Prisila na edit poruka

poruka: 5
|
čitano: 1.083
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Prisila na EDIT poruka

Znači da se bar u većini pod-foruma prisili korisnika da koristi edit ako je njegova poruka u zadnja u temi. Npr. u oglasniku ne zbog dozvoljenog bumpa oglasa, ali svugdje drugdje da. Vidio to na battlelog forumu pa mi se svidjelo.

Znači nešto ovakvo:

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
Re: Prisila na EDIT poruka
Pocet ce forum i postove za nas sam pisat...

Nekada zna biti korisno imati dva posta za redom. Glupo je ogranicavati sve zivo i ne zivo. Zato postoje modovi, a nisu ni korisnici valjda blesavi...
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
Prisila na edit poruka

Kako naši modovi riješe sve u kratkom roku nema potrebe za tim. Uostalom, DP čak i dobro dođe. Recimo zadnji post na Prestigio temi je bio moj. I sad tema je neaktivna bila dva tjedna, a ljudi me tražili drivere na PMove. Onda sam lijepo bumpao temu i napisao da je dodan link za drivere u review.

Nema potrebe usavršavati nešto što funkcionira normalno.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Prisila na EDIT poruka
ZC_Someone kaže...

Znači da se bar u većini pod-foruma prisili korisnika da koristi edit ako je njegova poruka u zadnja u temi. Npr. u oglasniku ne zbog dozvoljenog bumpa oglasa, ali svugdje drugdje da. Vidio to na battlelog forumu pa mi se svidjelo.

Znači nešto ovakvo:

Mislim da pored Moderatora takvo što nije potrebno. Dobro, oni su ljudi i može im nešto promaknuti, no vjerojatnost za to je u suštini veoma mala. 

15 godina
neaktivan
Prisila na edit poruka
Mislim da nema potrebe za tim. U prošlim postovima je objašnjeno zašto i da ne radim prepisku - slažem se.
Jedino kažnjavati "silovanje" bumpanja teme, tipa, dnevno bumpati 500 puta svoju temu.

Ostalo sve pet ;)

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice