Spiderman Shattered Dimensions

poruka: 14
|
čitano: 3.559
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Developer: 

Beenox (PC, PS3, Wii, Xbox 360),

Griptonite Games (Nintendo DS)

Release: Q4/2010(tocnije 07.09.10)
Genre: Action/Adventure
Platform: PS3/X360/Wii/DS/PC
Publisher: Activision
Website: www.SpiderManDimensions.com

WIKIPEDIA

Evo recite kak vam se cini,meni super izgleda jer je ovo prvi spiderman u kojem ce biti moguce putovat kroz dimenzije!

EDIT:Igra je vani evo par reviewa

http://ps3.ign.com/articles/111/1118658p1.html

http://www.gamesradar.com/xbox360/spider-man-shattered-dimensions/review/spider-man-shattered-dimensions-super-review/a-20100907142550868094/g-20100330175342759055

http://www.eurogamer.net/articles/2010-09-07-spider-man-shattered-dimensions-review

http://www.gameblurb.net/reviews/spider-man-shattered-dimensions-impression-review/

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 15:34 (R4zOR229).
Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina
neaktivan

Izgleda super... i još izlazi tako skoro.

Moram zaigrat kad izađe :)

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...

1 0 hvala 0
17 godina

Onaj Noir štih izgleda zanimljivo, no nema za PC, tak da ja bas ne pratim nist o igri kad je neću ni igrati.

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Spiderman Shattered Dimensions
R4zOR229 kaže...

Developer: 

Beenox (PC, PS3, Wii, Xbox 360),

Griptonite Games (Nintendo DS)

Release: Q4/2010(tocnije 07.09.10)
Genre: Action/Adventure
Platform: PS3/X360/Wii/DS/PC
Publisher: Activision
Website: www.SpiderManDimensions.com

WIKIPEDIA

Evo recite kak vam se cini,meni super izgleda jer je ovo prvi spiderman u kojem ce biti moguce putovat kroz dimenzije!

Ad4pt3r kaže...

Onaj Noir štih izgleda zanimljivo, no nema za PC, tak da ja bas ne pratim nist o igri kad je neću ni igrati.

Kak nema pogledaj opet postNevinašce

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
17 godina
Ad4pt3r kaže...

prvobitno nije bilo najavljeno ali pise ne wikipediji i na njihovom webu pa mislim da bi trebalo izac makar ce to opet biti port,zato je konzola majka za ovakve stvari

17 godina

Jeb** ti gametrailers i njihove krive navode. Vidim i na stranici službenoj da je Games For Windows Live. Bilo bi super kad bi došlo za PC, a i čudno bi bilo da ne dođe, ipak je Activision publisher Bogataš

We are nothing but the stones to pave the way...

1 0 hvala 0
15 godina

Moglo bi biti dobro. Meni je dosada najbolji bio spiderman 3. Imao je predobar gameplay.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo i IGNov review, konačno. Belji se

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

16 godina
neaktivan

jel netko zna kad izlazi za pc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

sta nije vani vec?ja sam odigro malo na ps3 ok je igra al onaj najtariji spiderman s kojime "se igra sa sjenama" zna zivcirati jer je predeslovno napravljeno imas sijene s vidiljivim crtama i ako slucajno izades izvan njih odma ople rafal po tebi a dok si u sjeni mozes skakat po njima i u 80% slucajeva ne kuze

16 godina
neaktivan

Bas sam je uzeo pred par dana. Odlicna je, ali me koci to sto nisam bas fan Spidermana. Noir je fenomenalan, ima tako odlican stih da mi je skoro zao sto cijela igra nije u tom stilu.

Trenutno sam jos u pocetku, i nekako prelagano rijesavam challengeove na web of destiny. Vidjet cemo ako ce se to malo pogorsati, jer zasad mi se cini da sta god radim, sve ide ko od sale.

I da... netko je negdje rekao da je "Uncharted 2" zadnje sto PS3 moze izgurati... ma kakvi.

Uncharted 2 izgleda ko krs naspram Spidermana i Castlevanie (svaka cast na snijegu, doduse).

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...

1 0 hvala 0
17 godina

pa nije bas tako spiderman dok igras ne izgleda nista superiorno jedino sta su oni filmici najaca grafika koju sam u zivotu vidio u nekoj igri

16 godina
neaktivan

došo je za komp!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice