Postoji li koji ducan da mogu uzet steam igru i platit je visa electron karticom ?
Al preko neta da ostavim kodove ?
Kao sto ima game hr za placanje game hostova.
Postoji li koji ducan da mogu uzet steam igru i platit je visa electron karticom ?
Al preko neta da ostavim kodove ?
Kao sto ima game hr za placanje game hostova.
Postoji. Steam se zove.
Postoji. Steam se zove.
I know :D
Dal se moze preko neta karticom platit i kako ide postupak ?
Otvori steam račun, skini steam i instaliraj na PC i kupi igru. Sve ti je objašnjeno što trebaš ispunit dok budeš kupovao, samo čitaj
Otvori steam račun, skini steam i instaliraj na PC i kupi igru. Sve ti je objašnjeno što trebaš ispunit dok budeš kupovao, samo čitaj
Znaci ide karticom od zagrebacke banke (visa electron) ? i sa parama na njoj :D
Neznam jel ide za karticom od zagrebačke banke, znam da ona ne radi sa paypal-om, nemam pojma za steam. Najjednostavnije ti je probat platiti pa ćeš vidit jel radi
Neznam jel ide za karticom od zagrebačke banke, znam da ona ne radi sa paypal-om, nemam pojma za steam. Najjednostavnije ti je probat platiti pa ćeš vidit jel radi
Netreba nikakve potvrde sa banke kao dok se izrađuje paypal ? oni neki kodovi da se pogledaju o transakciji
Ne, samo ispuni sve i to je to
OK probat cu al vidim da je mw3 preskup...imate koju preporuku koja je isplativa ?
OK probat cu al vidim da je mw3 preskup...imate koju preporuku koja je isplativa ?
Imaš temu za popuste i akcije za igre pa tamo pitaj gdje je najjeftiniji i da se može aktivirat na steam-u. Samo na nekim drugim shopovima gdje je jeftinije možeš platit samo s paypal-om ili virmanom, nisam kupovao nigdje osim na steamu pa neznam
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
Ide karticom isto ko i preko steama?
Da, paypal
Zašto malo sam ne istražiš? Evo ja sam za 10 sekundi saznao da se može platiti visa karticon.
Da, paypal
Ali nemam playpal :S
Samo visa electron karticu
Može se i s njom. Al paypal je najsigurniji i najbolji način.