Imas pravo naravno da uvjek treba izvuci sto vise za svoju lovu, poanta sinatra stalno tupi kako je piratstvo lose kako su hackeri losi,kako se ima novaca i moze se ucvjek sve kupiti...Recimo ovako imas dijete i on naravno ima prijatelje i njegovi prijatelji imaju ps3,xbox360... ali TI nemas odakle svom djeteu kupiti sve konzole i sve igre koje on zeli a znas da ce ih igrati maximalno 1mj i traziti drugu i samo mi objasni kako bi ti djetetu rekao nemoze sine/kceri zato sto cemo samo kupovati originale!? onaj tko si moze kupiti original neka kupi ili ako igra vrijedi novaca slobodno tako ja radim ali da platim 250kn za igru koja nudi 5h gameplay-a nema sanse! one cijene su preorder cijene i zeznuo sam se nekoliko puta sa time i necu to vise nikada raditi! Recimo sad sam imao blackops preorder i otkazao tjedan dana prije nego je izasla a navodno je sve super trebalo biti dode igra toliko zbugirana da je to strasno moj frend ima i7,6gb rama,5850 i njemu steka!???? isto je napravio preorder i sad je bacio novce u vjetar posto je igra steam only i nemoze je prodati zasto? Activision je medu najvecim lopovima uvaljuju istu igru po tko zna koji put ali ljudi kupuju masovno bas me zanima zasto je to tako? samo zbog MP koji je ispraniji svaki put sve vise! nemojte me krivo shvatiti COD mi je jedna od najdrazih igara i najvise sam vremena proveo uz taj serial ali cudno je to sto sad igram left for dead2 koji sam kupio za sicu i nudi mi vise zabave nego ostale igre... i da sam znao odmah da je igra toliko zabavna kupio bi ju odmah po punoj cijeni! isto tako imam half life serijal na steamu sve Prince of persia igre ...svaka igra koja me je zabavila ili iznenadila sa inovativnoscu sam kupio pa tako i world of goo,machinarium... Dok recimo far cry 2 sam kupio u preorderu i pozalio svake kune...
Tu si u pravu, ja sam napravio preorder jedan jedini put (Age of Conan) i nema šanse da ikad više nešto preorderam. Fino pričekam da prođe godinu dana od izlaska i kupim npr Draons Age Origin + Awakening + svi DLC-i, sve fino patchirano za 15 Eura na rasprodaji :)
Jeftino, manje bugova, znam kroz recenzije i ocjene igrača što se isplati kupiti, u međuvremenu obično nadogradim i hardware pa mogu igrati na većim postavkama, jedino
što eto ne mogu se hvaliti da sam nešto prvi odigrao