Probao sam i to ali i dalje grebe.
Kako misliš da grebe? Da ti pogrebe gornju ili donju podlogu. Ako ti grebe možeš onda opet učitati taj CD? Pošalji sliku tog CD. možda se samo laserska leća podigne. To nije ništa
Možda je krivo nešto u CDu. Jesi li probao DVD ili pišeš CD kao CD i DVD? Ako oba dvoje onda probaj staviti prazan CD/DVD.
Čip.
Može pomoč imam ps2 sa ugrađenim čipom i znao je zamrzavat sliku iprekidat dok je radio(na pirat igricama) sada sam promjenila laser i onaj kabel što unutra ide od lasera do motora ,kad smo isprobali igrice radilo je savršeno ali nakon jedno pola sata više neče učitati ni jednu pirat igricu samo original ...Da li je to do lasera ili možda do čipa....
Kada mi ogrebe cd nemogu ga vise ucitati jer mi ga osteti eo vam slika cd :
To se je i meni dešavalo ali je bilo do kabla unutra što ide od lasera do motora..ostajalo je na discu izgrebano cijeli krug-kao bijela izgrebana crta preko cd-a,dvd-a
Može pomoč imam ps2 sa ugrađenim čipom i znao je zamrzavat sliku iprekidat dok je radio(na pirat igricama) sada sam promjenila laser i onaj kabel što unutra ide od lasera do motora ,kad smo isprobali igrice radilo je savršeno ali nakon jedno pola sata više neče učitati ni jednu pirat igricu samo original ...Da li je to do lasera ili možda do čipa....
A šta misliš?
Ako je laser nebi ništa čitao.
Da ne otvaram novu temu.. Imam isti PS2 kao i kolega koji je otvorio temu, također je čipiran. E sad mene zanima, mogu li igrati PS1 igrice sa USBa i kako?
Da ne otvaram novu temu.. Imam isti PS2 kao i kolega koji je otvorio temu, također je čipiran. E sad mene zanima, mogu li igrati PS1 igrice sa USBa i kako?
Imaš ovdje tutorial i download za ps2psxe: http://psx-scene.com/forums/f292/ps2psxe-public-preview-feedback-discussions-64878/