Anketa - Nastavak klasičnog školovanja

poruka: 8
|
čitano: 2.142
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Anketa - Nastavak "klasičnog" školovanja

Evo ovako, baš da vidim odgovore kolega tu na Bug forumu, pitanje je sljedeće :

Biste li se odrekli daljnjeg školovanja (nakon srednje)?

Da malo obrazložim svoje pitanje : Bi li napustili daljnje školovanje (da bi se usavršili u onome što radite - software development, web development)?

Da ja kažem svoj odgovor, ako bih imao sigurnu, već razvijenu i provjerenu ideju koja bi mi donijela puno novaca i koja ima mogućnost daljnjeg razvijanja, onda bih napustio školovanje.

Ako ne, onda bih ostao vjeran "klasičnome" školovanju.

Naravno, molio bih obrazloženje uz svaki odgovor (u kojem slučaju i zašto).

Hvala!

6 Da
9 Ne
Pars pro toto.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ahah, genijalan si.
Teško ti ostaviti školovanje ako imaš provjerenu ideju koja će ti donositi stalni profit, i koja neće zastarijeti u roku godinu dana.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Anketa - Nastavak klasičnog školovanja
Slash 666 kaže...

Ahah, genijalan si.
Teško ti ostaviti školovanje ako imaš provjerenu ideju koja će ti donositi stalni profit, i koja neće zastarijeti u roku godinu dana.

Ne bih se složio. Pa uzmi primjer Billa Gatesa i Stevea Jobsa, gdje bi oni dospjeli da nisu razvijali svoju ideju, nego da su gubili vrijeme u fakultetskim klupama?

Pars pro toto.
15 godina
neaktivan

Ajde čitaj s razumijevanjem.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Ajde čitaj s razumijevanjem.

Ma nije u tome bit, nego ako si glasao za "Da" ili "Ne", onda obrazloži zašto i pod kojim uvjetima bi napustio ili ne bi napustio školovanje.

Da se osvrnem na tvoj odgovor, ti ne znaš hoće li ti ideja "držati vodu" godinu dana, ti samo znaš da je ideja nadogradiva, tj. proširiva - no kako će tvoji korisnici prihvatiti ta tvoja proširenja, to nitko ne zna.

Pars pro toto.
13 godina
neaktivan
TheGh0st kaže...
Slash 666 kaže...

Ahah, genijalan si.

Ne bih se složio. Pa uzmi primjer Billa Gatesa i Stevea Jobsa, gdje bi oni dospjeli da nisu razvijali svoju ideju, nego da su gubili vrijeme u fakultetskim klupama?

A kolko je takvih slučaveja kao oni 2? 0.00001%

14 godina
neaktivan
noway90 kaže...
TheGh0st kaže...
Slash 666 kaže...

Ahah, genijalan si.

A kolko je takvih slučaveja kao oni 2? 0.00001%

Skrenuli ste s teme. Ako ste glasali za nešto, samo vas molim da obrazložite zašto, ništa više. Ovdje se ne diskutira o Billu Gatesu niti o Steveu Jobsu...

Pars pro toto.
12 godina
protjeran

Ma, gledaj sebe. Pusti velike ideje, iza bogatstva stoji mukotrpni rad. Radi sebe i svog profesionalnog razvoja završi što je moguće više, viskoke......škole. S godinama, ako ne uspiješ postati bogat, faks će ti jako dobro doći, te će ti to biti najbolja investicija.

Završavaj škole i guraj svoje projekte, te imaj čiste nakane.

World's Strongest, Sharpest Knives
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice