Pitanja-playstaion plus,jeftinije igrice,itd.

poruka: 1
|
čitano: 1.247
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pitanja-playstaion plus,jeftinije igrice,itd.
Pozz ljudi :D ,znaci ovako pitanja na ovu temu ima vec dosta al su razbacana po svuda i dosta su nedostupna mora se posteno kopat po forumu da bi se doslo do njih pa sam odlucio otvorit temu da bi bila dostupnija.Pa krenimo redom: - Na kojem sajtu se mogu pronaci najpovoljnije PS4 igrice (i digital i box;Europske i Americke verzije)? - Sta se tice kupnje preko bare,cito sam da bi mogo igrat igrice koje su kupljene u americi moram imat americki psn (a ps4 nije region lock konzola) pa mi nije to bas jasno kako , zasto ? - Jel neko ima iskustva s narucivanjem box verzija iz USA-a (to sam pak cito da postoji mogucnost naplata carine ,te da je postarina dosta skupa)? - Jel postoji mogucnost da trenutni psn acc koji je registriran na hrvatsku prebacim na USA? - Ako napravim novi USA acc ocu na njemu moc igrat igrice koje sam vec kupio kod nas? - Vezano za multyplayer , igrice kupljene preko amerike onda igram na americkim serverima ili me prebaci na europske? - Share-anje igrica mi je najnejasnije cito sam da se to moze pa me u pravilu to pitanje i najvise zanima posto imam kompica s kojim kupujem igrice po pola pa bi bilo odlicno da nesto saznam o tome :) Evo to je to od mojih pitanjaa pa bi molio nekog informiranog da izdvoji 5 minut svog vremena i nama noobvima na psnu posjasni kak tam stvari funkcioraju i ako neko ima jos neko pitanje u vezi psn , ps4 nek slobodno pita u ovoj temi :D i slobodno me dodajte na psnu Krelac22 :)
drama
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2014 11:13 (blesavi123).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice