PS2 kolekcije na PS3

poruka: 6
|
čitano: 1.494
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PS2 kolekcije na PS3

Kako je God of War izletio na BluRayu za PS3, povuklo se pitanje isplati li se proizvođačima preraditi PS2 naslove i objaviti ih u kolekcijama na PS3 konzoli. S obzirom na dobre prodajne rezultate GoW Coolections, odgovor se nameće sam po sebi.

Kako će ljubitelji dotičnih naslova najvjerovatnije i kupiti kolekciju objavljenu na PS3 konzoli, kao i oni koji su možda propustili odigrati te naslove još na PS2, proizvođačima je uz nešto truda i uloženog novaca objavljivanje remasteriranih PS2 serijala na PS3 pun pogodak, makar financijski.

Dok sam tražio neš' sam naletio na zanimljivu sliku, koja me je potaknula na razmišljanje o ovoj temi. Koji bi bili zanimljivi PS2 serijali za remaster na PS3? Nađoh slike "covera" potencijalnih Collection naslova: ICO Collection, Persona Collection, Kingdom Hearts Collection i Final Fantasy Collection.

Osim tih serijala, potencijalni serijali su naravno Grand Theft Auto, Devil May Cry, Metal Gear Solid, Silent Hill...ima ih brdo. Koji su serijali po vama najizgledniji kandidati da dobe svoju remaster inačicu na PS3 konzoli?

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
RE: PS2 kolekcije na PS3

Ja ocu sam crasha remake u 1080p jos od onoga na ps1

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...

Ja ocu sam crasha remake u 1080p jos od onoga na ps1

ili tekken 3

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
17 godina
neaktivan
PS2 kolekcije na PS3
Hitman ;)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS2 kolekcije na PS3

eh mislim da se ovo odnosi samo na one verzije PS2 igara. Ja ih masu želim što od psone-a a što od dvojke. Onako finu lijepu novu grafiku!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mesomeone kaže...

...

Koji su serijali po vama najizgledniji kandidati da dobe svoju remaster inačicu na PS3 konzoli?

Sve franšize koje su u vlasništvu Sony-a. Druge izdavačke kuće će teško nagovoriti da kompletno prerade ili unaprijede svoje igre za ne tako dobru prodaju i profit (da si htio odigrati tu igru već bi je odigrao, a frikove koje samo zanima grafika neće ju ni taknuti zbog "zastarjelosti"). Ostaju oni koji se žele prisjetiti igri koje su već prije igrali, ali opet se postavlja pitanje da li im je isplativo dvaput kupovati istu igru (ima i izuzetaka koji stvarno nisu mogli igrati te igre a žele, prodana/pokvarena stara konzola pa nema načina da zaigraju ali mislim da su u manjini)

Većina remastera će dolaziti od manjih neovisnih studija ili će biti remasterirane pojedine igre koje će se distribuirati preko PSN networka ili Xbox Live-a kao i dosada. Mali broj će zapravo biti kolekcije u "pravom" pakiranju tj. sa fizičkim diskom kao svaka igra dosad

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 0:12 (Paolo2612).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice