AMD Vega

poruka: 3.223
|
čitano: 533.979
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
AMD Vega

LOL, ve.ga site nedostupan...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
AMD Vega

Evo meni opet otvara ve.ga ali samo onaj silly promo klip dostupan :/

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
AMD Vega

Jučer Neviđija, danas AMD flop što se tiče infa i novih kartica

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2017 15:27 (DarthMarkus).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
AMD Vega

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/5m61nu/vega_down/dc157c0/

secretchordxRTG Marketing-46 points 16 minutes ago 

There's no livestream for Vega today. We are the unveiling Vega architecture.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
AMD Vega

A smijurije koliko hypa, nakraju im crkne stranica , na drustvenim mrezama nista skoro, youtobe par marketing videa , nista konkretno .... 
A na twitchu neki lik im igra igre na njihovom profilu, top kek gj amd 

Izgleda da bude za uskrs izaslo to...

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Vega

Prikazan je DOOM u 4k@ Ultra-Vulkan - 68 FPSa

Na slici se može vidjeti device id: 687F:C1; isiti ID koji se javio prije mjesec dana kada se je pričalo da je ugledana RX 490 kartrica

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: AMD Vega
doktor1 kaže...

Prikazan je DOOM u 4k@ Ultra-Vulkan - 68 FPSa

Na slici se može vidjeti device id: 687F:C1; isiti ID koji se javio prije mjesec dana kada se je pričalo da je ugledana RX 490 kartrica

Jel to dobro? Koliko 1080-ka vrti?

Freak Show Inc.
9 godina
neaktivan
AMD Vega

znaci Vega kartice u ducanima u 6.mjesecu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Vega

@Friday

GTX 1080 DOOM 4k@Ultra-Vulkan

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2017 15:41 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
AMD Vega

Vide se dropovi na 30ak fpsa kad uđe u mele animaciju

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
AMD Vega

Pa po ovim tablicama (63 vs 68fps DOOM) je VEGA tamo gdje joj izrazito ide na ruku brza nekih 8 posto, to znaci da ce u dx11 naslovima biti nekih cca 10-15 posto sporija  Od pocetka sam pricao tko ima 1080ku nije imao nikakve brige oko mijenjajnja ili razbijanja glave... najbolje cekati Voltu pa ponovo ugrabiti neki high end model.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
D3lBoy kaže...

I u BF isto...Samo nekim čudom fps zakucan na 60...

Ajmo bit optimistični pa to pripisat beta driverima

17 godina
D3lBoy kaže...

Možda je do drivera... A možda su u šumi...

Ja sam probao OCAT koji je došo sa novim driverima i DOOM mi radi 2560x1080 @75 Ultra te nema štekanja kod pokretanja finišera...

11 godina
neaktivan
AMD Vega

Prije saznat nešto od random kanala nego od AMD-a. Ovdje je stabilno, iako ne izgleda kao pun server (ili cak SP ?) Također neznamo postavke, ali hej bar nije Doom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
AMD Vega

Hm, čini mi se da ću u crveni tabor opet, i to vega-ryzen combo!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
AMD Vega

http://www.anandtech.com/show/11002/the-amd-vega-gpu-architecture-teaser

First and foremost, today’s detail release is a teaser, not a deep dive, or even a preview. AMD is only releasing a few details about Vega, and those are being kept at a high level. In fact it’s fair to say that there’s just enough information to answer little and raise even more questions; just what a proper teaser should be.

Why? Well part of the reason is that we’re still months off from the launch of Vega. I believe it’s fair to say that by announcing a first-half of the year launch date when we’re already in 2017 is a strong indicator that Vega will not launch until later in that window, likely some time in Q2. So we’re still a good three to five months out from the launch of Vega, which means AMD doesn’t want to (or need to) release too many details this far out

toliko o tome

nvidia i dalje na vrhu - izgleda punih godinu dana od izbacivanja gtx1070/1080

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
AMD Vega

kao sto rekoh, u 6. mjesecu u ducanima

ista prica kao i polaris, predstavljen na CES-u tek u ljeto u prodaji

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2017 16:29 (X3M).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
AMD Vega

I opet ce nekako dostic 1080 kad ce ovi vec izdat novu generaciju. Uvijek kaskaju korak iza, spasio ih je Kaby Lake sto se CPUa tice

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
AMD Vega

Za gejming ce i dalje ZEN zaostajat, oni ce vise bitnog donest na podrucju jeftine radne masine za render, razne multithread aplikacije, multitasking itd.. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Objave ovakvih slika su najveca debilana. To moze biti obican komad plastike i realno je korisna kao ona slika zemlje sa udaljenosti par milijuna km na kojoj pise "Picture of me and Emma Watson".

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran

kaj je ovo bjelo ispod noktiju?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina
neaktivan
AMD Vega

brašno, vegom griju pećnice da mogu ispeći kifle te podijeliti svima u ovoj temi 

Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
AMD Vega

Ima  negdje video koji je bio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AMD Vega

malo cackam po njihovoj ve.ga stranici i dodem do nagtradne igre di sam morao odgovoriti tocno na pitanja i prijaviti  se fejsom ili mailom. I pise da je jos 30 dana ostalo do kraja nagradne ,a nagrada je vega kartica. Jel moguce da bi tak rano mogla biti kartica spremna? ili je to vise da je nagradnjaca gotova a karticu dobis kad ju dobis?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
izvone kaže...

malo cackam po njihovoj ve.ga stranici i dodem do nagtradne igre di sam morao odgovoriti tocno na pitanja i prijaviti  se fejsom ili mailom. I pise da je jos 30 dana ostalo do kraja nagradne ,a nagrada je vega kartica. Jel moguce da bi tak rano mogla biti kartica spremna? ili je to vise da je nagradnjaca gotova a karticu dobis kad ju dobis?

Rekao bih da je ovo potonje. Nema šanse da karticu vidimo tako rano. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
15 godina
AMD Vega

Nakon ove današanje sprdnje od prezentacije (za krajnjeg običnog korisnika), AMD može lijepo spakirati te svoje kockice i otići doma i javiti se kad bude nešto imalo spremno.

Ove priče da grafička kartica razvaljuje sve, a još nismo vidjeli ništa može si okačiti o rep.

Ako sad nisu ništa pokazali, kartice neće biti dostupne bar do sredine ove godine.

Tako su isto mogli dati nacrte skicirane na komadiću papira istrgnute iz neke bilježnice.

Eto, totalno su me razočarali i naživcirali.

P.S. A da o njihovim famoznim Ryzen procesorima ne pričamo - ista stvar, drugo pakiranje (što se tiče informiranja javnosti i dostupnosti za kranje korisnike).

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rakun kaže...

Nakon ove današanje sprdnje od prezentacije (za krajnjeg običnog korisnika), AMD može lijepo spakirati te svoje kockice i otići doma i javiti se kad bude nešto imalo spremno.

Ove priče da grafička kartica razvaljuje sve, a još nismo vidjeli ništa može si okačiti o rep.

Ako sad nisu ništa pokazali, kartice neće biti dostupne bar do sredine ove godine.

Tako su isto mogli dati nacrte skicirane na komadiću papira istrgnute iz neke bilježnice.

Eto, totalno su me razočarali i naživcirali.

P.S. A da o njihovim famoznim Ryzen procesorima ne pričamo - ista stvar, drugo pakiranje (što se tiče informiranja javnosti i dostupnosti za kranje korisnike).

Ja sam upravo to i očekivao 

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
17 godina
Ma serem im se svima u carapu, i ryzenu i vegi i kabyu, sve je to goli hurac od prezentacija😬
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice