Kako najbolje uciti photoshop

poruka: 11
|
čitano: 6.851
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Vaši savjeti,iskustav?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako najbolje uciti photoshop
Trebas nesto konkretno napravit - guglas, ima milijon tutorijala za sve i svasta.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
protjeran

prvo si zadaj neki cilj. zabadav ti je gledat tutoriale i niš ne zapamtit. napravi si prvo ideju. npr. avatar za ovaj forum i onda prčkaj, malo pogledaj tutoriale, pitaj frenda.

ja na primjer nisam pogledao ni pročitao nijedan tutorijal nego sam prčkao i radio ono kaj mi treba, kao, radim temu za mob i radim slike za to, samouk sam.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 20:56 (trackmanijak).
16 godina
neaktivan

lynda...

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ako si potpuni početnik počni s nekim jednostavnijim programom poput pain.net-a da shvatiš neke osnovne stvari (Što je layer.....) pa onda pređi na photoshop.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Ako si potpuni početnik počni s nekim jednostavnijim programom poput pain.net-a da shvatiš neke osnovne stvari (Što je layer.....) pa onda pređi na photoshop.

haha...ma daj kompa pa nije PS tako težak da treba radit generalne probe hehe

16 godina
neaktivan

Prvo moraš savladati najosnovnije alate i opcije Photoshopa,te se naviknuti na sučelje.Tek onda čitaj tutorijale i radi fancy-shmansy stvari.NamigivaAli naravno,nemoj sada pročitat,napravit i zaboravit,nego probaj to ponovit,dodaj nešto svoje,itd.

alrighty then

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma ako imaš volje možeš odmah početi s Photoshopom bez većih problema, drži se video tutoriala ( preporučam IceFlowStudios, nađe se doista izvrsnih tutoriala za početnike ) i ne odustaj ako iz prve ne ispadne kako treba, jer vjerojatno ni neće Namigiva, i što je najvažnije, nemoj grabiti više nego što možeš prožvakati, počni s lakšim stvarima.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Ma ako imaš volje možeš odmah početi s Photoshopom bez većih problema, drži se video tutoriala ( preporučam IceFlowStudios, nađe se doista izvrsnih tutoriala za početnike ) i ne odustaj ako iz prve ne ispadne kako treba, jer vjerojatno ni neće Namigiva, i što je najvažnije, nemoj grabiti više nego što možeš prožvakati, počni s lakšim stvarima.

eto uradi tako...nema tu privikavanja sve je to pic dim ...

17 godina
sk8 4 life kaže...
thuglife kaže...

odi poloziti adobe certifikaz ta photoshop pa ces vidjeti koliko je sve lagano...

16 godina
neaktivan
sasa kaže...
sk8 4 life kaže...
thuglife kaže...

odi poloziti adobe certifikaz ta photoshop pa ces vidjeti koliko je sve lagano...

kad bi tako razmišljao sigurno bi ugasio PS nakon 15min. treba bit uporan

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice