Pozdrav,
Ovako student sam trece godine TVZ-a informatika smjer dizajn.Nakon ovih par godina šta studiram informatiku shvatio sam da mene to uopče ne zanima i da se nebi htio time bavit cijeli život.
Ono o čemu razmišljam nakon šta zvršim treču godinu dizajna je upisat višu tehničku školu mehatronike u Bjelovaru,pošto sam iz okolice Bjelovara nebi morao plačat stan.Googlao sam malo o mehatronici o iskustvima sa školom sa zaposlenjem ali nisam baš puno toga pronašao,čini mi se
zbog toga šta je ova škola tek prije nekoliko godina otvorena.Ali zanima me mišljenja nekih iskusnih ljudi na ovom forumu,jer uvijek dobijem prave informacije ovdje.Vjerujem da bi sa mehatronikom uspio u austriji i njemačkoj kod nas ne,pa ako mi netko može napisat ukratko
nešto o tome zanimanju školovanju.Počela me privlačit mehatronika i znam da će neki napisat pa zašto nisi odma nakon prve godine informatike dok si vidio da te ne zanima prebacio na mehatroniku ali eto nisam,ne znam zašto,očito sam bio premlad pa nisam razmišljao o životu i budučem
zanimanju.
Hvala vam svima na nekom odgovoru :)