PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.422.911
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
miner kaže...
Zura kaže...
fler kaže...

..  -  teško mi je vjerovati da bi imali pristup baš svim PS3/2/1 naslovima za smiješnih 50$, koliko sada dođe godišnja pretplata.

Pa baš je to prednost gaikai platforme da ne moraš plaćati individualnu igru, ionako ne možeš paralelno igrati više od jednog naslova :)

Slično kao i sa music ili video streaming platformama.

Plaćanje je distribuiranu po korisnicima usluge i mjesečno kaplje redovita pinka. :) Super ideja...

mene isto zanima kako će to biti vezano uz utjecaj latencije na kontrole. teoretski 30-40ms bi trebalo biti  dovoljno ako je stabilno, međutim meni ps store radi ko usporena šlapa pa me baš interesira kako će ovo šljakati što je daleko kompleksnije.

Na PS4 Store radi savrseno. A ista konekcija je bila i na PS3 gdje je radilo "ko usporena slapa" 

Kad uđeš u PS Store to ti radi sličnom brzinom jer zavisi samo od brzine neta, razlika je jedino kod pokretanja store-a jer se na PS3 pokreće preko minut, a ovde uđe u roku od dve sekunde ;)

17 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Koliko ce tovno kostati ps plus pretplata od godibe dana? Ja cu ju uzeti 29 sa konzolom.

Mislis na PS+ pretplatu od godine dana?

Radije uzmi sad oko Bozica na popustu (ako bude). HR je bio proslu godinu oko 270kn. US preko Amazona je oko Black Fridaya bio 30$! (Dok sam se ja smislio, prosla akcija {#} )

Cypher: Ignorance is bliss.
11 godina
neaktivan

ovo je cak i baza haha

Filip Dodoja
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Odakle je iz EU najbolje i najeftinije naručivati igre za PS4?

More Li...

0 0 hvala 0
17 godina

Kako koja, kako kad. Biraj izmedju Base-a, Zavvi-a, Shopto.net-a i Game.co.uk.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
17 godina

sa zadnjim patchom za psn  radi store napokon  ko podmazao na 3ki

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 16:50 (4mal).
12 godina
Chaky kaže...
omomomomoomm kaže...

Koliko ce tovno kostati ps plus pretplata od godibe dana? Ja cu ju uzeti 29 sa konzolom.

Radije uzmi sad oko Bozica na popustu (ako bude). HR je bio proslu godinu oko 270kn. US preko Amazona je oko Black Fridaya bio 30$! (Dok sam se ja smislio, prosla akcija {#} )

da na to mislim. sumnjam da ce bit kad nema ps4 do kraja prvog mjeseca ma uzet cu ju sa konzolom znaci racunam si 350kn. to kupim u ducanu i dobim neki kod koji upise u PS4 ili? 

sorry na noobovskim pitanjima al do sad sam igrao igr na PC-u tek sd prelazim na konzole.

14 godina
neaktivan
sk0ls kaže...

Jedno VELIKO razočaranje, znaci stigel PS4 danas ujutro, dostavio Overseas Express, sve super, raspakiram ja to, ostavim 1H da dobije sobnu temperaturu, prikopcam PS4 u struju i spojim na HDMI na monitor. PS se lijepo upali, slozim ja account, prijavim se na PSN i stavim Call Of Duty Ghosts da se instalira, bio sam iznenađen kad se instaliral u rekordnom vremenu (manje od 1 minute, oko 30 gb) nakon instalacije nisam mogao pokrenuti igru jer se mora jos neki UPDATE od igre skinuti koji teži 700 mb, reko dobro i stavim ja za to vrijeme Battlefield 4 na instalaciju, odjednom je DVD Drive počeo proizvoditi neke čudne zvukove, BF4 se normalno instaliral, kad je disk izasel van - ŠOK - disk je totalno ogreban, neiskoristiv više, pokušao sam natrag staviti disk unutra, ali naravno, ne zeli uci, disk samo radi čudne zvukove i to je to, nakon toga lijepo ja kontaktiram Amazon, i vele oni meni da mogu ili vratiti novce ili zamjeniti konzolu, ja velim da hocu zamjenu i da necu novce natrag, nakon 5 minuta čekanja na odgovor, odgovore oni meni da u skladištu trenutno nemaju niti jednu konzolu da bi je zamjenili sa mojom, i da nove konzole dolaze negdje početkom siječnja. A evo, drugog izbora baš i nemam nego napraviti zamjenu. Pa he**mu mater stvarno nemam srece, od par milijuna konzola, baš meni stigne pokvarena. {#} {#}{#}{#}

Anyway, pogledajte slike konzole koju hebeno mogu samo gledat i surfat na browseru

Evo da javim, poslao konzolu natrag 10.12, paket im je stigao vec u petak, 13.10. Poslano HP Expressom, i vec danas sam dobio full refund te natrag narucio PS jer zamjenu mi nisu mogli napraviti pošto trenutno nemaju konzola na raspolaganju. Nadam se da im dolaze uskoro, ko zna, mozda jos zaigram za bozic :D Uglavnom, s vracanjem konzole nije bilo problema, sad samo da mi opet ne dođe defektna! Ako kojim slucajem i dođe defektna, ovaj put leti van kroz prozor {#}

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
13 godina
odjavljen
sk0ls kaže...
sk0ls kaže...

Jedno VELIKO razočaranje, znaci stigel PS4 danas ujutro, dostavio Overseas Express, sve super, raspakiram ja to, ostavim 1H da dobije sobnu temperaturu, prikopcam PS4 u struju i spojim na HDMI na monitor. PS se lijepo upali, slozim ja account, prijavim se na PSN i stavim Call Of Duty Ghosts da se instalira, bio sam iznenađen kad se instaliral u rekordnom vremenu (manje od 1 minute, oko 30 gb) nakon instalacije nisam mogao pokrenuti igru jer se mora jos neki UPDATE od igre skinuti koji teži 700 mb, reko dobro i stavim ja za to vrijeme Battlefield 4 na instalaciju, odjednom je DVD Drive počeo proizvoditi neke čudne zvukove, BF4 se normalno instaliral, kad je disk izasel van - ŠOK - disk je totalno ogreban, neiskoristiv više, pokušao sam natrag staviti disk unutra, ali naravno, ne zeli uci, disk samo radi čudne zvukove i to je to, nakon toga lijepo ja kontaktiram Amazon, i vele oni meni da mogu ili vratiti novce ili zamjeniti konzolu, ja velim da hocu zamjenu i da necu novce natrag, nakon 5 minuta čekanja na odgovor, odgovore oni meni da u skladištu trenutno nemaju niti jednu konzolu da bi je zamjenili sa mojom, i da nove konzole dolaze negdje početkom siječnja. A evo, drugog izbora baš i nemam nego napraviti zamjenu. Pa he**mu mater stvarno nemam srece, od par milijuna konzola, baš meni stigne pokvarena. {#} {#}{#}{#}

Anyway, pogledajte slike konzole koju hebeno mogu samo gledat i surfat na browseru

Evo da javim, poslao konzolu natrag 10.12, paket im je stigao vec u petak, 13.10. Poslano HP Expressom, i vec danas sam dobio full refund te natrag narucio PS jer zamjenu mi nisu mogli napraviti pošto trenutno nemaju konzola na raspolaganju. Nadam se da im dolaze uskoro, ko zna, mozda jos zaigram za bozic :D Uglavnom, s vracanjem konzole nije bilo problema, sad samo da mi opet ne dođe defektna! Ako kojim slucajem i dođe defektna, ovaj put leti van kroz prozor {#}

kolko si platio postarinu kod vracanja konzole ?

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

310 kuna

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sk0ls kaže...

310 kuna

{#}

Split your lungs with Blood and Thunder
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da, skupo je, Overseas je još skuplji, više od 500 kuna bi me koštalo da sam slao Overseasom. Uglavnom, vratili su mi full refund, i kad sam sad narucio Playstation natrag, nisam morao platiti poštarinu. To je vjerovatno u zamjenu za povrat novca koje sam trebao dati kod slanja natrag njima.

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
sk0ls kaže...

Da, skupo je, Overseas je još skuplji, više od 500 kuna bi me koštalo da sam slao Overseasom. Uglavnom, vratili su mi full refund, i kad sam sad narucio Playstation natrag, nisam morao platiti poštarinu. To je vjerovatno u zamjenu za povrat novca koje sam trebao dati kod slanja natrag njima.

onda je ok :)

12 godina
PlayStation 4

Jel istina da cemo na 4 moc kupit igru preko store i podjelit trosak. To ak je tak je odlicno jer smo ja i dva dovra frenda uzeli zajedno vauchere i cekano ps4 i namjeravamo tak uzimat neke igre.

e sad bos jedno pitanje znaci frend ima ps3 i ima original ghosts i b4 na cdu e sad on meni veli da posto ina te dve igre ima pravo za ps4 kupit te igre po 10 ili 20eura ne sjecam se tocbo preko storea i ja mu mogu dat pola love i ja si skinen t dve origibal igre za 20 eura sto mi je jeftinije nego dat cca 800kn. Zna tko to?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
Chaky kaže...
omomomomoomm kaže...

da na to mislim. sumnjam da ce bit kad nema ps4 do kraja prvog mjeseca ma uzet cu ju sa konzolom znaci racunam si 350kn. to kupim u ducanu i dobim neki kod koji upise u PS4 ili? 

sorry na noobovskim pitanjima al do sad sam igrao igr na PC-u tek sd prelazim na konzole.

Znam da Tisak ima bonove za PSN. Pretpostavljam da imaju i drugi shopovi. Nazovi i pitaj.

Napravis PSN HR Account i ukucas kod. Isto kao da nadoplacujes bon za mobitel.

Samo nisam siguran da li moras svejedno imati ukucan broj neke kartice {#}

Moze i ziro racun (npr. PBZ).

Ako si siguran da ces uzeti u 1.mj. PS4, ne vidim razloga zasto ne bi uzeo PS+ oko Bozica, ako bude popust {#}

Prodes jeftinije i mozes preko PC-a, "uzeti" igre na racun.

omomomomoomm kaže...

Jel istina da cemo na 4 moc kupit igru preko store i podjelit trosak. To ak je tak je odlicno jer smo ja i dva dovra frenda uzeli zajedno vauchere i cekano ps4 i namjeravamo tak uzimat neke igre.

e sad bos jedno pitanje znaci frend ima ps3 i ima original ghosts i b4 na cdu e sad on meni veli da posto ina te dve igre ima pravo za ps4 kupit te igre po 10 ili 20eura ne sjecam se tocbo preko storea i ja mu mogu dat pola love i ja si skinen t dve origibal igre za 20 eura sto mi je jeftinije nego dat cca 800kn. Zna tko to?

Vjerujem da na PS4 radi isto kao na PS3. Znaci mozes dijeliti jedan Account na dvije konzole. To vrijedi i za PS+ pretplatu.

Ne vrijedi za PS4, pogledati koji post nize.

Ako imas apsolutno povjerenje u frenda, ne vidim razloga zasto ne bi dijelili trosak ps+ pretplate i digitalnih igara.

Ovo za Ghost i BF4 mislim da nece funkcionirati.

Frend je prijavio Ghost i BF4 na svoj PSN Account i samo na tom Accountu moze ostvariti popust na PS4 izdanja istih igara.

Neka me netko ispravi, ako sam pogrijesio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 11:59 (Chaky).
12 godina
PlayStation 4

Da neka ga netko ispravi gle ja neznam ja govorim kako mi je frend rekao nisam uopce upucen ni u taj psn (iskreno nisam ni nikad vidioi kako izgleda) imao sam ps3 mjesec mozda dva i krepao je) naravno da imam povjerenje u njega znamo se od rodenja. sad mi nije jasno kako to mislis da djelimo pretplatu? pa svako od nas mora kupiti svoju godisnju pretplatu zar ne jedino mozemo djeliti igre 50/50 sistemom placanja. znaci ti kazes da nas maximalno dvoje moze djeliti igru? on mi je rekao da nas moze 4 ali vjerojatno je krivo informiran.

znaci taj sistem sa B4 i CODG nece funkcionirati steta ja sam bas mislio kako cu te dvije igre skinut od njega za male pare i gotovo al nema veze kupit cu onda jednu od te dvije.

znam da imam noobovska pitanja za nekpga tko ima ps3 vec godinama i u tom je điru sa konzolama tj sa PS konzolom ali kako sam i naveo do sad sam igrao na PC-u ps3 mi je u ormaru vec jako dugo raskomadan.

EDIT: sto se tice ovog pšopusta za PSN hvala na informaciji ma gle vidjet cu ako ce bit za bozic neki popust sto se toga tice mogu ga uzet nije to uopce problem takionak vrijdi od kad je aktiviran. al sad sigurno ce popust biti nekih 40-50kn tak da mi to ne igra nikakvu ulogu to su mi dvje kutije pljuga. a sad ovo sto si spomenuo u vezi kartice neznam ni ja ali po youtubeu sam vidio da trazio makar si kupio taj kupon u ducanu. ali nije mi jasno zasto trazi?

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 9:39 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Da neka ga netko ispravi gle ja neznam ja govorim kako mi je frend rekao nisam uopce upucen ni u taj psn (iskreno nisam ni nikad vidioi kako izgleda) imao sam ps3 mjesec mozda dva i krepao je) naravno da imam povjerenje u njega znamo se od rodenja. sad mi nije jasno kako to mislis da djelimo pretplatu? pa svako od nas mora kupiti svoju godisnju pretplatu zar ne jedino mozemo djeliti igre 50/50 sistemom placanja. znaci ti kazes da nas maximalno dvoje moze djeliti igru? on mi je rekao da nas moze 4 ali vjerojatno je krivo informiran.

znaci taj sistem sa B4 i CODG nece funkcionirati steta ja sam bas mislio kako cu te dvije igre skinut od njega za male pare i gotovo al nema veze kupit cu onda jednu od te dvije.

znam da imam noobovska pitanja za nekpga tko ima ps3 vec godinama i u tom je điru sa konzolama tj sa PS konzolom ali kako sam i naveo do sad sam igrao na PC-u ps3 mi je u ormaru vec jako dugo raskomadan.

EDIT: sto se tice ovog pšopusta za PSN hvala na informaciji ma gle vidjet cu ako ce bit za bozic neki popust sto se toga tice mogu ga uzet nije to uopce problem takionak vrijdi od kad je aktiviran. al sad sigurno ce popust biti nekih 40-50kn tak da mi to ne igra nikakvu ulogu to su mi dvje kutije pljuga. a sad ovo sto si spomenuo u vezi kartice neznam ni ja ali po youtubeu sam vidio da trazio makar si kupio taj kupon u ducanu. ali nije mi jasno zasto trazi?

Za PS+ pretplatu sam 100% siguran, da mozes dijeliti s jednim frendom (ja i frend dijelimo moju) na PS3.

Za PS4 to ne vrijedi. Hvala mineru na ispravku, netocnog navoda. {#}

Digitalnu igru mogu dijeliti cetvorica, ali za to se kreira novi account, nema veze s ovim PS+ sto sam pisao.

Za karticu nije niti meni jasno zasto trazi, ali ne mogu provjeriti, jer imam od pocetka vezanu karticu na PSN.

Zato sam i napisao da me netko ispravi, ako grijesim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 11:57 (Chaky).
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Chaky - grijesis :)

Account moze biti aktivan samo na jednoj konzoli, za razliku od dvije na PS3. Na PS4 se prijatelj moze ulogirati s tvojim accountom na svoju konzolu jedino kao gost, te igrati igre samo dok je online.

Znaci, PS+ ne mozes djeliti na druge PS4 konzole.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
sk0ls kaže...

