Nažalost ne.
Ovaj artikl ne prodaje Amazon već netko drugi. Većina proizvoda drugih prodavača ne može biti poslana u RH
Nažalost ne.
Ovaj artikl ne prodaje Amazon već netko drugi. Većina proizvoda drugih prodavača ne može biti poslana u RH
Jel može netko pojasniti postupak stavljanja broja kartice na amazon.
Vidio sam da nemaju paypal, ali imaju nekakvu svoju metodu koja prihvaća direktno broj kartice (za razliku od Paypala ide i Maestro - obični tekući račun?).
Ima li netko da pojasni nama zbunjenima kako i gdje?
Može li mi tko reći koliko bi me koštao ovaj miš s dostavom, znam koliko je funta ali me njihova dostava buni odnosno ne znam koliko ću platiti?
Jel može netko pojasniti postupak stavljanja broja kartice na amazon.
Vidio sam da nemaju paypal, ali imaju nekakvu svoju metodu koja prihvaća direktno broj kartice (za razliku od Paypala ide i Maestro - obični tekući račun?).
Ima li netko da pojasni nama zbunjenima kako i gdje?
Ne znam što ti tu nije jasno. Veoma je jednostavno i ne želim vrijeđati ali ako ovo ne znaš ispuniti onda se ostavi internet kupovine.
Mislim da može tekući i žiro.
Može li mi tko reći koliko bi me koštao ovaj miš s dostavom, znam koliko je funta ali me njihova dostava buni odnosno ne znam koliko ću platiti?
http://www.amazon.co.uk/Zalman-ZM-M300-Optical-Gaming-Mouse/dp/B007FR9XF4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1390904383&sr=8-1&keywords=zalman+mouse
Došao bi te 12.40 funti.
Je li to ono other po 5.49 plus nešto po kg?
Je li to ono other po 5.49 plus nešto po kg?
Točno tvoj link koji si dao. Možeš birati poslije koji ćeš način slanja, ja sam odabrao najjeftiniji.
Naručio sam item od 25 gbp, što je 30 eur, na računu imam 35 eur i ne šalju mi taj item. Gdje je nastao problem? Koliko još moram uplatiti na račun?
EDIT: Kontaktirao sam ih i rekli su da će naplatiti tek kad budu slali, a slati će 30.1.
Pozdrav!
Htio bih naručiti Motorolu Moto G 16GB s amazona (link: http://www.amazon.co.uk/Moto-16GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00ECBREB6/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1391005663&sr=8-2&keywords=motorola+moto+g) i negdje oko 1550kn sam si računao da će me ispasti s poštarinom, sad me zanima jel se mora platiti carina i ostale stvari što se tiće tog, pošto smo sad u EU jel se išta uopće promijenilo?
Hvala unaprijed! :)
Pozdrav!
Htio bih naručiti Motorolu Moto G 16GB s amazona (link: http://www.amazon.co.uk/Moto-16GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00ECBREB6/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1391005663&sr=8-2&keywords=motorola+moto+g) i negdje oko 1550kn sam si računao da će me ispasti s poštarinom, sad me zanima jel se mora platiti carina i ostale stvari što se tiće tog, pošto smo sad u EU jel se išta uopće promijenilo?
Hvala unaprijed! :)
1555599888899999 puta je rečeno da se ne plaća ništa iz zemalja EU , nevjerojatno da nakon 7 mjeseci od ulaska u EU i 1555599888899999 odgovora na pitanje da li se plaća carina još uvijek se nađe netko koji će to isto pitat
Ajde, ajde, nije potreba vrijeđat
Na amazonu vidim da ima satova koji su jeftiniji do čak 90%, sada me zanima dali su to pravi satovi ili ne? Na nekima piše da je ušteda po 300$. I da imaju garanciju itd, znam malo o amazonu pa bili mi netko mogao pojasniti što je amazon? Dali je isto kao e-bay gdije prodavaju obični ljudi?
Na amazonu vidim da ima satova koji su jeftiniji do čak 90%, sada me zanima dali su to pravi satovi ili ne? Na nekima piše da je ušteda po 300$. I da imaju garanciju itd, znam malo o amazonu pa bili mi netko mogao pojasniti što je amazon? Dali je isto kao e-bay gdije prodavaju obični ljudi?
Da, jesu pravi satovi, znaju biti poznati brendovi po 90% na sniženju, (naprimjer Invicta satovi...) Ja sam kupio Invicta sat za 60 funti, snižen s 730 funti :)
Na Amazonu imaš sellere kao na ebayu, ali rijetko koji šalje u Hrvatsku za sad, a imaš i baš Amazon da ti šalje paket iz svojeg skladišta, oni šalju u Hrv skoro SVE proizvode.
Koja je razlika između amazon.com i amazon.de?
Vidim da je na .de sve u eurima a na .com u USD.
Ako kupujem s .com dali mi to dolazi paket iz US?
Koja je razlika između amazon.com i amazon.de?
Vidim da je na .de sve u eurima a na .com u USD.
Pa logično, .com je američki amazon, rijetko koje stvari šalju u Hrvatsku, i ako šalju, plačaš PDV i carinu na određenu cjenu, dok na .de ne placas niti carinu niti PDV.
Mala digresija - uvijek gledaj otkud roba dolazi, ne gdje je prodavač ili koji je Amazon u pitanju.
Pa logično, .com je američki amazon, rijetko koje stvari šalju u Hrvatsku, i ako šalju, plačaš PDV i carinu na određenu cjenu, dok na .de ne placas niti carinu niti PDV.
Ne nužno. Uvijek kupujem knjige na amazon.com i pošiljke uvijek dolaze iz Njemačke. Ne znam kako stoje stvari s drugom robom.
Ne nužno. Uvijek kupujem knjige na amazon.com i pošiljke uvijek dolaze iz Njemačke. Ne znam kako stoje stvari s drugom robom.
Dal ti šalje baš Amazon il neki seller?
Ja sve satove koje sam gledao su na amazon.com i piše da ih šalje amazon. Ne znam odakle. Gdje da provjerim to?
Baš Amazon, ne kupujem od sellera.
Štoviše, kad sam to primijetio, kod sljedeće narudžbe išao sam na amazon.de. I ista knjiga je skuplja za naručiti preko .de, nego preko .com. E sad, ne znam vrijedi li to za sve artikle, ali u mom slučaju je tako bilo.
Meni je tako par puta došlo iz Njemačke iako naručeno iz UK. Tehnička roba, ne knjige.
Baš Amazon, ne kupujem od sellera.
Štoviše, kad sam to primijetio, kod sljedeće narudžbe išao sam na amazon.de. I ista knjiga je skuplja za naručiti preko .de, nego preko .com. E sad, ne znam vrijedi li to za sve artikle, ali u mom slučaju je tako bilo.
Isto ti je za sve koliko ja vidim. Naj skuplje je na co.uk.
Boga mi ovo nisam znao, kupovao sam na njemačkom i engleskom amazonu X puta i uvijek mi je došlo iz zemlje s kojeg sam amazona narucio.
Prije mi je sve bilo ok i odjedanput na svakoj mogucoj stvarcici mi ovo izbaci:
Znaci nista nisan minja, niti adresu niti ista. Jednostavno ko da se nesto pokvarilo.
Iako pise da ide izvan SADa opet nece.
Zna neko jel ovo do njih il do necega drugoga?
Traje mi ovo vec dugo, misec dva (nije me puno zabrinjavalo u pocetku, al sad kad mi triba Amazon moran saznat do cega je).
Ne šalju taj artikl u Hrvatsku.
Cek cek cek... moze se naruciti sa Amazon.com, samo sto oni salju iz skladista u DE i placa se VAT?
Ja sam do sada uzima iskljucivo sa .co.uk i .de amazona.
Cek cek cek... moze se naruciti sa Amazon.com, samo sto oni salju iz skladista u DE i placa se VAT?
Ne. Neke narudžbe s amazon.co.uk su došle iz Njemačke, ne a amazon.com.
poz....uputili su me ovdje da pitam....namjeravam kupiti galaxy s4 preko amazona.de....znaći direkt od amazona a ne nekog drugog prodavača tamo........e sad mene zanima dali je taj s4 otključan i dali će bez problema radit kod nas u hrvatskoj.....još je i besplatna dostava i unutar europske unije i ništa dodatno netreba platit nego samo ovih 413 eura????
zna netko odgovor na ovo gori???? plizzz ljudi hitno je.....
mislim da su oni svi unlock free ali googlaj oces moc nase kartice koristit
i druga stvar ubaci u kosaricu i idi chekout pa vidi jeli besplatna postarina
Domena određuje jezik, ništa drugo.
Šalju iz najbližeg skladišta, gledaju EU propise.
Neke iteme koje nemaju u EU skladištu, a radi se o vrijednosti većoj od 100$, jednostavno neće poslati.