Moderatori i poštivanje pravila zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 1.620
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Moderatori i poštivanje pravila

Na ovom forumu postoje mnoga pravila koja se trebaju poštivati . Uredu je. Da nema njih ko zna na šta bi ličio forum i treba biti strog što se tiće izricanja kazni. Ali zašto onda moderatori ne poštuju ta ista pravila. I njihovi ingame,real life iliti neznam već kakvi prijatelji.

Svatko ko provodi sat,dva dnevno na forumu može vidjeti što se događa i kako moderatori postupaju. Opale ti crveni,opomenu ili neznam ja šta zbog spama ,a već pola sata kasnije taj isti moderator spama bezveze u nekoj temi. Briše postove zato što se nisu svidjeli njegovom frendaču i jer se njegov frendač našao uvrijeđen i došao mu je plačeći sa prijavom posta.

Ok vi se tu pravite neki frajeri ali dajte bar budite korektni i realni. I sve tretirajte jednako. A ako neznate biti moderatori nitko Vas ne tjera da to i budete.

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

4 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Moderatori i poštivanje pravila

tako ti je skoro na svakom forumu

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
13 godina
neaktivan

Slazem se!

Maloprije je jedan forumas dobio crveni, jer je otvorio temu i pitao zasto je dobio crveni, a drugi nisu..

0 0 hvala 0
16 godina
apoteka kaže...

tako ti je skoro na svakom forumu

A na ovaj način se najlakše skupljaju kartoni! {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 16:07 (kizo2703).
14 godina
neaktivan

Pa nema veze kako je na kojem. I nije istina da je tako na svakom!!

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A kako ja nikada ne dobivam kartone, nego su moderatori uvijek "nepošteni" prema istim ljudima? I uvijek na forumu ista priča, uvijek se neka ekipica žali i kuka kako ih moderatori teroriziraju a ja nikako da iskusim taj teror. A nije da se ne trudim :D

Naučite se pristojnosti i nekim granicama dobrog ukusa pa ni vi nećete imati problema.

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
14 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

A kako ja nikada ne dobivam kartone, nego su moderatori uvijek "nepošteni" prema istim ljudima? I uvijek na forumu ista priča, uvijek se neka ekipica žali i kuka kako ih moderatori teroriziraju a ja nikako da iskusim taj teror. A nije da se ne trudim :D

Naučite se pristojnosti i nekim granicama dobrog ukusa pa ni vi nećete imati problema.

Pa ne nije stvar u tome. Nego u ne poštivanju pravila moderatora. Ako je moderator ne znači da ih mora kršiti

16 godina
neaktivan

Da nebi bilo prolijevanja krvi molim da se požalite na pisma@bug.hr.
Također možete prijaviti te oftopičarske postove jer ni mi nismo nikakvi bogovi niti zakonom zaštićena vrsta. Lijepe se kartoni i na nas:)

World Championships: 7, GP started: 298, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hrvoje_zg91 kaže...

Pa ne nije stvar u tome. Nego u ne poštivanju pravila moderatora. Ako je moderator ne znači da ih mora kršiti

I tebi baš nitko nikada nije progledao kroz prste za nekakav spam, flaming, offtopičaranje?

Imam osječaj da se radi ovdje o onome "kako on to smije a ja ne smijem?"

17 godina

hrvoje_zg91 kaže...

Na ovom forumu postoje mnoga pravila koja se trebaju poštivati . Uredu je. Da nema njih ko zna na šta bi ličio forum i treba biti strog što se tiće izricanja kazni. Ali zašto onda moderatori ne poštuju ta ista pravila. I njihovi ingame,real life iliti neznam već kakvi prijatelji.

Svatko ko provodi sat,dva dnevno na forumu može vidjeti što se događa i kako moderatori postupaju. Opale ti crveni,opomenu ili neznam ja šta zbog spama ,a već pola sata kasnije taj isti moderator spama bezveze u nekoj temi. Briše postove zato što se nisu svidjeli njegovom frendaču i jer se njegov frendač našao uvrijeđen i došao mu je plačeći sa prijavom posta.

Ok vi se tu pravite neki frajeri ali dajte bar budite korektni i realni. I sve tretirajte jednako. A ako neznate biti moderatori nitko Vas ne tjera da to i budete.

Ako se nekome ne sviđa djelovanje moderatora na forumu nitko ga ne tjera da bude član foruma, po toj logici  {#}

Nemoj me krivo shvatit, nemam ja ništa protiv tebe, niti sam na strani moderatora, ali ova tema je bespotrebna, čisto sumnjam da je bilo tko kažnjen na način koji si ti naveo, naravno, svaka "strana" ima svoje tumačenje  {#}

U četiri godine "staža" na forumu nikad nisam imao nikakvih neugodnosti s moderatorima, a manje više svaki dan sam na forumu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice