaJka rodi ali traktorsku gumu ne
17 godina
protjeran
Devil Ricky kaže...

decki trebate otvoriti port na postavkama otipkas 192.168.1.1 i tamo napises user i pass neznam koji ti jest...tamo moras otworiti port vidit ces meni ide i do 990 kb/s

Malo ti je to, meni ide do 200KB/s

I don't need sex, T-com fucks me every day
17 godina
Brzina interneta

Sve kvragu, sad surfam jedva s 0,30 Mbit, prije je bilo bar 1,8 - sad drekec, neznam koji im je vrag . Taj T-com je tako neprofesionalan da boli

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 22:06 (Batista).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Brzina interneta

nekaj se opako događa

inače nemam nikakvih problema, al zadnjih tjedan dana teže se spajam na net, browserima treba sto godina da nekaj pošteno otvore.

Imam osjećaj da nekaj prčkaju naveliko, jer puno ljudi se žali na iste probleme (možda dignu brzine il nekaj slično)

UŽAS

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 22:10 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slažem se.Ja danas skidam 25 Mb skoro dva sata i to brzinom od cca 4,6 kB/sec. Vrijedi plaćene love T-comu za deklariranu brzinu.

poletarac u duši i još sasvim zelen
15 godina
neaktivan
Brzina interneta

A moguce da je i zbog max-tv akcije, bar ja mislim! samo u mom selu se prikopcalo odjednom desetak njih(a selo je od 300stanovnika) Izlanuo se ! Pretpostavljam da im je sistem preopterecen jer kog god znam da ima adsl svima steka ovih dana!

moj je zivot,..... shljakanjeeee u gradjevini, skoro pa savrsen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Brzina interneta

Meni je na speedtest.com brzina downloada 1.6mbps...

FTW zasto tak malo gledam slike nekima je preko 5mbps ...

POMOC pls!!

LOCKERZ JE ISTinaaa!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice