pa HDR se primjeti da i 4k ali tek na rezama od 55incha pa na dalje
ja vec 2.5 godine sam u 4k -u i nagledao sam te ljepote i naigro na istoj tako znam o cemu pricam
da se razumijemo uzet cu PS 4 Pro tek u 1.mj kada VR dojde tocnije 24.1
pa HDR se primjeti da i 4k ali tek na rezama od 55incha pa na dalje
ja vec 2.5 godine sam u 4k -u i nagledao sam te ljepote i naigro na istoj tako znam o cemu pricam
da se razumijemo uzet cu PS 4 Pro tek u 1.mj kada VR dojde tocnije 24.1
pa nije tv samo za igre
Pa nije ni PC, pa konzolasi stalno govore "mi razgovaramo o igrama, ne o tome sto koja platforma moze osim igranja." Onaj koji kupi 10k tv radi PS4 Pro je budala ili ima para. Sama pomisao na to da sam cak razmisljao o tome me sram.
Kad bi kupovao bilo kakav TV sada kupio bi posteni bez kompromisa. To ako igras samo SP igre nije ti bitno koliki je input lag je glupost. Kad tad hoces zaigrati nesto u multiplayeru i danas su ljudi koji igraju iskljucivo SP u manjini.
Jučer upalim ps4 kad ono na download listi mi call of duty infinite warfare... i skida se ...53 gb... niti sam kupio dotičnu igru niti ju stavio skidat...jel ima neko objašnjenje za ovo ?
Jučer upalim ps4 kad ono na download listi mi call of duty infinite warfare... i skida se ...53 gb... niti sam kupio dotičnu igru niti ju stavio skidat...jel ima neko objašnjenje za ovo ?
Da.
Na maznutom accountu si postavio svoj PS4 kao primary i sad je neki nesretnik kupio igru i stavio u download listu.
malo pripazi koga optužuješ za krađu majstore... imam 2 akaunta hrvatski i američki ... oba moja ... ako se ti razumiješ u krađe akaunta a očito razumiješ ja NE... nikakav treći akaunt ja nemam...niti znam kako bu uopče ukrao nekom akaunt... al valjda ti znaš
malo pripazi koga optužuješ za krađu majstore... imam 2 akaunta hrvatski i američki ... oba moja ... ako se ti razumiješ u krađe akaunta a očito razumiješ ja NE... nikakav treći akaunt ja nemam...niti znam kako bu uopče ukrao nekom akaunt... al valjda ti znaš
Ono što je sigurno je da netko ima pristup jednom od accounta kojima je tvoj PS4 primary. Taj je kupio igru i stavio da se skida (ne znajući da je tvoja konzola primarna za taj account).
ajde onda savjet kako da to riješim ... ne želim tu igru niti ikoju koju nisam kupio...jel mogu vidjet nekako za koje akaunte je moj ps4 primarni ? .slabo se razumijem u to sve pa zato pitam... jedva sam naredio da ja i buraz djelimo igre
a da nije buraz kupio?
a da nije buraz kupio?
... nemogu vjerovati...pito ga evo...kaže zaboravio mi reči...o Bože...a ja več paniku napravio
... ja uzeo nedavno na akciji uncharted 4 i batman arkham knight ... i on sad da se oduži kupio call of duty ...krasno
Panika je kad izgubiš pristup accountu.
Kad igre same dolaze, to je blagoslov.
Prednarucio PS4 Pro jos prije 15ak dana, danas me zvali i pitali u kojoj poslovnici cu ga preuzeti na dan izlaska (10.11.). Jedino malo sad zalim sto sam uzeo ovaj 4K TV prije pola godine kada sada polako izlaze modeli sa HDR podrskom, al ajde, barem ce rezolucija biti OK te se radujem ekskluzivama koje su izasle, a nisam igrao tipa Uncharted 4 ili nadolazecem FF XV. Malo mi je i samom cudno da sam se odlucio na taj potez obzirom da moju profilnu, hehe.
Može li još jedan savjet...kao što rekoh imam hrvatski akaunt i američki...hrvatski je povezan sa burazovim pa igram ja njegove i on moje igre svako sa svog profila...ja igram igre sa mog američkog akaunta isto sa svog profila...brat nikad nije bio logiran na moj američki akaunut a sada bi htio preči par igri koje imam na njemu...da mu samo dam mail i lozinku i to je to ? šta on mora onda postavit za taj akaunt ? i dali može igrati isto sa svog profila ili on mora igrat sa mojim američkim profilom ?
Odlicana ponuda za nekoga tko je u Tcomu
To je super za sve nas. Sad će preplaviti oglasnik sa nižom cijenom, kao što je bilo prije godinu dana sa PS4 i Tele2 akcijom.
samo tu kunu ces masno otplatit nisu ni oni glupi
ali bice njuske pune ;-)
To je super za sve nas. Sad će preplaviti oglasnik sa nižom cijenom, kao što je bilo prije godinu dana sa PS4 i Tele2 akcijom.
Uf odlično, mogli bi se naći ispod 3k bez problema na njušci. A već sam si zapikirao dan kad idem u Santa Domenicu. Šteta da nije neka dobra igra u bundleu.
Sigurno su izvukli podatke koliko im je korisnika preslo u Tele2 proslu godinu
Igra macke i misa :-D
ako mene pitas, free delivery je sa zavvi-a
Kupljeno
Imate ovdje F4 jefitniji, doduše preowned, meni su dosad igre uvijek dolazile u savršenom stanju
Sony izdao službeni popis igara koji će prvog dana imati benifite iliti patch za PS4 PRO
Dali itko ima problema sa spajanjem na internet ? Ja se ne mogu od juce , spojiti nikako.... " spojim se na wi fi .. Al ps network fail bude...
Dali itko ima problema sa spajanjem na internet ? Ja se ne mogu od juce , spojiti nikako.... " spojim se na wi fi .. Al ps network fail bude...
Kod mene sve radi, upravo sad ušao.
Izgleda da T-com nudi Ps4 Pro Watch Dogs 2 bundle za 1 kunu uz Magentu 1. Sada samo nek preplave Njuskalo.
ali uz tarifu imam sve na 2 god.
ali uz tarifu imam sve na 2 god.
Al u globalu ok ponuda. 3600 kuna kroz dvije godine. Onaj tko ima već tarifu od cca 100kn mjesečno, njemu je to dosta primamljivo.
Samo da bude onakav boom ko sa Tele 2 plejkama. Dat će se onda i za 2 i pol soma upiknuti.