PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.425.534
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
odjavljen
Re: PlayStation 4
DowlaBoy kaže...

Cool fora za unos teksta

cul sam da je poprilicno precizno ? 

13 godina
neaktivan
Dali je neko od vas kupio voucher za ps4 ?
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Odkad su došle nove konzole, dobili smo novo mjerilo za kvalitetu pa tako na  letku za gaming laptop piše "Igrajte 3d igre u konzolnoj kvaliteti." LOL.

Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
DowlaBoy kaže...

Cool fora za unos teksta

to je ova pečurka dole ....kako sam pukel od {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 23:20 (ESepulTribE).
17 godina
neaktivan
Red Devill kaže...

Ima nas dosta, zašto?

Split your lungs with Blood and Thunder
14 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
DowlaBoy kaže...

Cool fora za unos teksta

cul sam da je poprilicno precizno ? 

Igrao sam se nekih 20ak minuta jucer, mislim da bi se uz jos toliko vremena moglo dobro ispraksirat. Ali meni je i dalje na prvom mjestu upisivanje teksta preko smartphonea

13 godina
neaktivan
fler kaže...
Red Devill kaže...

Ima nas dosta, zašto?

Ma evo uzeo sam si i ja dns voucher
15 godina
Red Devill kaže...
fler kaže...
Red Devill kaže...

Ima nas dosta, zašto?

Slikaj vaučer sa otvorenom ovom porukom na forumu u pozadini ili se nije dogodilo. {#}

HTC 8X :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 22:37 (kratos091).
12 godina
neaktivan
kratos091 kaže...
Red Devill kaže...

Slikaj vaučer sa otvorenom ovom porukom na forumu u pozadini ili se nije dogodilo. {#}

čudno kaj nije si ga kupil u ameriki gradu u njemačkoj  {#}

15 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
DowlaBoy kaže...

Cool fora za unos teksta

to je ova pečurka dole ....kako sam pukel od {#}{#}

"Pečurka" je ustaljen naziv kod nas barem u Novom Sadu, a i izgledalo je uvek kao mala pečurka :D.

15 godina
Jel se brze tipka na taj nacin? Jel se moze pairati sa androidom pa tipkati sa moba?
Potpis!
16 godina
PlayStation 4

Mene još nisu nazvali niti se javili za voucher koji model želim. Možda da im se javim?

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Jel se brze tipka na taj nacin? Jel se moze pairati sa androidom pa tipkati sa moba?

Puno brže ide ovako, a navikneš se za 5 minuta. Za tel. ne bih znao pošto nemam Andoid, imam onaj šugavi Samsung Wave sa BadaOS :D (baterija drži 5 dana - zato ga još uvek i držim)

Btw ako nekog zanima kako izgleda i radi interfejs nakon što se sve podesi 

13 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Mene još nisu nazvali niti se javili za voucher koji model želim. Možda da im se javim?

di si uzeo

15 godina
PlayStation 4

nisu ni mene zvali ni poslali mail. gmc

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Provjerite je li vam mail u neželjenoj pošti, meni je na gmailu tu doša mail

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

jel radi onaj gaikai? vidio sam sam po letcima u sony ducanima da sony promovira taj gaikai, kao igranje u oblaku, igrajte igre bez da skinete i to. kako to zapravo radi, kolko se placa, koje su igre tu itd?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mar123 kaže...

jel radi onaj gaikai? vidio sam sam po letcima u sony ducanima da sony promovira taj gaikai, kao igranje u oblaku, igrajte igre bez da skinete i to. kako to zapravo radi, kolko se placa, koje su igre tu itd?

Još nije u pogonu.. Trebalo bi biti bespaltno koliko sam skužio.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...

nisu ni mene zvali ni poslali mail. gmc

ja jos nisam ni voucher dobio... narucio prije dva i pol tjedna. Ali su rekli nazvat uskoro.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

To će kod nas .. nikad.

16 godina
PlayStation 4

oce radit na ip adresu ili psn account?

da se sredit oboje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 23:27 (mar123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
mar123 kaže...

oce radit na ip adresu ili psn account?

da se sredit oboje.

samo ostaje latencija kao problem

17 godina
ph3nom_gamer kaže...
mar123 kaže...

Još nije u pogonu.. Trebalo bi biti bespaltno koliko sam skužio.

Koliko sam ja shvatio psn+ korisnicima će biti besplatno, ostali će  plaćati mjesčnu pretplatu ili plačati po igrama koje igraju

Usluga prvo kreće u SAD Q1 2014 a do kraja 2014 bi trebala se usluga pružati u cijeloj S. americi, dok bi se u Europi trebalo pojaviti polovicom 2014,

a u 2015 bi u večini EU zemalja trebalo početi pružati uslugu. Što se tiče ponude igara trebale bi biti sve igre uvrštene od prvog ps pa do novijih ps 4 igara

BF3:fluffy_inside
17 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Koliko sam ja shvatio psn+ korisnicima će biti besplatno, ostali će  plaćati mjesčnu pretplatu ili plačati po igrama koje igraju

Usluga prvo kreće u SAD Q1 2014 a do kraja 2014 bi trebala se usluga pružati u cijeloj S. americi, dok bi se u Europi trebalo pojaviti polovicom 2014,

a u 2015 bi u večini EU zemalja trebalo početi pružati uslugu. Što se tiče ponude igara trebale bi biti sve igre uvrštene od prvog ps pa do novijih ps 4 igara

Ako bi stvarno bilo tako, super.

Međutim, vjerojatno će uvesti neki oblik restrikcije (tipa: 5-10 starijih naslova mjesečno, za više nadoplata) ili povisiti cijenu PS+  -  teško mi je vjerovati da bi imali pristup baš svim PS3/2/1 naslovima za smiješnih 50$, koliko sada dođe godišnja pretplata.

16 godina
neaktivan
fler kaže...

..  -  teško mi je vjerovati da bi imali pristup baš svim PS3/2/1 naslovima za smiješnih 50$, koliko sada dođe godišnja pretplata.

Pa baš je to prednost gaikai platforme da ne moraš plaćati individualnu igru, ionako ne možeš paralelno igrati više od jednog naslova :)

Slično kao i sa music ili video streaming platformama.

Plaćanje je distribuiranu po korisnicima usluge i mjesečno kaplje redovita pinka. :) Super ideja...

mene isto zanima kako će to biti vezano uz utjecaj latencije na kontrole. teoretski 30-40ms bi trebalo biti  dovoljno ako je stabilno, međutim meni ps store radi ko usporena šlapa pa me baš interesira kako će ovo šljakati što je daleko kompleksnije.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina
neaktivan
Zura kaže...
Nema šanse da bi joj se itko približio s nečim oštrim. :)
Šteta što su ssd još uvijek relativno skupi, inače bi joj puknuo jedan od 256gb unutra. Uz pomoć odvijača naravno
;)

A hibrida?

Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
CroChef kaže...
Gajotres kaže...

di si uzeo

Sony centr u Avenue Mallu još u devetom mjesecu. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 12:47 (Gajotres).
16 godina
neaktivan
Chaky kaže...
Zura kaže...
..
Šteta što su ssd još uvijek relativno skupi, inače bi joj puknuo jedan od 256gb unutra. ..

A hibrida?

Zanimljivo, malko sam istražio i ispada da je ulaganje u SSD i hybrid disk za ps3 totalni promašaj. Postoji mali benefit, ali samo kod igara koje se oslanjaju na HD za keširanje npr igra Rage.

Sve u svemu, hladan tuš, konzola ima previše bottleneckova da bi u potpunosti iskoristila nešto od ove naprednije tehnologije :)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
14 godina
neaktivan
Zura kaže...
fler kaže...

..  -  teško mi je vjerovati da bi imali pristup baš svim PS3/2/1 naslovima za smiješnih 50$, koliko sada dođe godišnja pretplata.

Pa baš je to prednost gaikai platforme da ne moraš plaćati individualnu igru, ionako ne možeš paralelno igrati više od jednog naslova :)

Slično kao i sa music ili video streaming platformama.

Plaćanje je distribuiranu po korisnicima usluge i mjesečno kaplje redovita pinka. :) Super ideja...

mene isto zanima kako će to biti vezano uz utjecaj latencije na kontrole. teoretski 30-40ms bi trebalo biti  dovoljno ako je stabilno, međutim meni ps store radi ko usporena šlapa pa me baš interesira kako će ovo šljakati što je daleko kompleksnije.

Na PS4 Store radi savrseno. A ista konekcija je bila i na PS3 gdje je radilo "ko usporena slapa" 

12 godina
PlayStation 4

Koliko ce tovno kostati ps plus pretplata od godibe dana? Ja cu ju uzeti 29 sa konzolom.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice