Postoji li koji ducan da mogu uzet steam igru i platit je visa electron karticom ?
Al preko neta da ostavim kodove ?
Kao sto ima game hr za placanje game hostova.
Postoji li koji ducan da mogu uzet steam igru i platit je visa electron karticom ?
Al preko neta da ostavim kodove ?
Kao sto ima game hr za placanje game hostova.
Postoji. Steam se zove.
Postoji. Steam se zove.
I know :D
Dal se moze preko neta karticom platit i kako ide postupak ?
Otvori steam račun, skini steam i instaliraj na PC i kupi igru. Sve ti je objašnjeno što trebaš ispunit dok budeš kupovao, samo čitaj
Otvori steam račun, skini steam i instaliraj na PC i kupi igru. Sve ti je objašnjeno što trebaš ispunit dok budeš kupovao, samo čitaj
Znaci ide karticom od zagrebacke banke (visa electron) ? i sa parama na njoj :D
Neznam jel ide za karticom od zagrebačke banke, znam da ona ne radi sa paypal-om, nemam pojma za steam. Najjednostavnije ti je probat platiti pa ćeš vidit jel radi
Neznam jel ide za karticom od zagrebačke banke, znam da ona ne radi sa paypal-om, nemam pojma za steam. Najjednostavnije ti je probat platiti pa ćeš vidit jel radi
Netreba nikakve potvrde sa banke kao dok se izrađuje paypal ? oni neki kodovi da se pogledaju o transakciji
Ne, samo ispuni sve i to je to
OK probat cu al vidim da je mw3 preskup...imate koju preporuku koja je isplativa ?
OK probat cu al vidim da je mw3 preskup...imate koju preporuku koja je isplativa ?
Imaš temu za popuste i akcije za igre pa tamo pitaj gdje je najjeftiniji i da se može aktivirat na steam-u. Samo na nekim drugim shopovima gdje je jeftinije možeš platit samo s paypal-om ili virmanom, nisam kupovao nigdje osim na steamu pa neznam
Ide karticom isto ko i preko steama?
Da, paypal
Zašto malo sam ne istražiš? Evo ja sam za 10 sekundi saznao da se može platiti visa karticon.
Da, paypal
Ali nemam playpal :S
Samo visa electron karticu
Može se i s njom. Al paypal je najsigurniji i najbolji način.