PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.986
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Danny_HR kaže...
Virty kaže...

Ja također imam 2 godine dodatne garancije i receno mi je da dodatna garancija vrijedi za konzolu, ali ne i na kontroler.

Dodatna da, osnovna mora vrijediti na sve.

Osnovna naravno da vrijedi na sve.

Bilo bi tuzno kad nebi.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da li igre narucene iz UK rade sa DLC-ovima sa HR PSN-a?

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Kupio jucer ove nove sony slusalice za 699kn

http://www.google.hr/search?q=sony+gold+wireless+headset&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=LTb7UrvwIeGlyAOEkIGoAQ&ved=0CAYQ_AUoAQ#i=1

i za sad mogu rec da su super. Zvuk je cist,glasbe su,ljepo sjedaju na glavu skibuo sam ih bakon dva sata i koda ih nisam ni nosio. 7.1 je mrak napokon cujem kad mi se netko sulja iza leda.

jos jedna fora stvar su glasovne naredbe kazes npr. playsration-cod ghosts-start i ude ti u igru. I jako dobro prepoznaje glas.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa glasovno upravljanje radi sa svim slušalicama koje imaju mikrofon, ja imam LG slušalice od mobitela i upravljanje sa njima radi čist normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

jel moze taj headset radit i na pcu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da.

Split your lungs with Blood and Thunder
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

shto se tice garancije negdje sam procitao sljedece

pravila u EU vrijede za sve zemelje EU pa tako i hrvatsku

nadalje, pravilo o minimalno 2 godine garancije u EU je sljedece

onu razliku do dve godine pokriva prodavac

dakle,u slucaju PS4, proizvodjac daje godinu dana garancije,ali...

prodavac daje josh godinu dana garancije kako bi ukupna garancija bila minimalno 2 godine kako to nalaze zakon u EU koji,ponavljam,vrijedi za sve clanice EU,pa i hrvatsku

mogu oni pricat shto hoce,ali to je tako

e,sad,garancija za kontroler bi trebala biti ista i vrijediti od trenutka kupnje

shto se tice slushalica,i ja ih iam na piku,tako da...

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Je li itko aktivirao prodljeno jamstvo ? Na papiriću navedeni link ne postoji, i 'trenutno je u izradi'.Lik koji se javio na navedeni broj telefona kaže 'neće vam nitko oduzeti produljeno jamstvo, strpite se, link će doći ovih dana'.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Branimir82 kaže...

Je li itko aktivirao prodljeno jamstvo ? Na papiriću navedeni link ne postoji, i 'trenutno je u izradi'.Lik koji se javio na navedeni broj telefona kaže 'neće vam nitko oduzeti produljeno jamstvo, strpite se, link će doći ovih dana'.

"Link za registraciju produljenog jamstva trenutno je u izradi. Produljeno jamstvo možete registrirati unutar 30 dana od kupovine. 

Ukoliko želite možete pričekati da se link na webu završi ili ispuniti registracijski obrazac koji ste dobili i poslati na mail: servis@sancta-domenica.hr ili faks 01/33 69 556."

Potpis!
12 godina
PlayStation 4

A kad ce ta stranica bit gotova?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Branimir82 kaže...

"Link za registraciju produljenog jamstva trenutno je u izradi. Produljeno jamstvo možete registrirati unutar 30 dana od kupovine. 

Ukoliko želite možete pričekati da se link na webu završi ili ispuniti registracijski obrazac koji ste dobili i poslati na mail: servis@sancta-domenica.hr ili faks 01/33 69 556."

Registracijski obrazac ? Komad papira koji sam dobio, i to 3 komada, neispunjena, da pošaljem na email....ima smisla.Znam za tu poruku ali nema nikakvog smisla.A  lik je jasno rekao da jedina moguća aktivacija preko tog linka koji se radi već 15 dana..

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ima li netko problema sa placanjem na psn u. Meni prihvati karticu a nakon toga kad pokusam platiti izbaci mi neki error 800001 sta ja znam i kaze da podaci na kartici nisu tocni. Sve je tocno uneseno svaki put kartica prihvacena ,probao sa dvije kartice ista stvar. Ima li netko slicnih briga, ili mozda zna u cemu je probljem.

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Ok hvala ti na odgovorima.Ali sto se tice slusalica kad ukljucim one obicne za mobitel onda je sve glasno a samo ljudi tihi a kad ukljucim gamerske slusalice onda se sve jednako cuje ali i dalje ne dovoljno glasno.Sve sam pojacao do maksimuma i slusalice i u opcijama na ps4.

11 godina
odjavljen

Imo sam i ja taj problem kad sam si kupio COD Ghosts neki dan.To je izgleda Sonyeva greska moraju sto prije izbacit novi update.

13 godina
neaktivan
CroL1k1n7 kaže...

Ima li netko problema sa placanjem na psn u. Meni prihvati karticu a nakon toga kad pokusam platiti izbaci mi neki error 800001 sta ja znam i kaze da podaci na kartici nisu tocni. Sve je tocno uneseno svaki put kartica prihvacena ,probao sa dvije kartice ista stvar. Ima li netko slicnih briga, ili mozda zna u cemu je probljem.

Standarni BUG, svi imaju taj problem, Sony nikako da ga riješi, još od ranih PS3 dana.Netko je nedavno objavio kako je riješio problem, pa pogledaj malo zadnje stranice teme.

12 godina
neaktivan
CroL1k1n7 kaže...

odeš na Settings;PSN;Account information;Wallet;AddFunds i tu dodaš novac, niti meni ne prihvaća kada želim produžiti pretplatu direktno sa PSN ali ovako mi radi pa pokušaj

16 godina
PlayStation 4

Ako se nekome da čitati....

Poštovani,   

Nastavno na Vaš upit oko zakonskog minimuma za jamstvo (garancija) na proizvode. U nastavku Vam šaljemo odgovor vezano za zakonsku regulativu koja je trenutno na snazi u HR.

Trajanje jamstva/garancije ovisi o onomo tko ga izdaje i ne postoji poseban rok ( tj. ovisi o tome koliko proizvođač daje jamstvo na kupljeni proizvod  što je i upisano u jamstvenom listu )

U slučaju PlayStation konzola to je 12 mjeseci.

Zakon o obveznim odnosima od članka 400 – 423. U kojem je propisan rok od 2 godine za sve proizvode u kojima trgovac odgovara za MATERIJALNE NEDOSTATKE na kupljenom proizvodu.

Definicija materijalnih nedostataka navedena je pod čl. 401.

Evo i par primjera:  

Autoradio mp3, na kojem ustanovite da Vaš uređaj nema to svojstvo tj. ne čita navedeni format. ili imate HDD na kojem piše da je 500 GB, na tv-u je navedeno da ima Sat – tuner – a nema i sl.

Link;

http://ecc-croatia.hr/materijalni-nedostaci-i-garancija

JAMSTVO ZA ISPRAVNOST PRODANE STVARI (GARANCIJA)

·         u hrvatskom zakonodavstvu regulirano je člancima 423. do 429. Zakona o obveznim odnosima;

·         odgovornost iz garancije postoji samo u slučajevima kada je za određeni proizvod izdan jamstveni list;

·         u slučaju kvara, obratite se onome tko je izdao jamstveni list (najčešće se radi o proizvođaču);

·         ukoliko uočite kvar na proizvodu pod garancijom, kvar možete prijaviti tijekom trajanja garancije (trajanje garancije jedna je od obveznih stavaka u jamstvenom listu).

·         trajanje garancije ovisi o onome tko ga izdaje i ne postoji poseban rok unutar trajanja garancije u kojem treba obavijestiti davatelja garancije o kvaru da biste ostvarili pravo na otklanjanje kvara;

3. Što je jamstvo (garancija)?

Jamstvo je odgovornost za ispravno fukcioniranje stvari, koja nastaje kada prodavatelj kupcu preda jamstveni list kojim proizvođač jamči ispravno funkcioniranje stvari za određeno vrijeme, računajući od njezine predaje kupcu.

Odgovornost se sastoji u tome da se, u slučaju da stvar ne funkcionira ispravno, kupac može obratiti bilo proizvođaču bilo prodavatelju sa zahtjevom da mu stvar popravi u razumnom roku ili ako to ne učini, da mu preda drugu stvar. To se pravo može ostvarivati tijekom jamstvenog roka, bez obzira kad se nedostatak u funkcioniranju pojavio.

Jamstveni list treba sadržavati navode o: 

1. o sadržaju kupčevih prava

2. o tome da jamstvo ne utječa na ostala prava koja pripadaju kupcu po drugim pravnim osnovama

3. o trajanju jamstva

4. o teritorijalnom području važenja jamstva

5. o drugim pojedinostima koje su potrebne kupcu radi ostvarivanja njegovih prava

6. identifikacijske podatke, tj. ime odnosno adresu osobe koja je izdala jamstvo.

Izostankom nekog od sastojaka obvezatnog sadržaja isprave o jamstvu, jamstvo i dalje ostaje valjano jer je postojanje odgovornosti iz jamstva svrha jamstvenog lista.

Primjena pravila o odgovornosti za materijalne nedostatke je podredne naravi u odnosu na pravila o jamstvu, stoga će se prvo primjeniti odredbe o jamstvu a u slučaju pravnih praznina primjeniti pravila o materijalnim nedostacima stvari.

ZAKON O OBVEZNIM ODNOSIMA

2. Odgovornost za materijalne nedostatke

Kad postoje materijalni nedostaci

Članak 401.

