Stara kineska kopija nintenda

poruka: 16
|
čitano: 14.834
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran

ovako; jednom davno prije 10-ak godina, dobio sam malu plavu konzolu na one kazete što se nabodu na konzolu odozgo, koštala je petsto kuna i kupljena je u kineskom dučanu, sličila je na neku od nintenda, ali nije bila nintendo nego kopija,.... na tim kazetama žute boje je znalo biti nekih 20-ak igrica iako bi pisalo "199 in 1"...

prije nekih 5 godina to je crklo i netragom nestalo...

I SAD SAM SE JA SITIO ONIH LEGENDARNIH IGRICA S TE KONZOLE KAO ŠTO SU ONI TENKOVI ILI ONE NINĐE, I OPET BI KUPIO TAKO NEKU KOPIJU DA POKRENEM TU KAZETU ŠTO MI STOJI U LADICI, ALI NEZNAM KAKO SE OTA MALA PLAVA KONZOLA ZVALA....

AKO NETKO ZNA DI SE MŽE NEŠTO TAKO NABAVIT ZA 100-140-MAKS 190 KN NEKA JAVI..

ILI AKO NETKO ZNA KAKO SE TO ZOVE NEKA ISTO JAVI.....

UNAPRIJED HVALA{#}

evo; slika

ovako nekako izgleda ta kazeta, ali nema tolike čipove nego neki mali okrugli u sredini....

ako neko zna što može pokrenuti takvu kazetu, neka također javi....

jurehabs
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 0:01 (habs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Stara kineska kopija nintenda

Moze li to pokreniti supercom konzola {#}

16 godina

Možeš igrati NES igre na PC-u pomoću emulatora. Preporuka je da koristiš FCEUX, a možeš skinuti sve igre za Nintendo koje su ikada izašle. U Google-u traži NES ROMs. Svaka igra je velika nekoliko kilobajta, a na torrent sajtovima možeš naći arhive sa nekoliko tisuća igara. Dobro je ako imaš gamepad za PC, vjeruj mi nećeš poželjeti konzolu. Kada se tu doda mogućnost podešavanja slike, snimanja trenutne pozicije u bilo kom trenutku, snimanje videa tokom igre te dodavanje raznih cheatova, nema nikakve potrebe da kupuješ konzolu.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Te konzole se zovu "famiclones", a cartridge koji ti imas je 60 pinski i pase na originalni Famicom (i kopije ocito) za razliku od 72 pinskog Game Paka za Nintendo.

Vise manje sve te kopije koriste 60 pinski utor tako da nemozes fulati ako uzme bilo koji.

No ne znam zasto bi bacao novce na to, skini emulator kako je receno. Ako je to bilo prije 10 godina netko te lijepo zavaljao, cak i 100 kuna je previse dati za te kopije.

Igru sa tenkom koju spominjes se zove Battle City.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 1:05 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Možda micro genius ?

Pravi balkanci ne čitaju upute da saznaju na početku kako nešto radi ili kako nešto osposobiti, već da vide gdje su zajebali
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

bilo je nešto takvog oblika i velčine kao što kaže kawliga i zagi, al je bilo plavo i bjelo, sa 2 tipke (okrugle plave) da se upali (start) i reset....

jurehabs
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Možda nešto ovakvo?

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

đojstik je izgledao slično kao od playstationa....

jurehabs
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
robimarko@gmail.com
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možda SEGA?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ova je garant. Imam još na tavanu tih "kazetica" http://img807.imageshack.us/img807/3144/terminatorz.jpg

Sega sa sajma ili ti ga TERMINATOR

0 0 hvala 1
12 godina
protjeran

nažalost nije niti jedna od navedenih.....evo uspio sam se prisjetit starih dana uz pomoć onog emulatora..... hvala uss i alkaline....

jurehabs
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 16:55 (habs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne znam zašto pokušavaš naći identičnu kopiju kakvu si imao. Dolaze u raznim oblicima i veličinama, ali sve isto rade i koriste iste "diskete". Možda se mogu naći u kineskim radnjama ili na placu. Ima nekih kopija i na Ebayu oko 20$ ako imaš karticu.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Ja sam odavno stavio ovaj video da mi netko procjeni koliko vrijedi što i nitko mi još ništa nije odgovorio :p

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
15 godina
neaktivan
TheThing kaže...

Ja sam odavno stavio ovaj video da mi netko procjeni koliko vrijedi što i nitko mi još ništa nije odgovorio :p

Da nisi dobio ban sa svojim starim accountom vidio bi da sam ti procjenio stvari iz videa...

A u ostalom "lala land" ime videa totalno odaje da se radi o procjeni retro konzola. /sarcasm.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 23:39 (Alkaline).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice