- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima nas dosta, zašto?
Ima nas dosta, zašto?
Ma evo uzeo sam si i ja dns voucher
Ima nas dosta, zašto?
Slikaj vaučer sa otvorenom ovom porukom na forumu u pozadini ili se nije dogodilo.
Slikaj vaučer sa otvorenom ovom porukom na forumu u pozadini ili se nije dogodilo.
čudno kaj nije si ga kupil u ameriki gradu u njemačkoj

Mene još nisu nazvali niti se javili za voucher koji model želim. Možda da im se javim?
Puno brže ide ovako, a navikneš se za 5 minuta. Za tel. ne bih znao pošto nemam Andoid, imam onaj šugavi Samsung Wave sa BadaOS :D (baterija drži 5 dana - zato ga još uvek i držim)
Btw ako nekog zanima kako izgleda i radi interfejs nakon što se sve podesi
Mene još nisu nazvali niti se javili za voucher koji model želim. Možda da im se javim?
di si uzeo
nisu ni mene zvali ni poslali mail. gmc
Provjerite je li vam mail u neželjenoj pošti, meni je na gmailu tu doša mail
jel radi onaj gaikai? vidio sam sam po letcima u sony ducanima da sony promovira taj gaikai, kao igranje u oblaku, igrajte igre bez da skinete i to. kako to zapravo radi, kolko se placa, koje su igre tu itd?
jel radi onaj gaikai? vidio sam sam po letcima u sony ducanima da sony promovira taj gaikai, kao igranje u oblaku, igrajte igre bez da skinete i to. kako to zapravo radi, kolko se placa, koje su igre tu itd?
Još nije u pogonu.. Trebalo bi biti bespaltno koliko sam skužio.
nisu ni mene zvali ni poslali mail. gmc
ja jos nisam ni voucher dobio... narucio prije dva i pol tjedna. Ali su rekli nazvat uskoro.
To će kod nas .. nikad.
oce radit na ip adresu ili psn account?
da se sredit oboje.
oce radit na ip adresu ili psn account?
da se sredit oboje.
samo ostaje latencija kao problem
Još nije u pogonu.. Trebalo bi biti bespaltno koliko sam skužio.
Koliko sam ja shvatio psn+ korisnicima će biti besplatno, ostali će plaćati mjesčnu pretplatu ili plačati po igrama koje igraju
Usluga prvo kreće u SAD Q1 2014 a do kraja 2014 bi trebala se usluga pružati u cijeloj S. americi, dok bi se u Europi trebalo pojaviti polovicom 2014,
a u 2015 bi u večini EU zemalja trebalo početi pružati uslugu. Što se tiče ponude igara trebale bi biti sve igre uvrštene od prvog ps pa do novijih ps 4 igara
Koliko sam ja shvatio psn+ korisnicima će biti besplatno, ostali će plaćati mjesčnu pretplatu ili plačati po igrama koje igraju
Usluga prvo kreće u SAD Q1 2014 a do kraja 2014 bi trebala se usluga pružati u cijeloj S. americi, dok bi se u Europi trebalo pojaviti polovicom 2014,
a u 2015 bi u večini EU zemalja trebalo početi pružati uslugu. Što se tiče ponude igara trebale bi biti sve igre uvrštene od prvog ps pa do novijih ps 4 igara
Ako bi stvarno bilo tako, super.
Međutim, vjerojatno će uvesti neki oblik restrikcije (tipa: 5-10 starijih naslova mjesečno, za više nadoplata) ili povisiti cijenu PS+ - teško mi je vjerovati da bi imali pristup baš svim PS3/2/1 naslovima za smiješnih 50$, koliko sada dođe godišnja pretplata.
.. - teško mi je vjerovati da bi imali pristup baš svim PS3/2/1 naslovima za smiješnih 50$, koliko sada dođe godišnja pretplata.
Pa baš je to prednost gaikai platforme da ne moraš plaćati individualnu igru, ionako ne možeš paralelno igrati više od jednog naslova :)
Slično kao i sa music ili video streaming platformama.
Plaćanje je distribuiranu po korisnicima usluge i mjesečno kaplje redovita pinka. :) Super ideja...
mene isto zanima kako će to biti vezano uz utjecaj latencije na kontrole. teoretski 30-40ms bi trebalo biti dovoljno ako je stabilno, međutim meni ps store radi ko usporena šlapa pa me baš interesira kako će ovo šljakati što je daleko kompleksnije.
Šteta što su ssd još uvijek relativno skupi, inače bi joj puknuo jedan od 256gb unutra. Uz pomoć odvijača naravno
;)
A hibrida?
di si uzeo
Sony centr u Avenue Mallu još u devetom mjesecu.
Šteta što su ssd još uvijek relativno skupi, inače bi joj puknuo jedan od 256gb unutra. ..
A hibrida?
Zanimljivo, malko sam istražio i ispada da je ulaganje u SSD i hybrid disk za ps3 totalni promašaj. Postoji mali benefit, ali samo kod igara koje se oslanjaju na HD za keširanje npr igra Rage.
Sve u svemu, hladan tuš, konzola ima previše bottleneckova da bi u potpunosti iskoristila nešto od ove naprednije tehnologije :)
.. - teško mi je vjerovati da bi imali pristup baš svim PS3/2/1 naslovima za smiješnih 50$, koliko sada dođe godišnja pretplata.
Pa baš je to prednost gaikai platforme da ne moraš plaćati individualnu igru, ionako ne možeš paralelno igrati više od jednog naslova :)
Slično kao i sa music ili video streaming platformama.
Plaćanje je distribuiranu po korisnicima usluge i mjesečno kaplje redovita pinka. :) Super ideja...
mene isto zanima kako će to biti vezano uz utjecaj latencije na kontrole. teoretski 30-40ms bi trebalo biti dovoljno ako je stabilno, međutim meni ps store radi ko usporena šlapa pa me baš interesira kako će ovo šljakati što je daleko kompleksnije.
Na PS4 Store radi savrseno. A ista konekcija je bila i na PS3 gdje je radilo "ko usporena slapa"
Koliko ce tovno kostati ps plus pretplata od godibe dana? Ja cu ju uzeti 29 sa konzolom.