Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.549
|
čitano: 5.567.849
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
Gogy misliš da budu danas stavili PS+ na akciju?

Meni Premium vrijedi do kraja ovog mjeseca, nadam se da mi budu ponudili produženje uz akciju...
16 godina
Sta nisi uzeo sad prije mjesec dana kada je bila akcija?
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
16 godina
Nije mi dalo s popustom, samo puna cijena...
14 godina
Sony PlayStation 5

Završio Star Wars Outlaws, pa da se malo osvrnem.

Ne sjećam se kad sam zadnji put igrao Ubisoft igru (PoP ne brojim), al ovo sam uzeo samo jer je SW.

Igra je prosjek, ne zaslužuje toliko blaćenje ali ni onu cijenu koju je Ubi sebi zamislio. Puno potencijala je tu bilo ali su ujebali dosta toga, pogotovo osnovnih stvari, recimo animacija za skok je iz 2004. kao i sama mehanika skoka, kao da nema gravitacije, mala skoči 3.5 metra. Napucavanje je isto veoma plitko i mlako, stealth također veoma jednostavan. Space combat je zapravo skroz OK, barem meni, solidna zabava.

Ono kaj me je oduševilo je world/level design, gradovi i planeti su odlični, Toshara i Kajimi pogotovo.

Šteta sve u svemu, klasičan Ubisoft, moglo je ovo biti puno bolje. Da su postavili cijenu na 40€ (a ne 80€) to bi još bilo OK. Mene na kraju izašlo 3€ (kupio pa prodao) za nekih 50h do platine.

7.1/10

Dalje na Space Marine 2...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Da se pohvalim sa ovogodišnjim poklonom od bolje polovice 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
17 0 hvala 0
14 godina
Mogu reći da sam iznenađen kako dobro cloud streaming radi na PS Portalu. Izgleda kao da se igra nativno, nema pucanja slike, mutne slike niti bilo kakvih problema. Input lag se malo osjeti, ali daleko od toga da je neigrivo, ako pričamo o singleplayer igrama. Za competitive multiplayer igre naravno nije.

Ali stvar radi odlično. Sad da su pametni iz Sonya pa da dozvole streamanje u cloudu za sve igre koje imaš kupljene na svom accountu, to bi bio pun pogodak za korisnike jer onda imaš opciju da nisi ovisan o PS5. I ovako je solidno, pogotovo za nešto što je još u beti.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
antimadridista kaže...
Mogu reći da sam iznenađen kako dobro cloud streaming radi na PS Portalu. Izgleda kao da se igra nativno, nema pucanja slike, mutne slike niti bilo kakvih problema. Input lag se malo osjeti, ali daleko od toga da je neigrivo, ako pričamo o singleplayer igrama. Za competitive multiplayer igre naravno nije.

Ali stvar radi odlično. Sad da su pametni iz Sonya pa da dozvole streamanje u cloudu za sve igre koje imaš kupljene na svom accountu, to bi bio pun pogodak za korisnike jer onda imaš opciju da nisi ovisan o PS5. I ovako je solidno, pogotovo za nešto što je još u beti.

Ja sam probao dosta igara sa PS3 u streamu i bilo mi je to baš loše...dali ovo na Ps Portalu strimaš sa neta ili sa Ps5...kako to radi?

14 godina
Imaš dvije opcije. Prva je spajanje na samu konzolu i streamanje bilo koje igre koje ti je instalirana na tvom PS5. A druga opcija koja je izašla nedavno je streamanje igara sa clouda gdje si neovisan o konzoli niti ju trebaš uopće posjedovati, treba ti samo PS+ Premium ptetplata. Zasad je to u beti i dostupno je nekih 150-ak igara za streamanje. Šuška se da će u budućnosti omogućiti da se može streamati iz clouda svaka igra koju imaš kupljenu na svom accountu što bi bio pun pogodak.
4 mjeseca
Bitanga kaže...
Jazavac1980 kaže...

Ja recimo imam pretplatu radi igranja online. Sve što mi daju besplatno, dakle te igre je meni bonus. Dakle mukte je i sirče slatko meni. Kom paše plati kom ne paše plati također i kuka na forumu. Hvala.

Ursuše, plaćanje za multiplayer je najveća vrsta pljačke koja postoji.

Slažem se, makar bi barem ja osobno volio kada su mijenjali planove da su složili i plan koji uključuje isključivo MP i eventualno cloud save.
 Ako već moram plaćati da igram online, onda da barem plaćam samo to. Ne znam kada sam zadnji puta upalio neku plus igru, ovako su mogli za neku "mizeriju" samo složiti plus plan bez igri.
 Iako bih najradije da ne plaćam uopće online play, ali koliko i upalim konzolu izgledno je da niti neću produljiti pretplatu koja mi ističe idući mjesec.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice