Bok svim Bugovcima.
Imam Playstation 2 SCPH-90004 Slim i ne znam koji čip imam ugrađen. Mogu gledati filmove, pokretati PS1 spržene igrice tako da dvaput resetiram PS2 i mogu normalno igrati PS2 igrice. Imam instaliran FMCB 1.8 i uz njega mogu bez problema pokretati uLaunchELF. Nekoje igrice (jako puno od njih Playstation 1 spržene) mi klikaju. Nekako upalim Playstation i dok je onaj boot startup počne: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik i pojavi se normalan meni; Browser, System Configuration. Ako koga zanima jer sam spomenuo da imam FMCB ne želi mi se bootati nego ga moram pokrenuti baš s uLaunchELF izbornika. I da kada mi klika na nekojim CD-ima ili DVD-ima oni onda imaju nekakvu kružnicu; tamo gdje se CD ili DVD umetne centimetar pokraj toga su kružnice. Izgleda kao da ga je netko izdrapao. Ako nekoga zanima kako mi se CD ili DVD vrti kada klika, imam Playstation modiran tako da uzmem mali komadić papira i stavim u onu rupicu gdje se otvor (Disk tray) zatvori i javlja Playstationu da se može vrtjeti. I još uzmem komadić malog drveta i blokiram ga u onu rupicu da se može DVD vrtjeti (gore pokraj onog crnog gdje je laser desno od njega).
Ne znam ako je ovo gore pomoglo kome da sazna koji čip imam ugrađen i zašto mi Ps2 klika.
P.S. Imam 11 god. ;)