Hvala :)
Hvala :)
Malo sam ćorav. Da li se ovo može naručiti za Hrvatsku ili ne?
Može.
Pozdrav!
Dali ima netko tko je kupio mobitel preko amazona.
Muči me ta garancija.Vidim ima za kupiti posebna garancija i to vise modela.Sama garancija na uređaj i dodatna sa osiguranjem na krađu.No to se plaća!
Zar mobitel nebi trebao imati neko 24 mj. EU jamstvo??
Ako itko zna nešto o tome neka napiše i ako netko vidi gdje to na samoj ponudi i detaljima ponude piše.Jer ja ne vidim!
Pozdrav.
Kolika je poštarina kada se naručuje sa amazon.co.uk? I za koliko dana otprilike dođe?
za moto G je pisalo 25 funti za određene države izvan UK. (Hrvatske nema nigdje na popisu)
za moto G je pisalo 25 funti za određene države izvan UK. (Hrvatske nema nigdje na popisu)
Taj tvoj Moto G izađe 140,34 funte sa svime.
Da, šalju u hrvatsku a tu di nije nabrojano je za brzu poštu što nema za Hrvatsku, znači to te netreba brinut.
Samo pazi da naručuješ s amazon.co.uk, odnosno klikni na "19 new" i odaberi u košaricu tamo di piše amazon.co.uk i to je to.
PS. naravno pričam o verziji s 8GB
Zanima me kako napraviti visa amazon karticu i vidim na njihovoj stranici amazon.de i amazon.co.uk se nuda neki kuponi od 40 eura i 40 funti za visa amazon karticu
Zanima me kako napraviti visa amazon karticu i vidim na njihovoj stranici amazon.de i amazon.co.uk se nuda neki kuponi od 40 eura i 40 funti za visa amazon karticu
Za njemački Amazon ne znam, ali čini mi se da za UK Amazon VISA ili MasterCard mogu aplicirati samo građani UK tj. oni koji imaju boravište u UK.
Ja imam kod za popust od 10 EUR za njemački Amazon, tko ima nešto slično za UK a želi se mijenjati neka se javi.
Vrijedi li i u Hrvatskoj free delivery koji trenutno nude (s trialom amazon prime)?
Naručujete li i od drugih sellera osim Amazona? Imate li neke kriterije kod odabira sellera?
Vrijedi li i u Hrvatskoj free delivery koji trenutno nude (s trialom amazon prime)?
Naručujete li i od drugih sellera osim Amazona? Imate li neke kriterije kod odabira sellera?
Nažalost, to za dostavu u RH ne vrijedi. Imao sam Prime na Amazon.de
Još uvijek dosta sellera koji na Amazonu prodaju ne šalju u RH tako da za sada odabirem samo proizvode sold by Amazon, a u dosta slučajeva upravo su oni najjeftiniji.
Pozdrav.
Zanima me dali je netko dobivao Amazonove pakete koji su poslani preko Royal Mail-a u skorije vrijeme?
Meni je Amazon poslao takav paket ali bez tracking number-a.
Zanima me dali su i vaši paketi bili bez tracking numbera?
Paket mi putuje već 10 dana i polako se počinjem brinuti.
Znam da su bili blagdani, ali opet, 10 dana je već dugo u odnosu na ono kako oni inače dostavljaju.
Unaprijed hvala.
Update: paket stigao
pozdrav, moze li mi tko pomoci u vezi postarine sa amazon.de
stavio sam ovu torbu: http://www.amazon.de/gp/product/B0077VFO38/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF u kosaricu i nigdje ne vidim kolika je postarina
Meni i dalje nista nije bas jasno :D
Kupio bih si headset za nekih 300-400kn, moze mi neko ko je vec kupovao objasnit koliko se placa dostava, na sto trebam pazit ugl, sve to trebam znat.
pozdrav, moze li mi tko pomoci u vezi postarine sa amazon.de
stavio sam ovu torbu: http://www.amazon.de/gp/product/B0077VFO38/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF u kosaricu i nigdje ne vidim kolika je postarina
Odeš u košarici na Zur Kasse gehen i zatim odabereš svoju adresu klikom na "An diese Adresse senden"(izbacit će ti mogućnost odabira adrese koju si ranije unio kod prijašnjih narudžbi na nekom od Amazona - USA, UK, DE, IT, ES....) ,zatim na slijedećem koraku odaberi način dostave i klikni na "Weiter" odabereš način plaćanja (moći ćeš izabrati jednu od kartica koju si već registrirao u svom Amazon računu, a ukoliko nemaš registriranu karticu trebati ćeš unijeti podatke o kartici.) Ukoliko imaš regsitriranu karticu samo klikni na nju i prijeđi na slijedeći korak pritiskom na "Weiter"
Sada bi trebao moći vidjeti ovakvu stranicu (Klikni za prikaz slike)
Verpackung & Versand ti je pakiiranje i dostava.
Uzmi u obzir da se za većinu proizvoda koje pakira i šalje Amazon EU primjenjuje naplata PDV-a po hrvatskoj stopi PDV-a (25%)
Nadam se da ti je sad sve jasno.
Meni i dalje nista nije bas jasno :D
Kupio bih si headset za nekih 300-400kn, moze mi neko ko je vec kupovao objasnit koliko se placa dostava, na sto trebam pazit ugl, sve to trebam znat.
Ako bi primjerice kupovao sa Amazona UK i odabrao standardnu dostavu (dostava u roku od 5-15 dana) dostava bi te mogla koštati oko 6.50 GBP ilti 60-ak kuna
Uzmi u obzir da će ti naplatiti PDV u iznosu od 25% ako roba ide sa Amazonovog skladišta i šalju u RH. Cijene koje ti vidiš na samom Amazonu su iskazane s PDV-om od 20% (primjer za Amazon UK)
Robu koju prodaje i šalje Amazon EU (na Amazonovim portalima DE, UK, FR, IT, ES) češ za slanje u Hrvatsku morati platiti po našoj stopi PDV-a. Dakle PDV plaćaš pri samoj kupnji, a budući da paketi dolaze iz Europske unije (za Amazonove portale UK, DE, FR, IT, ES) carinu ne plaćaš.
Meni je neki dan stigla narudžba vrijedna oko 800kn naručena preko Amazon.co.uk i poslana od strane Amazona sa njihovog skladišta u UK i sve je bilo ok. Slobodno bezbrižno kupuj.
Sva srica da citas pomno
Zelio bih kupiti igru za xbox360 na amazon.uk, ali nikako ne mogu jer mi stalo odbija adresu tj. pise da se ne dostavlja u tu zemlju. E sad me zanima kako da nadjem one koji salju u Hrvatsku 100% tj. listu na kojoj mogu kupiti sigurno bez da prvo izklikam sto oglasa prije nego sto nadjem onaj koji salje jer sam do sada od 100 nasao samo 1 koji salje u RH. Hvala
Ako kupim pojacalo sa amazon.uk ono ce doci sa onim njihovim utikacem za struju? Dakle samo mi treba adapter?
Drugo me zanima da li tko zna kako funkcionira garancija sa amazonom?
Pozdrav,
zanima me koliko dugo može biti status "Preparing for Dispatch" prije nego mi pošalju paket sa amazon.UK?
Pozdrav,
zanima me koliko dugo može biti status "Preparing for Dispatch" prije nego mi pošalju paket sa amazon.UK?
Meni je jedamput "Preparing for Dispatch" stajalo oko 2 dana, kad su mi slali PS4 sad kad su bile gužve..stajalo je od petka do nedjelje.
http://www.amazon.co.uk/Vans-Unisex-Authentic-Trainer-VEE3BKA/dp/B0011X6H0W/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1390609558&sr=8-2&keywords=vans+authentic i
http://www.amazon.co.uk/SMOKE-WEED-EVERYDAY-Hoodie-white-red/dp/B00BWQC40A/ref=sr_1_30?ie=UTF8&qid=1390616649&sr=8-30&keywords=weed+hoodie
kolka bi cijena bila s poštarinom ak naručujem oboje skupa i ak se moze to slati u hrvatsku? :)
e da i na amazonu mi piše Zaobčki umjesto č i još u prezimenu ti znakova umjesto ć pa me zanima ak bi tu bilo nekih problema oko dostave ili je to samo zato jer je to amazon.co.uk
Da li je Amazaon online trgovina ciji su svi proizvodi na njezinim stranicama njihovi, a ne kao ebay gdje random ljudi stavlajju oglase? i koliko prosjecno vremena treba inace da se dostavi neka stvar, npr. mislio sam neki scart kabel narucit
Pozdrav, evo planiram uzet grafičku s amazona, odnosno s njuskala ali je kupljena na Amazon.de i jos je pod garancijom, pa me zanima kako bi to islo kod reklamacije?
Lp
http://www.amazon.co.uk/Vans-Unisex-Authentic-Trainer-VEE3BKA/dp/B0011X6H0W/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1390609558&sr=8-2&keywords=vans+authentic i
http://www.amazon.co.uk/SMOKE-WEED-EVERYDAY-Hoodie-white-red/dp/B00BWQC40A/ref=sr_1_30?ie=UTF8&qid=1390616649&sr=8-30&keywords=weed+hoodie
kolka bi cijena bila s poštarinom ak naručujem oboje skupa i ak se moze to slati u hrvatsku? :)
e da i na amazonu mi piše Zaobčki umjesto č i još u prezimenu ti znakova umjesto ć pa me zanima ak bi tu bilo nekih problema oko dostave ili je to samo zato jer je to amazon.co.uk
Poštarina za prvi predmet ti je 7.99 funti. Drugi predmet ne šalju u hrvatsku.
Naši dijakritički znakovi ne bi trebali biti problem jer sam ja naručivao također nešto s ebay-a i oni su bili uredno napisani. Naravno bilo je slučajeva gdje bi na paketu umjesto naših dijakritičkih znakova pisali simboli. Možeš umjesto njih pisati slova bez kvačica (š=s, č=c itd.)
Da li je Amazaon online trgovina ciji su svi proizvodi na njezinim stranicama njihovi, a ne kao ebay gdje random ljudi stavlajju oglase? i koliko prosjecno vremena treba inace da se dostavi neka stvar, npr. mislio sam neki scart kabel narucit
Na Amazonu imaš više trgovina. Ako klikneš na neki item koji je recimo polovan vidjeti ćeš listu i opciju "seller information". Neka te to ne brine jer imaš detaljan opis predmeta itd...
Pozdrav, evo planiram uzet grafičku s amazona, odnosno s njuskala ali je kupljena na Amazon.de i jos je pod garancijom, pa me zanima kako bi to islo kod reklamacije?
Lp
Kod reklamacije bi morao kontaktirati prodavača i najvjerojatnije bi morao poslati u zemlju gdje je grafička kupljena. Sad kakva je politika prodavača jer o tome sve ovisi, najbolje ti je njega kontaktirati.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/6041002011/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A2TZBI9K7ZHCRJ
ovo šalju u hrv?
kupio sennheiser momentum slusalice sa amazon.it u nedjelju kasno navecer, poslane iz velike britanije u ponedjeljak ujutro, dosle mi na vrata u utorak oko 2 :D