Evo citajuci temu o Crowdfunding zajednicama ili kaj vec:) i enormnim kolicinama novaca koja se tamo okrece/trosi/baca itd:), zapitah se kako vec barem oni nisu napravili bolju igru, tocnije najpopularnijeg zanra "fps-a" opce poznatog i po mnogima jedna od najboljih igara uopce Half-Life (jedinica naravno
)
ali rekao bih skoro 17, slovima; sedamnaest godina
OMfG!Programera i svih ostalih cuda it svijeta je vise nego ikada i svi bi da mogu radili samo u toj bransi (predpostavljam),
jednostavno nevidim di je problem napraviti bolju igru? u ljudskom mozgu? (inteligenciji, pameti, mašti itd da ne nabrajam sve ostale ljudske "sposobnosti":)
pa nije valjda da je to vrh vrhova i to je to sad
ovo nije jedini primjer tog slucaja, nazalost sve su od reda uglavnom klasici od tamo neke 1990-te:) eventualno neki iz 2000-tih godina, ok znam i da je to sve od nekud moralo i krenuti no kad cemo dobiti neke drasticne promjene?
nevjerujem da je danas svima samo u interesu zavaljati rulju, uzeti novac na brzinu bez obzira kakav na kraju proizvod ispao! raditi proizvode copy-paste svake godine...
Sigurno negdje cuci neki mali/veliki team koji je u stanju napraviti nekaj revolucionarno novo, i opcenito bolje od jednog starog Half-Lifa kojeg i danas gledamo u skoro svim fps igrama samo u drugacijem grafickom "okruzenju i bojama".
uzeo sam Half-Life kao primjer jer kao sto sam gore vec naveo najbolji predstavnik svog zanra( a i opcenito:)
a i cijelom svijetu se i dalje na samu spomen tog imena dize ona stvar
tj svi jos iscekujemo novi nastavak bolji od najboljeg? pa koliko jos...makar se nezvao tako!
lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
,ja i ostali) "nazovimo" zasitili ovog koncepta koji je započet davnih 90ih godina.
,no cak i drugi,je oke..savrseno za igranje u sitne i tihe sate....No,pogledajtena MODdb,jer tamo ima hrpetina modova za sve starije igre...
Za svoje vrijeme je bila super, kroz godine su se pojavljivale odlicne igre tipa STALKER, FEAR, Far Cry, Bioshock, Left 4 Dead, Metro 2033, Borderlands, Portal, Call of Duty (bar nekoliko prvih ne ova nova smeca) da ne nabrajam dalje. .