Dobro, i nije toliko loše u tom slučaju.

No svejedno, kad usporediš koliko je dostava do HR .. kako nas deru, ej {#}

Split your lungs with Blood and Thunder
13 godina
neaktivan
Samo me zanima jedno dali kada bih kupio ps4 u Hrvatskoj dali bi mogao igrati igre kupljene u Americi dali ima NTSC i PAL
15 godina
Red Devill kaže...
Samo me zanima jedno dali kada bih kupio ps4 u Hrvatskoj dali bi mogao igrati igre kupljene u Americi dali ima NTSC i PAL

nema ograničenja, možeš kupiti bilo gdje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Stigla mi danas i druga konzola, zamjenska, i opet NE RADI!!!!!!!!

Sad se ne želi niti upaliti, ako kojim slucajem netko ima rješenje ili da ima isti problem nek mi javi.

Pogledajte video: 

0 0 hvala 0
14 godina
sk0ls kaže...

Stigla mi danas i druga konzola, zamjenska, i opet NE RADI!!!!!!!!

Sad se ne želi niti upaliti, ako kojim slucajem netko ima rješenje ili da ima isti problem nek mi javi.

Pogledajte video: 

O covjece, ti si stvarno pehist :(

WordPress ❤
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ovo mi izgleda kao da Playstation 4 ne dobije dovoljno struje pa se odmah ugasi, neznam koji mu je vrag, trebam isprobati sa kablom za struju kojeg sam dobio u kutiji sa Playstationom, (UK kabel) Al nemam adapter koji pretvara UK uticnicu u EU. Zna netko možda di ga mogu kupiti u Varaždinu? Prije nego pošaljem konzolu na servis u ZG

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sk0ls kaže...

Ovo mi izgleda kao da Playstation 4 ne dobije dovoljno struje pa se odmah ugasi, neznam koji mu je vrag, trebam isprobati sa kablom za struju kojeg sam dobio u kutiji sa Playstationom, (UK kabel) Al nemam adapter koji pretvara UK uticnicu u EU. Zna netko možda di ga mogu kupiti u Varaždinu? Prije nego pošaljem konzolu na servis u ZG

Def. tako izgleda, kao da ne dobiva dovoljno napajanje.

Mozda bas moras koristit origigi kabl koji dobijes s njom. Moguce je.

Ili probaj direktno spojit PS4 na uticnicu u zidu, bez produznog kabla, mozda je u produznom stvar... zamjeni kabel sa drugim... nesto mora biti, ako ne ono najgore da je opet falsana.

Probaj u bilo kojoj trgovini sa elektromaterijalom... ako ne ima ovdje 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 13:03 (pataljunga).
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da, budem isprobal prije nego pošaljem konzolu u ZG, ali onaj prvi Playstation koji mi je imal disk drive uništen, on je radil i sa obicnim kablom od printera.

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Nemoj bacati novce na uticnice jer je to cista glupost sto ti savjetuju. Ne dobiva dovoljno struje zbog UK strujnog kabela !? Djeca iz treceg razreda osnovne škole ti daju savjete.

Najpovoljnji web shop za PC igre na netu. http://alturl.com/xxqaj
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 13:11 (Romano).
Moj PC  
2 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Joj daj Romano molim te rađe šuti. Samo čekaš priliku da popljuješ PS.

Inace je moguce da zbog strujnog kabela je greška, jer je u njemu neki osigurač bar mislim da je, evo slike.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 14:06 (sk0ls).

0 1 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

haha,pa ne uopće ne čekam da je popljujem,šta ti je?! I ja cu je kupiti cim bude izaslo vise igara za nju. Da, to je unutra osigurač 5 ampera {#} .haha /Sarkazam off

Najpovoljnji web shop za PC igre na netu. http://alturl.com/xxqaj
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 14:39 (Romano).
Moj PC  
1 4 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Bas sam jucer u posti,vidio PS4 kutiju,se mislim,DAJ JE MENI!!!{#}

Da je mogu prodat i kupit CPU {#}

Moj PC  
1 6 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice