PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.462.088
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
PlayStation 4

Di si uzeo konzolu?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: PlayStation 4
omomomomoomm kaže...

Di si uzeo konzolu?

Mislim da je ocito iz slike :)

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 12:04 (OriginalEXE).
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jedno VELIKO razočaranje, znaci stigel PS4 danas ujutro, dostavio Overseas Express, sve super, raspakiram ja to, ostavim 1H da dobije sobnu temperaturu, prikopcam PS4 u struju i spojim na HDMI na monitor. PS se lijepo upali, slozim ja account, prijavim se na PSN i stavim Call Of Duty Ghosts da se instalira, bio sam iznenađen kad se instaliral u rekordnom vremenu (manje od 1 minute, oko 30 gb) nakon instalacije nisam mogao pokrenuti igru jer se mora jos neki UPDATE od igre skinuti koji teži 700 mb, reko dobro i stavim ja za to vrijeme Battlefield 4 na instalaciju, odjednom je DVD Drive počeo proizvoditi neke čudne zvukove, BF4 se normalno instaliral, kad je disk izasel van - ŠOK - disk je totalno ogreban, neiskoristiv više, pokušao sam natrag staviti disk unutra, ali naravno, ne zeli uci, disk samo radi čudne zvukove i to je to, nakon toga lijepo ja kontaktiram Amazon, i vele oni meni da mogu ili vratiti novce ili zamjeniti konzolu, ja velim da hocu zamjenu i da necu novce natrag, nakon 5 minuta čekanja na odgovor, odgovore oni meni da u skladištu trenutno nemaju niti jednu konzolu da bi je zamjenili sa mojom, i da nove konzole dolaze negdje početkom siječnja. A evo, drugog izbora baš i nemam nego napraviti zamjenu. Pa he**mu mater stvarno nemam srece, od par milijuna konzola, baš meni stigne pokvarena. {#} {#}{#}{#}

Anyway, pogledajte slike konzole koju hebeno mogu samo gledat i surfat na browseru

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uf .. žao mi je zbog toga.

Malo sam googlao i naletio na hrpetinu sličnih problema.

Neki javljaju da im je ovo privremeno rješilo problem (ne škodi probati dok ne pošalješ na zamjenu)

1. "This happen to me once, it keep trying to eject a disc that didn't exist, I just unplug the power cable and it fixed it self"

2. "i've just fixed mine! during its eject "sound" unplug the power cord, wait 10 seconds then plug back in and turn on"

našao sam na ovom linku:

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

@sk0ls

bemu, baš mi je žao... mogu si zamisliti koje razočaranje. 

kada se to dogodilo, da li je konzola bila vodoravno ili okomito? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
sk0ls kaže...

Jedno VELIKO razočaranje, znaci stigel PS4 danas ujutro, dostavio Overseas Express, sve super, raspakiram ja to, ostavim 1H da dobije sobnu temperaturu, prikopcam PS4 u struju i spojim na HDMI na monitor. PS se lijepo upali, slozim ja account, prijavim se na PSN i stavim Call Of Duty Ghosts da se instalira, bio sam iznenađen kad se instaliral u rekordnom vremenu (manje od 1 minute, oko 30 gb) nakon instalacije nisam mogao pokrenuti igru jer se mora jos neki UPDATE od igre skinuti koji teži 700 mb, reko dobro i stavim ja za to vrijeme Battlefield 4 na instalaciju, odjednom je DVD Drive počeo proizvoditi neke čudne zvukove, BF4 se normalno instaliral, kad je disk izasel van - ŠOK - disk je totalno ogreban, neiskoristiv više, pokušao sam natrag staviti disk unutra, ali naravno, ne zeli uci, disk samo radi čudne zvukove i to je to, nakon toga lijepo ja kontaktiram Amazon, i vele oni meni da mogu ili vratiti novce ili zamjeniti konzolu, ja velim da hocu zamjenu i da necu novce natrag, nakon 5 minuta čekanja na odgovor, odgovore oni meni da u skladištu trenutno nemaju niti jednu konzolu da bi je zamjenili sa mojom, i da nove konzole dolaze negdje početkom siječnja. A evo, drugog izbora baš i nemam nego napraviti zamjenu. Pa he**mu mater stvarno nemam srece, od par milijuna konzola, baš meni stigne pokvarena. {#} {#}{#}{#}

Anyway, pogledajte slike konzole koju hebeno mogu samo gledat i surfat na browseru

Jesi razmislio da ti nije do polozaja konzole, imas puno mjesta da ju postavis vodoravno a ti je uspravno postavis. Da nije slucaj kao i sa Xbone da mora samo vodoravno konzola stajat.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Budem isprobal još i googlal prije slanja natrag,

...shit happens

evo i slike diska

EDIT: bila je vertikalno , isprobal sam i horizontalno al ista stvar

(sumnjam da je do toga, onda nebi prodavali vertikalna postolja za konzolu)

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 13:09 (sk0ls).

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dali postoji šansa da mi 29 1dobijemo neke od repariranih konzola?
13 godina
sk0ls kaže...

Budem isprobal još i googlal prije slanja natrag,

...shit happens

evo i slike diska

EDIT: bila je vertikalno , isprobal sam i horizontalno al ista stvar

(sumnjam da je do toga, onda nebi prodavali vertikalna postolja za konzolu)

Auuu, ovo je gadno za igru od 60$, dobro da si ju stigo instalirat... 

16 godina
neaktivan
sk0ls kaže...

evo i slike diska

užas... kao da je nešto strugalo po disku.

SimeKZ kaže...

Auuu, ovo je gadno za igru od 60$, dobro da si ju stigo instalirat...

Mislim da se disk može pribaviti novi, vjerojatno uz neku malu nadoplatu, osim ako i to može proći pod reklamaciju.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 13:35 (Zura).
15 godina
PlayStation 4

Nek svakako i to reklamira. A jel se ne mogu skinuti igre preko PSN-a? Ako nećeš odmah slati, možeš probati igrati...

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Budu priznali i BF4, mogu se skinuti, ali nema smisla skidati 39 GB za battelfield, trajalo bi 3-4 dana sa mojim šugavim internetom, a paket šaljem natrag vec danas najvjerovatnije.

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

da nisam vidio sliku ujutro bio sam preko mobitela na E pa nije sliku pokazalo. sad na laptopu vidim od amazona kutiju. bas mi te zao covjece euforija radi nove konzoe i onda takvo s.... nadam se da ce ti sve ispast dobro. ali CODG i B4 mozes igrat zar ne? radi takvih stvari sam odusao od takvih kupovina i uzeo voucher za 29.1 pa cu pocekat nekako kao i vecina hrvata.

e sad jucer gleda na youtubeu neki video znaci unboxing i configuration ps4 i sad lik je imao kupon sa kodom za PSN i ukuca on taj kod ali poslje ga je svejedno trazilo podatke od kreditne kartice ako sam dobro skuzio radi 30 dana triala sto se dobiva. ja sam bas radi toga da nemoram koristit kreditnu karticu i mislim uzet kad pkupim konzolu odmah taj kupon za psn koji vrijedi godinu dana.moze malo pojasnjenje oko oga psn-a da napomenem PS3 sam preskocio imao sam ga dva mjeseca i krepao mi je  i od onda stoji u ormaru nisam ga ni popravljao.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Je, uspio instalirati COD i BF al ne mogu igrati bez diska, PS trazi da se ubaci disk kako bi se mogla pokrenuti igra.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
PlayStation 4

Ljudi pa čemu tolika žurba? Meni uopće nije bitno hoću li ga igrati u prosincu, siječnju ili srpnju.

Pogotovo ga nebih preko amazona kupovao kad ga u siječnju možeš uzet za 3000kn u sony centru.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako konzolu dobijas tek u sijecnju, dali im je odmah sad trebas vratit? Ako mozes cekati s vracanjem do 1. mj., mozes si kupiti igru s storea i igrati..

EDIT: Promaklo mi je da si vec odgovorio na to pitanje. Pa cemu zurba, zasto im vracati vec danas? Garancija ionako vrijedi jos dugo..

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 14:41 (miner).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tomybest kaže...

Vjerojatno velika {#}

@sk0ls

Ne mogu vjerovati sto je napravilo disku {#}

Nadam se da ces dobiti zamjensku u najkracem mogucem roku.

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 15:00 (Chaky).
12 godina
PlayStation 4

Bolje traži novce natrag,ionako ako kupiš voucher ćeš ga igrati u 1 mj.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
miner kaže...

Ako konzolu dobijas tek u sijecnju, dali im je odmah sad trebas vratit? Ako mozes cekati s vracanjem do 1. mj., mozes si kupiti igru s storea i igrati..

Lik iz supporta je rekao da dolaze zalihe vjerovatno u sijecnju, vjerovatno dolaze i prije, ne trebam im ja sad odmah vratiti, ali to je moja odluka jer paketu treba jedno vrijeme sa nasom postom da stigne do UK, a i nemam volje igrati sa saznanjem da mi je konzola u defektu.

@Trsto332

Ne zelim novce natrag jer me konzola kostala na Amazonu nesto vise od 2000 kuna jer mi je gift certificate pokrio oko 150 funti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 15:03 (sk0ls).
13 godina
Chaky kaže...
tomybest kaže...

Vjerojatno velika {#}

@sk0ls

Nebi smjeli dobiti repariranu konzolu, jer kod svake reparirane to je naznaceno i jeftinija je. Tako da je to iskljuceno.

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Chaky kaže...
tomybest kaže...

Vjerojatno velika {#}

@sk0ls

Nebi smjeli dobiti repariranu konzolu, jer kod svake reparirane to je naznaceno i jeftinija je. Tako da je to iskljuceno.

Nazalost, mnogo toga ne bi smjelo, pa svejedno bude, kad su novci i zarada u pitanju. {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 15:04 (Chaky).
15 godina
Chaky kaže...
SimeKZ kaže...
Chaky kaže...
tomybest kaže...

Vjerojatno velika {#}

@sk0ls

Nazalost, mnogo toga ne bi smjelo, pa svejedno bude, kad su novci i zarada u pitanju. {#}

Pa šta sad kolega, bar kad je jednom popravljena, valjd se neće opet pokvarit {#}

...kradem avatare
17 godina
PlayStation 4

Kolika muka da bi igrao COD Ghost i Battlefield 4 na PS4 xD . Umjesto ko gospodin covjek na PC-u :D

Najpovoljnji web shop za PC igre na netu. http://alturl.com/xxqaj
Moj PC  
1 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

eh Romano, pa da mi je konzola ispravna, nebi bilo nikakve muke, igra se instalira za manje od minutu, cca 30 sec (oko 30 gb), i spremna je odma za igranje. nema tu nikakve muke

2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ma razumijem te i žao mi je što ti se to dogodilo,ali mi nije samo jedna stvar jasna,pa ako mi mozes objasniti,ali bez ljutnje jer me stvarno zanima,posto si vlasnik PS4. Zasto si uzimao tu konzolu sada i to preko UK amazona da bi igrao BF4 I COD,kad te iste igre bolje rade na PC-u i jeftinije su 70% od konzolaskih verzija? A uz to igranje FPS na joypadu umjesto tipkovnice i misa mi se cini kao tortura. Samo me to zanima.Nije nikakvo podcjenjivanje,cisto tvoj pogled.

Najpovoljnji web shop za PC igre na netu. http://alturl.com/xxqaj
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 16:39 (Romano).
Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Uzeo sam sa UK amazona zato jer sam imao gore oko 15 funti gift card balancea, te sam samo morao nadoplatiti oko 2000 kuna, nisam uzeo samo zbog BF4 i COD-a nego i zbog svih ostalih igara i ekskluziva, nemam PC, imam samo PS4 i XBOX360, te laptop kojeg koristim samo za internet. Ne volim igrati igre na PC-u. A na joypadu je super i lako igrati FPS kad se naviknes.

2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

stigao mi dns mail iz SD svete nedelje da im javim koji komplet ocu juhuuuuuu {#}

izabro sam ovu konbinaciju KOMPLET 2: PlayStation®4 (PS4™) + DUALSHOCK®4 + Killzone™: Shadow Fall igra 2.939 kn

ali ja cu uz to uzet jos kameru di dobijem 10% popusta i jos neku igru (mozda knack)

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 17:23 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ja moran doplatit jos 2600kn i uzet cu taj psplus kameru i igru neku. Kolko ce kostat kamera?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

a kamera će ti koštati nekih 500 kuna pretpostavljam.

13 godina
neaktivan
sk0ls kaže...

eh Romano, pa da mi je konzola ispravna, nebi bilo nikakve muke, igra se instalira za manje od minutu, cca 30 sec (oko 30 gb), i spremna je odma za igranje. nema tu nikakve muke

Moja preporuka ti je da si bolje kupujes igrice preko ps4 store jer ti se igra odma skine na konzoli i nemas problema s dvd-om
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice