Racunalo za igre zaključana tema

poruka: 24
|
čitano: 6.937
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
preformanse racunala ivy bridge

http://wimax.pik.ba/artikal/9811008/intel-pentium-g2020-ivy-bridge-2-x-2-9-ghz-home-edition/
postovani zanima me kakve su preformanse ovog racunala, narucio sam ga jucer stize sutra,
nisam siguran da cu moci pokretati ove novije igre poput najnovijeg call of dutyija, battlefield 4, saint row itd. 
recite mi sto o ovoj grafickoj intel hd 2500 1 gb unaprijed hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 14:43 (grcacija).

0 5 hvala 0
13 godina
protjeran
Racunalo za igre

Sta si narucivao kad nisi siguran sto moze.

Dobro da nisi narucio pentium 4 i onda pitao jel to moze pokrenuti tetris.

I preplatio si ga bar 150 KM.

A rekao bi i da trolas jer nitko nije toliko glup da misli kako ce igrati ista na toj intelovoj grafi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 14:48 (Tyberius_Prime).

3 1 hvala 0
17 godina
Racunalo za igre

isssss stopiraj tu narudjbu kako god znas i umies pa ako sve prodje ok .. tu se javi da ti nesto posteno slozimo za 400KM ili vise.

http://www.bug.hr/forum/board/slaganje-pc-konfiguracija/75.aspx?sort=act

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
protjeran
Racunalo za igre

kao prvo ,racunalo mi sutra stize .. kao drugo nisam nikakav okorjeli gejmer koji igra po 7-8 sati dnevno igre vec primjera instalirat cu fifu 14 i jos jednu i sveukupno cu ih igrati 7-8 sati tjedno .eto toliko i pomirio sam se sa cinjenicom da necu moc igrat ove najnovije igre a ujedno i neisplati mi se da uzmem jaci i noviji komp kad kako i sam kazem ne igram puno igre ,krivo ste me razumjeli .toliko

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 15:15 (grcacija).

0 6 hvala 0
11 godina
protjeran
Racunalo za igre

i nisam ga pretplatio, mozda niste vidjeli ali racunalo je novo novcato

0 9 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Racunalo za igre
grcacija kaže...

kao prvo ,racunalo mi sutra stize .. kao drugo nisam nikakav okorjeli gejmer koji igra po 7-8 sati dnevno igre vec primjera instalirat cu fifu 14 i jos jednu i sveukupno cu ih igrati 7-8 sati tjedno .eto toliko i pomirio sam se sa cinjenicom da necu moc igrat ove najnovije igre a ujedno i neisplati mi se da uzmem jaci i noviji komp kad kako i sam kazem ne igram puno igre ,krivo ste me razumjeli .toliko

lol

neces ti fifu igrati 7-8 sati .. neces je igrati ni 1 minut koliko mi se cini ....

nabavi ti fino fifu RTWC 98 i udri brigu na veselje ....

13 godina
protjeran
grcacija kaže...

i nisam ga pretplatio, mozda niste vidjeli ali racunalo je novo novcato

o da jesi jesi, debelo ga preplatio

A uskoro ces vidjeti da "pokrene igru" i "igrivo je" nisu ista stvar.

Mislim da je dosta jasno tko ovdje nema pojma.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 15:25 (Tyberius_Prime).
13 godina
protjeran
grcacija kaže...
pa ti

hahahha ok, decki ja mislim da trebamo naseg pametnog susjeda iz BiH pustiti nek uzme taj komp i nek igra fifu na 640x480 na low detaljima i frameratu od nekih 15 i nek uziva svih 7-8 sati tjedno.

Imamo dosta nasih domacih trolova, ne trebaju nam i ovi uvozni jos.

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Racunalo za igre

nisam siguran da cu moci pokretati ove novije igre poput najnovijeg call of dutyija, battlefield 4, saint row itd. 
recite mi sto o ovoj grafickoj intel hd 2500 1 gb unaprijed hvala

kao drugo nisam nikakav okorjeli gejmer koji igra po 7-8 sati dnevno igre vec primjera instalirat cu fifu 14 i jos jednu i sveukupno cu ih igrati 7-8 sati tjedno

Nažalost tip te zafrknuo. Ta integrirana grafička je stvarno jadna. Uostalom gotove konfiguracije su obično složene od dijelova koji se slabije prodaju zasebno. Npr. HDD od 160 GB krajem 2013...

Možeš ti biti ljut na forumaše koliko želiš, ali trebao si pitati prije nego si kupio konfiguraciju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 22:36 (Alkaline).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Racunalo za igre

Hahahahahha, joj sto volim te padobrance koji misle da su pokupili svu pamet svijeta... {#}

Prvo, došao si na forum, nisi ni jedan dan na njemu, i svađaš se s ljudima koji ti mogu biti tata, a imaju iskustva koliko ti imas godina.

Drugo, taj komp si preplatio.

Trece, ta grafa je integrirana u procesor, zadnji put kad sam pogledao, a sa integriranim grafama, pogotovo intelovima, nema sanse da igras Kal of djuti Modern warfar 2 a kamoli Betlfild 4... Fifu ces igrati na najmanjoj mogucoj rezoluciji na low.

Cetvrto, skupi malo postovanja, jer kako si krenuo, kada ti stvarno bude trebala pomoc, svi ce te zaobilaziti!

[img]http://ch-slike.com/images/2013/09/09/buyYn.png[/img]
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 15:37 (Svenos).

6 0 hvala 0
11 godina
protjeran
graficka nije integrirana ,to mi je i sam reko
11 godina
protjeran

pa sta sad ljudi ,nisam nikakav gamer ,da sam gamer raspitao bih se bolje i vjerovatno bih stedio novac i uzeo neki komp od 500 eura ,stroj za igre , barem cu moc igrat vecinu igara do 2011 godine,al kazem ponovo nisam okorjeli gamer haha jbg

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 15:48 (grcacija).
17 godina
Racunalo za igre

lol neces ni do 2k6 na medium kamoli 2k11 ! kakav noob {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
protjeran

pa sta i da je tako ,,,,, posto tisucuti puta kazem nisam gamer

17 godina
Racunalo za igre

nema veze sto nisi samo se za tu lovu moze slozit bolje multimdijalno racunalo u tome je ponata izvuc best buy i omjera ulozeno dobiveno za lovu s kojom raspolazes.

Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina
protjeran

sta je tu je

14 godina
neaktivan
Racunalo za igre

Predlažem ti da skupiš još nešto para i kupiš neku rabljenu grafičku, samo pitaj prije kupnje koju.
Nije sve propalo, imaš jedan slobodan pci-e slot.

Potpis
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
protjeran

ma konto sam kad bude vrijeme uzet novu graficku (dat do 150 eura), reko mi lik da je komp extra za nadograđivanje ,graficka nije integrirana i dobit cu 24 mjeseca pismene garancije na procesor i 12 na ostale dijelove odnosno na cijeli komp. nisam ja rekao da sam najpametniji al ne svidja mi se izrugivanje tipa "moci ces igrat fifu 98 i udri brigu na veselje " itd . ali nema veze sta je tu je rekao sam , lik prodaje preko te banjalucke kompanije brdo novih racunara i ostale tehnike i svi kazu da je kvalitetno i provjereno . imam zelju poslije nove godine uzet neku dobru graficku i jos dodatnih 160 giga hdd-a  ali ne zurim se jer ne igram mnogo igre :)

13 godina
neaktivan
grcacija kaže...

ma konto sam kad bude vrijeme uzet novu graficku (dat do 150 eura), reko mi lik da je komp extra za nadograđivanje ,graficka nije integrirana i dobit cu 24 mjeseca pismene garancije na procesor i 12 na ostale dijelove odnosno na cijeli komp. nisam ja rekao da sam najpametniji al ne svidja mi se izrugivanje tipa "moci ces igrat fifu 98 i udri brigu na veselje " itd . ali nema veze sta je tu je rekao sam , lik prodaje preko te banjalucke kompanije brdo novih racunara i ostale tehnike i svi kazu da je kvalitetno i provjereno . imam zelju poslije nove godine uzet neku dobru graficku i jos dodatnih 160 giga hdd-a  ali ne zurim se jer ne igram mnogo igre :)

Ali igraš ih s vremena na vrijeme da pretpostavim... Mi ti želimo reći da nećeš moći ni to, jer si se zeznuo ajme, pravio si se pametan, i sad ti nitko ne može pomoći...

Ne bih rekao da se više išta može reći na ovu temu pa bih zamolio moderatora da ju zatvori prije nego što se netko počne vrijeđati...

14 godina
Racunalo za igre

Taj procesor ce bottleneckat svaku graficku od 150€.Shebao si se totalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ivanzu kaže...

tko zna, mozda i graficku preplati pa za 150 eura uzme radeon 6670...

14 godina
Svenos kaže...
ivanzu kaže...

tko zna, mozda i graficku preplati pa za 150 eura uzme radeon 6670...

Hahahahahaha-Da,kako je krenuo dat ce 150€ za TNT Rivu...{#}

Strm
17 godina
Racunalo za igre

protjeran 1.dan i tom si je sam kriv :D

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
4mal kaže...

protjeran 1.dan i tom si je sam kriv :D

Mislim da je to rekord ako si protjeran,a nisi proveo ni 24h na forumu{#}