Need for Speed iso. za PS2

poruka: 9
|
čitano: 5.193
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Posjedujem duze vremena iso. file igre Need for Speed Hot Pursuit 2 za PS2,prije koji dan sam iz ormara izvukao PS2 i sad me zanima dali ja i na koji nacin mogu sprziti tu igru i igrati je na Ps2 jer znam da se iso datoteke nemogu pokrenuti na Ps2-ci

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Need for Speed iso. za PS2

Pa sprži taj ISO sa nekim programom - MagicISO, Nero, IMGburn na CD (ili DVD, ovisi)...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan

prije toga sam przio Call of duty na taj nacin iso file ps2 ne cita a kad sam mountao deamon toolsom i prebacio filove s isa na desktopi te fajlove sprzio ps2 kaze da nemoze otvorit

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pa jel imaš čip u PSu?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan

Imam ali sam sad po ostalim forumima vidio da ljudi za przenje rabe dvd decrypter ali nezelim se zaljetati i trositi uzaludno dvd-e pa za svaku sigurnost pitam

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Onda sprži sa DVD decrypterom. Nikad nisam pržio igre za PS2 ali bi moglo proraditi sa ovim dvd decrypterom.... Link na download zadnje verzije.

16 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...

Posjedujem duze vremena iso. file igre Need for Speed Hot Pursuit 2 za PS2,prije koji dan sam iz ormara izvukao PS2 i sad me zanima dali ja i na koji nacin mogu sprziti tu igru i igrati je na Ps2 jer znam da se iso datoteke nemogu pokrenuti na Ps2-ci

sprži taj file u neri, pod opcjom dvd-rom/udf-iso i raditi će. ako kojim slučajem neće, druga opcija je s alcoholom, s time da u njemu imaš baš opciju za preženje fajlova za ps2. jedna od te dvije opcije sigurno mora raditi. obje sam isprobao već ranije, samo ovisi u nekim slučajevima od tipa datoteke da li će biti ovo prvo ili drugo.

17 godina

usto ak przite DL igre onda vam jos nes treba..

15 godina
neaktivan

Drug 100% provjereno,ja tako radim.Skini Ashampoo program za prženj,ubaci DVD, idi na opciju Create/Burn Disc Images,pa onda opciju Burn a CD/DVD/Blu-Ray Disc from a Disc Image,izaberi ISO fajl , idi na NEXT ,i onda na Write ,sačekaj nekoliko minuta,ubaci u PS2 i igraj.Enjoy...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice