jel ima netko viska slobodnog vremena ili nekog dobre volje da mi napravi web?? Nisam bas vjest u tome a i nemam nekako volje za tak sta xd ako netko zainteresiran nek se javi u PM.hvala
jel ima netko viska slobodnog vremena ili nekog dobre volje da mi napravi web?? Nisam bas vjest u tome a i nemam nekako volje za tak sta xd ako netko zainteresiran nek se javi u PM.hvala
Daj više informacija, za šta da bude namjenjen, sekcije koje da sadrži, kakav izgled, itd...
imam klan u cod2 i treba mi nekako...mocan web xd zelio bi da na njemu budu onako regurtutacije,mecevi,clanovi,sponzori itd...
A imaš ti cca 5000 kn za takav site?
a pa da sad xd
Imaš neke free sajtove gdje napraviš stranicu u 2-3 klika...za neozbiljan klan čist dovoljno.
a pa da sad xd
Pa nego kaj si ti mislio kolko košta to što bi ti htio?? 100kn?? Za to treba dobar cms kojeg treba i podosta customizirat za sve te stvari koje bi ti htio. A netko to sve mora napraviti, a ti platiti.
Probaj otići u dučan i reći prodavačici kad ti naplati kilu čajne salame 100kn "a pa sad.." pa vidi što će se dogoditi