Jel moguce ikako da pod "Stilovi" dodate crveni marker?
Sto ostali misle o tome?
53 | Da, zasto ne... |
---|---|
8 | Ne, nema potrebe ... |
Jel moguce ikako da pod "Stilovi" dodate crveni marker?
Sto ostali misle o tome?
53 | Da, zasto ne... |
---|---|
8 | Ne, nema potrebe ... |
Ja bih da stave drugačiju temu jer je ova bijela bezveze,al puno trazim :( A crveni marker mi ne treba,ali zast ne?
Ja bih da stave drugačiju temu jer je ova bijela bezveze,al puno trazim :( A crveni marker mi ne treba,ali zast ne?
Zeleni (imamo ga) - oznacuje nesto pozitivno, dobro
Crveni - lose, neispravno
Ovaj forum ima najbolji izgled od svih koje sam vidio do sada. S time se slažu i tisuće drugih ljudi koji koriste ovaj forum.
Ovaj forum je nešto što se ističe svojim izgledom.
Ovaj forum ima najbolji izgled od svih koje sam vidio do sada. S time se slažu i tisuće drugih ljudi koji koriste ovaj forum.
Da neki od ovih budu u pozadini ne bi bilo loše...A na yt-u govore kako nam je forum debilan
Na YTu to govori par ljudi koji su na BOLu zajedno napravil ipreko 30accova i svaki je bannan.
Forum je izvrstan, svjetao, lako čitljiv, pregledan, bijela i opušta oči, i daje na estetici i ne umara, a ti bi odzada ubacio sliku matične ploče sa zelenim filterom?
Otkad si došao stalno pokušavaš provesti neke ( uglavnom samo po tebi potrebne ) promjene po forumu.
https://www.google.hr/search?hl=hr&q=electronics+wallpapers+hd&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1024&bih=582&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=9FC5T7KOAcbItAbhh8n5Bw
Da neki od ovih budu u pozadini ne bi bilo loše...A na yt-u govore kako nam je forum debilan
Ti 100% nisi normalan.
Tako komplicirana pozadina je krajnji neukus i bol za oči (doslovno, di bi ti čitao tekst na tome?).
A ovo za YT neću niti komentirati. Nek se nose.
Meni je ova tema super, za sve ostale tu je BlackOut.
Što se tiče crvenog markera, dobra stvar, kada su tu već žuti i zeleni.
Miro ocel bit sta od toga markera koji mi fali ? :)
Pa hebeš forum koji se najviše ističe izgledom.
Naravno, ali estetika svakako dobro dođe uz ostale kvalitete.
Naravno, ali estetika svakako dobro dođe uz ostale kvalitete.
Normalna stvar.
Ma stvarno je super forum, jedino su ponekad serveri prenatrpani.
22 | Želim bijelo/sivu pozadinu. |
---|---|
1 | Želim pozadinu sa wallpaperom. |
1 | Želim nešto drugo (Navedi što) |
Ne mogu da verujem da niko nije upotrebio BoL-ov patentirani meme.
Bilo bi zgodno, ali nije potrebno.
Ja sam za to da se uvedu lagano zaobljene linije, ovako mi forum lici nekako na win 98 :D
Ja sam za to da se uvedu lagano zaobljene linije, ovako mi forum lici nekako na win 98 :D
Ovako nešto ?
Nakon 2 minute gledanja sam shvatio o cemu govoris =)
http://survival.aforumfree.com/ ovako nešto samo druga slika(naravno)
Ne, previše u oči upada, ovako je odličan.
Lijep dizajn.
Ovako nešto ?
malo manji radius rubova i da svi kutevi budu zaobljeni
Onda će cijeli forum izgledati kao da ga je apple sklepao, i ovako nismo daleko od toga.
Nemam ja zbilja nikakvog prigovora za design foruma,sve je odlično,baš na svojem mjestu.
Crveni marker? Zašto ne!? Nije to ništa pretjerano i mislim da bi Domagoj bez veće muke to
odradio. Što se tiče sadašnjeg izgleda,čak mi pada na um jedna ideja:
Pošto često boravim na forumu u sitne noćne sate,bilo bi mi čak bolje da je kompletna pozadina
sivkasta,jer kad je svjetlo ugašeno,onda bijela baš blješti u oči.
No,dobro...to sam samo ja,tako da...
LP svima
Pošto često boravim na forumu u sitne noćne sate,bilo bi mi čak bolje da je kompletna pozadina
http://www.bug.hr/forum/topic/razvoj-web-stranica/bug-forum-blackout/106524.aspx
Ne traži on potpuno black out, za to garant već zna, samo da se malo ubije ova nijansa bijele jer previše bliješti u mraku.
Fcth, da na monitoru malo spustiš brightness pred večer.
Vidio sam prije tu temu i SS-ove kako to izgleda. Taj mi je pak pretaman.
Čak mislim da sam nekad davno dok sam koristio Mozillu,koristio nekakav add-on
koji je imao mogućnost da zamrači zaslon,ne znam više kako se zove.
To mi je bilo taman po volji.
Hvala dečki na pomoći,možda i isprobam BlackOut Style
Nemam ja zbilja nikakvog prigovora za design foruma,sve je odlično,baš na svojem mjestu.
Crveni marker? Zašto ne!? Nije to ništa pretjerano i mislim da bi Domagoj bez veće muke to
odradio. Što se tiče sadašnjeg izgleda,čak mi pada na um jedna ideja:
No,dobro...to sam samo ja,tako da...
LP svima
Uzmi si desetak minuta i napravi ovo.
http://www.bug.hr/forum/topic/razvoj-web-stranica/bug-forum-blackout/106524.aspx
Ajme šta san spor.
Hoće li bit što od ovoga? Veoma korisna stvar u reviewima, za označit neku opasnost itd. Stvarno fali.