Red Dead Redemption 2

poruka: 2.926
|
čitano: 752.112
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Službeno je, Red Dead Redemption 2 stiže iduće god
11 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

dosta se ljudi zali na istu stvar po internetu. meni se launcher crasha kad klinem plej.

validirao instalaciju, apdejtao drajvere, apdejtao windowse, iskljucio win defender... izgleda da nema nista dok oni ne srede sta su sjebali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Red Dead Redemption 2

to je jednostavno do njih... a zašto sam uopće očekivao išta drugo, ne znam ni sam

15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Uh izgleda da ryzen 1200 nije raspolozen za ovu igru, doduše radi ok ali imam neke random zamrzavanja (proc skoci na 100%) izgleda da ovaj tjedan uzimam 5 2600 nadam se boljem rezultatu.

Volim svoje svinje i da ih karam njezno
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Red Dead Redemption 2

Čini mi se da optimizacija općenito nije Bog zna kakva !

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Red Dead Redemption 2

Meni radi igra bez ikakvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

uh

Volim svoje svinje i da ih karam njezno
Moj PC  
1 0 hvala 1
7 godina
odjavljen
inked guy who loves tech, music, gaming, netflix and pussies.

0 0 hvala 0
7 godina
odjavljen

0 0 hvala 0
14 godina
Red Dead Redemption 2

Trenutna situacija kod mene kao i kod hrpe ljudi koliko čitam...

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Red Dead Redemption 2

Meni nakon dekripcije ponovno skida igru od 45 GB na dalje... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Red Dead Redemption 2

Za vas kojima se kresha nekoliko fixeva:

1. Updejt zadnjih nvidia ili amd drivera

2. Gasenje antivirusa i firewalla te dodavanje rdr2.exe kao iznimke.

3.Glupo ali nekima doista radi... update biosa od matične te update drivera za chipset.

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Red Dead Redemption 2

Sve moguće i nemoguće sam probao i jednostavno se crasha launcher čim stisnem play. Onda sad pročitam ovo s biosom i da je nekima pomoglo updateiranje na agesa 1.0.0.4 a za moju B450 MSI planira izbaciti taj najnoviji krajem mjeseca. Ako je kod mene problem bios a ne samo launcher onda je to sranje na kvadrat

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Ma to je do neke gluposti u vezi launchera ili igre. Treba pričekati patch u nadi da su nešto popravili. Jer da je do antivirusnog ili biosa ili drivera onda bi svima proradila a ne samo pojedincima 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igra izgleda dosta dobro, al recimo ocekivao sam mozda mrvicu vise FPS-a na određenim postavkama

Origin ID: ReaLazio
14 godina
TheDarkSide kaže...

Igra izgleda dosta dobro, al recimo ocekivao sam mozda mrvicu vise FPS-a na određenim postavkama

Trebat će to dobrano još patchirat meni se čini malo mi je pomogo ovaj hotfix od 80-90 mb sad za Online, al mi nije to još to, slabo mi je to nekako za Gtx 1080...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
16 godina
Red Dead Redemption 2

vidim da se igra vuče ko krepana kokoš na 40 fps sa 2080TI u 4K.  Znači igra je totalno ne optimizirana 

be Cool
Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
Horned Reaer kaže...

vidim da se igra vuče ko krepana kokoš na 40 fps sa 2080TI u 4K.  Znači igra je totalno ne optimizirana 

Poprilično je zahtjevna.

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
16 godina
Red Dead Redemption 2

Meni je proradilo "iz prve", a prethodno sam nadogradio NVIDIA driver. Vec sam par sati u igri i nikakv crash. Od antivirusa koristim samo Win Defender koji je na default postavkama kao i firewall.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Red Dead Redemption 2

Ako se dobro sjećam preporučene konfe su bile dosta iznenađujuće, i to u dobrom smislu.

Ovo je 1440p i RTX 2070, vrti se oko 60fps, vjerojatno nešto ispod...Ali na High, ne ultra. Treba pričekati HUB guide grafičkih postavki, da se vidi kaj uzima performanse i dal ima vizualne razlike itd...Sve u svemu dosta loše. Kak se vama vrti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Red Dead Redemption 2

Kako upogonit FPS counter?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
myself kaže...

Kako upogonit FPS counter?

ja sam preko nvidia geforce experience, ali vjerojatno se može i preko frapsa ili msi afterburnera.

imam oko 45-55 fps sa konfom pod Moj PC. nisam overclockao i pc je dosta hladan, tako da imam još prostora..

inače, imao sam isti error s launcherom i meni je update biosa riješio problem, pošto se radi o novom pc-u. izgleda da se zadnja verzija biosa dobro složila s nvidijinim driverom.

17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Eto.. taman dok dođe na Steam biti će fino ispeglana i spremna za igranje 'out of the box' 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

kada će shvatiti da mene i 95% ljudi ne zanima 4k gaming, pumpaju te stvari boli me briga, kako ide na 1080p 

svi znamo da 4k build košta puno i da imaju većinom sli buildove tako da nisam ni malo iznenađen čak i za "dobro" optimizirane igre na ultra 60+ fps

9 godina
neaktivan

ja mogu jedino čekati neki patch od rockstara. update drivera ne pomaže, gađenje windows firewall i antivirus ne pomaže, launcher i rdr2.exe su pod iznimkama... bios update ne znam raditi i strah me da ne zeznem nešto. 

kliknem na play, nakon par sekunda se zacrni ekran i igra se ruši sekundu kasnije uz onaj prokleti error i nuđenje retry ili safe mode. pas mater

7 godina
odjavljen
Red Dead Redemption 2

evo par SS-a, igra se uredno vrti na 80ak fps-a padne tu i tamo na 65 ali sta da se radi! 

2 0 hvala 0
16 godina
Red Dead Redemption 2

Probao na ultra, al baš totalno sve, 1080p i 44 framea. Malo pomiksao settinge sa ultra-high i dobio 60, sad još neke stvari kao distance fog i shadow i sad mi skočilo na 84.

Mogu si misliti što treba za 4k tek onda. Nije najbolje optimizirana igra, ali nije baš sad ni onaj GTA4.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2019 0:04 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

RADI !!!!!!!! Pukao mi film, skroz obrisao drivere od grafičke i skinuo opet. Antivirusni upaljen. Edit: slikao sam mobom Tv ali slika ima oko 20 MB a Max upload je 5

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2019 0:10 (Skullscar1989).
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Probao na ultra, al baš totalno sve, 1080p i 44 framea. Malo pomiksao settinge sa ultra-high i dobio 60, sad još neke stvari kao distance fog i shadow i sad mi skočilo na 84.

Mogu si misliti što treba za 4k tek onda. Nije najbolje optimizirana igra, ali nije baš sad ni onaj GTA4.

Ja sam na kraju otišao u Geforce Experience i tamo stavio da mi optimizira na one optimalne postavke, gdje više favorizira quality, a ne performance. On mi gurnuo skoro sve na ultra, na 1440p imao sam oko 50 fpsa. Onda sam par stvari s ultra prebacio na high i sad sam stalno iznad 60, čak prosječno bude i iznad 70. Moglo bi to vjerojatno još 10-ak frameova bolje ako krenem isključivati stvari koje ne želim isključivati. Jer na kraju ću dobiti onako kako izgleda na konzoli, a to sam već vidio. Ne želim. #pcmasterrace 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
10 godina
neaktivan
intel97 kaže...

kada će shvatiti da mene i 95% ljudi ne zanima 4k gaming, pumpaju te stvari boli me briga, kako ide na 1080p 

svi znamo da 4k build košta puno i da imaju većinom sli buildove tako da nisam ni malo iznenađen čak i za "dobro" optimizirane igre na ultra 60+ fps

Većina televizora koji se danas prodaju su 4K modeli tako da ne vidim neku prepreku za 4K, a i dosta hardvera za PC može današnje igre uz medium-high postavke gurati u 4K, bez potrebe za RTX 2080 Ti i to na još 1440p. Ali se igra i na 1080p vuče jako loše i kaže frend da s Rx 480 ima problema s dropovima vrlo često pri nekakvih 50-60 fps. Rekao je da će malo pričekat da oni to poprave još ili dok ne uzme RTX 2070.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2019 0:37 (JozoBozo121).
9 godina
neaktivan

Mene zeza CPU i očekivao sam to no ponekad se igra smrzava na 5 sekunda kad procesor skoči na 99%. Inače je na 50-90% dok igram. 1080p, teksture ultra, nešto medium, nešto off tipa motion Blur 🤮 Procesor je ryzen 3 1200. Morati ću nadograditi. No smiješno mi je da imam GeForce 1050 ti 4gb koja radi na max 15% u igri.

edit: zanimljivo, čitam što ljudi kažu i izgleda da nisam jedini kojemu to igra radi. događa se ljudima na i5 6600k, i5-4670k, i3 8100, i5 7600k, ryzen 3... popis se nastavlja. Rockstar support kaže da su svjesni problema i da rade na uklanjanju 

Edit 2: koji fix za stutter. Desni klik na rdr2.exe u task manageru i.... Sa 4 jezgre tokom igre prebaci na 3. Nema više stutter i igra radi kako treba. O bože....

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2019 3:02 (Skullscar1989).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Službeno je, Red Dead Redemption 2 stiže iduće god
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice