R je napisao sutra u 8 ujutro ET, znaci kod nas je to u 2 popodne
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Laickim rjecnikom, koje su razlike izmedju Standard, Special i Ultimate?
Ultimate je preko 20€+ od Standardne.
Laickim rjecnikom, koje su razlike izmedju Standard, Special i Ultimate?
Ultimate je preko 20€+ od Standardne.
Ma ja mislim da je sve osim Standard bacanje novaca za simulator jahanja.
Ipak je portal imao insajder info
Gdje najjeftinije doci do igre i koje izdanje sugerirate?
Vidi na allkeyshopu, vidio sam po 46 eura
Guglaj za razlike u edicijama, ako je neka velika razlika u cijeni nema smisla bacat pare
razlika u edicijama je davno objašnjena i osobno bi radije vidio zaključan topic nego još jednom objašnjavao.
i special je najbolji, pogotovo zato što je taj upgrade preko Rockstar launchera besplatan
Ipak je portal imao insajder info
Prije bi rekao da su lupili i posrecilo im se, ili su isli izvlacit iz HTML-a na Epic Storeu na kojem stoje ti datumi al vecina je misla da su samo placeholderi
Popratit ću malo večeras na Twitchu gameplay, no osobno čekam Steam varijantu jer mi je 99% igara na Steamu pa mi je to THE library gdje želim da mi se prati statistika ;)
Ionako imam igru već na PS4 Pro pa mi nije neka žurba.
Ja sam igru prošao sa guštom na ps4 pro i odradio sve side misije. Jedino mi se nije dalo poslije svega platinirat igru.
Drago mi je da je došla i na pc da mogu i drugi isprobati ovu divotu od igre koji nemaju konzolu.
još cca 1 sat. samo da nema neki veliki update jer je želim malo igrati prije nego moram na posao. i da rockstar serveri ne puknu pod pritiskom haha
Čemu izbjegavanje R launchera? Meni je odlično sjeo jer sam već zaboravio da kod njih imam GTA V
Osim toga neće propast nikad. Toliko su zaradili samo na GTA 5 da mogu slobodno ključ u bravu i živjet od najmizernije kamate koju mogu nać na tržištu! A ak se malo time bave para ko... :)
2 minute :D
decrypting 109gb
krenulo je :D samo... imam 96gb na ssd-u slobodno a radi decrypting... samo da me ne sjebe i kaže da fali mjesta i da moram ponovno sve
edit: možda bude ok, vidim da ssd gubi mjesto kako se decrypta no onda odjednom opet povrati sve to i sve se nastavlja dalje normalno
Dobro je, kako dekripta tako brise stare failove, i na cudo, radi ok brzinom, ocekivao sam sporije, jedino sta koristi jako jako malo CPU speed, bar po task manageru, al zato HDD radi na 100%
Je, krenulo sa dekriptiranjem i kod mene.
meni ssd od 25 do 90%. e da bar malo zaigram prije posla, imam do kojih pola 5 vremena
Ja se nemogu pozalit 13 minuta 27 GB, pubo brze od ocekivanog. Al bolje bit ugodno iznenađen koji put :D
Gledam malo na Twitchu da vidim kako se vrti itd...Uđe lik u igru i prvo što otvori je online.
Za poludit crasha igra odma nakon loga !
PS
svima ako crasha nakon čahura disejblajte antivirus
35 min da decrypta 82 gige. još malo.....
Za poludit crasha igra odma nakon loga !
PS
svima ako crasha nakon čahura disejblajte antivirus
Tko jos koristi antivirus...
Gdje onda na kraju ima najeftinije ubosti RD2?
e u 3 krasne.... ugasio sam antivirus ali opet ista stvar. nebitno kliknuo retry ili safe mode
i firewall ugasi
sve ugašeno. ne radi. ništa od igranja prije posla