(1) Nedostatak postoji:

1) ako stvar nema potrebna svojstva za svoju redovitu uporabu ili za promet,

2) ako stvar nema potrebna svojstva za posebnu uporabu za koju je kupac nabavlja, a koja je bila poznata prodavatelju ili mu je morala biti poznata,

3) ako stvar nema svojstva i odlike koje su izrijekom ili prešutno ugovorene, odnosno propisane,

4) kad je prodavatelj predao stvar koja nije jednaka uzorku ili modelu, osim ako su uzorak ili model pokazani samo radi obavijesti,

5) ako stvar nema svojstva koja inače postoje kod drugih stvari iste vrste i koja je kupac mogao opravdano očekivati prema naravi stvari, posebno uzimajući u obzir javne izjave prodavatelja, proizvođača i njihovih predstavnika o svojstvima stvari (reklame, označavanje stvari i dr.),

6) ako je stvar nepravilno montirana pod uvjetom da je usluga montaže uključena u ispunjenje ugovora o prodaji,

7) ako je nepravilna montaža posljedica nedostataka u uputama za montažu.

(2) Ako je kupac na temelju izjava proizvođača ili njegova predstavnika očekivao postojanje određenih svojstava stvari, nedostatak se ne uzima u obzir ako prodavatelj nije znao niti morao znati za te izjave, ili su te izjave bile opovrgnute do trenutka sklapanja ugovora ili one nisu utjecale na odluku kupca da sklopi ugovor.

Nedostaci za koje prodavatelj ne odgovara

Članak 402.

(1) Prodavatelj ne odgovara za nedostatke ako su u trenutku sklapanja ugovora bili poznati kupcu ili mu nisu mogli ostati nepoznati.

(2) Smatra se da nisu mogli ostati nepoznati kupcu oni nedostaci koje bi brižljiva osoba s prosječnim znanjem i iskustvom osobe istog zanimanja i struke kao kupac mogla lako opaziti pri uobičajenom pregledu stvari.

(3) Odredba stavka 2. ovoga članka ne primjenjuje se na ugovore koje fizička osoba kao kupac sklapa izvan svoje gospodarske ili profesionalne djelatnosti s fizičkom ili pravnom osobom koja kao prodavatelj djeluje u okviru svoje gospodarske ili profesionalne djelatnosti (potrošački ugovor).

(4) Ali prodavatelj odgovara i za nedostatke koje je kupac mogao lako opaziti ako je izjavio da stvar nema nikakve nedostat­ke ili da stvar ima određena svojstva ili odlike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel mogu ja sad da kupim dodatnu garanciju za svoj PS4 jer mi je garancija samo 1 godinu a to mi ne paše.

14 godina
PlayStation 4

Ima li netko da je kupovao kod ovih slovenaca?

http://playgame.biz/product_info.php?products_id=5898

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
PlayStation 4

dal netko zna koja se cijena krece od ps4 u SAD-u posto mi otac ide na JFK u New York sljedeci tjedan pa ima priliku tamo uzeti

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

400 dolara. Dolar ti je malo manje od 6kn.

0 1 hvala 1
16 godina
PlayStation 4
Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

dal netko zna koja se cijena krece od ps4 u SAD-u posto mi otac ide na JFK u New York sljedeci tjedan pa ima priliku tamo uzeti

daj nek ti nakupuje PS4 igrica...{#} Tamo je sve jeftinije. 

16 godina
kovac123456 kaže...

Jel mogu ja sad da kupim dodatnu garanciju za svoj PS4 jer mi je garancija samo 1 godinu a to mi ne paše.

Nemozes, prema SD dodatno jamstvo mora biti kupljeno kad i sama konzola te biti na istom racunu. 

14 godina
neaktivan
Ivche kaže...
kovac123456 kaže...

Nemozes, prema SD dodatno jamstvo mora biti kupljeno kad i sama konzola te biti na istom racunu. 

mislim da je bilo pravilo da do 30 dana od kupnje konzole imash pravo uzeti dodatnu garanciju

13 godina
neaktivan

hvala ti nebuloZZa 

15 godina

da istina je moze se kupiti dodatna garancija u roku od 30dana od kupnje ps4 sada san zvao mileniuma u splitu tamo san i kupio ps4 i reka je da nema nikakvih problema samo da mora biti u roku od 30dana od kupnje ps4 

17 godina
neaktivan
Ivche kaže...
kovac123456 kaže...

Nije istina, meni nisu dali žig na SD papir, ono kao neko jamstvo. Kad sam došo po to, da mi potvrdi lik mi odmah htio uvalit to dodatno jamstvo od 2g. za 400kn...reko ne hvala i aj bok. Znači nije bitno kad si kupil, samo da si kupil kod njih...400kn su ti spremni bilo kad uzet.

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

prijavite se na qatar na psn-u i besplatno skidate igre koje su u preorderu da li je još netko ovo probao i na ps4 i da li zaista funkcionira? ja sam probao na ps3 i napravio sam preorder(finalfantasy XIII) igra je izašla a nisam je uopće platio, skino sam je, instalirao i krenem je pokrenut i piše mi this content can be used if you renew license in playstation store sad me zanima da li se može obnoviti ova licenca a da se ne plati.. iako ne vjerujem, da ovo funkcionira onda bi svi mi mogli besplatno skidati igre koje su u preorderu, zna netko? i oprostite ako je već netko postavio ovo pitanje

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 15:30 (eryon).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Na US PSN-u još samo danas  Lego Marvel Super Heroes za 29.99$ {#}

More Li...

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice