Dali još uvijek netko osim mene igra ovaj klasik od igre koji je mnogima(kao i meni) najbolji NFS ikada i zadnji koji je uopće bio dobar(osim hot pusrsuit-2)?
Dokazi za pohvale na ovu igru su komentari na youtubeu.
Dali još uvijek netko osim mene igra ovaj klasik od igre koji je mnogima(kao i meni) najbolji NFS ikada i zadnji koji je uopće bio dobar(osim hot pusrsuit-2)?
da si se javio prije 3 god mozda bi se i mogli dogovoriti :D
Ma najbolji NFS IKAD !!
Meni osobno najdraža igrica, prešao sam ju najmanje 5 puta i nikad mi nije dosadila.
Najbolje uzet 911 Turbo i po Autobahnu ili Schwarzwaldu, kad ga po snijegu ili onoj kišici opičim.
A grafika je također vrlo dobra na PC verziji, u usporedi sa NFS:HS, koda je iz drugog tisućljeća
Ah, dobra stara vremena
Evo javljam se i ja, najbolja igrica s autima Samo što imam tehničkih problema, dođem do pola igre i onda mi kaže corrupt save file
Žao mi je što nikad neće radit igre poput ove.
Evo javljam se i ja, najbolja igrica s autima Samo što imam tehničkih problema, dođem do pola igre i onda mi kaže corrupt save file
Žao mi je što nikad neće radit igre poput ove.
To se i meni znalo dešavat...
Ili još bolje, pređeš sve i onda se poželiš malo provozat i baci error.
Poludim na to, ali zato je uvijek backup file pri ruci
Odlična igra, vjerovatno posljednji stvarno dobar NFS, mada je meni NFS II malo bolji, joj kad se sjetim split-screen okršaja s bratom i s ekipom iz škole...
Happy times!
također se pridružujem pohvalama.
uz njega sam najviše guštao.. staze su bile odlične tematske, u svaku sam se mogao uživiti. da bar postoji neki mod sa dodatnim sadržajima..
9/10 (obzirom da se radi o NFS-u)
Volio sam tu igru ali ipak mi je bio drazi HP2. I dan danas mi je na hdd. Cak sam i za ps1 imao Porshe Unleashed. Sjecam se kad sam otkljucao 3 bonus auta u stilu batmobile-a :D, i nisam cijeli dan gasio ps1 jer nisam imao memory card. Dobra stara vremena.
e da... predobra igra... evolution i carreer mode, fizika super, damage strava, prica super, grafika eye candy...
i bila je zaj.ebana za nfs community, nikako joj kod nisu mogli probiti da ubacuju custom aute unutra, samo su mogli neke skinove lijepiti na limariju. mislim da je oko 6-7 godina izdrzala neprobijena.
a eto i ja moram priznati da mi ima jednu tehničku grešku,jer na polovici staze normandy me ponekad izbaci iz igre...
Ja bih recimo volio da naprave remake ili samo neki novi patch...A također bi mi bilo zakon da naprave npr. NFS Audi,Volkswagen,Mercedes...i na kraju to kombiniraju u jednu igru pa ddobiš realističnu simulaciju sa preko 300 automobila.
Ja bih recimo volio da naprave remake ili samo neki novi patch...A također bi mi bilo zakon da naprave npr. NFS Audi,Volkswagen,Mercedes...i na kraju to kombiniraju u jednu igru pa ddobiš realističnu simulaciju sa preko 300 automobila.
I tata bi sine
I tata bi sine
Ali svima nam je sasvim jasno da se to neće dogoditi
to ne bi bio nfs
a za razliku od porschea koji je od 356 do danas uglavnom (ne sve, uglavnom) izbacio jurilice koje dizu adrenalin na nedozvoljene razine, i koje su sve nasle mjesto u igri, bmw, mercedes wolkswagen i audi su imali i vise nego dovoljno auta koje nitko ne bi zelio u nfsu. i sad da naprave takav nfs gdje mozes vozit bilo koji dizelas od ovih iz 1989... tome sluzi www.nfscars.com di mozes naci takve rage. napravit posebnu igru samo sa M, AMG, BRABUS, S, RS ili GTI modelima opet nema smisla. ili ipak ima s obzirom da te modele (ne sve, uglavnom) i nalazimo po zadnjih nekoliko nfsa.
da,to nebi bilo slično današnjim nfs-ima,to bi bilo bolje od njih.
kako se rijesiti onog trzanja desnom rukom pri mjenjaju brzina (kad se gleda iznutra)? izgleda mi kao da ima parkinsonovu bolest vozac...uzas!
normandie problem sam rijesio, jos samo ovo i onda uzivam u factory modu...
i ako moze netko dat koju stranicu sa modovima za ovu igru...
vidi na nfscars za downloadove
kako si riješionormandie problem?meni na toj stazi u 95% slučajeva izbaci van u windowse.
problem ti je u nebu, nesto ne valja izgleda s teksturama.
http://wiki.answers.com/Q/How_do_you_fix_Normadie_in_NFS_Porsche_unleashed
ima i detaljnijih opisa ako ti ovaj ne odgovara.
sritno!