Vodič za odabir grafičke kartice
- poruka: 41.827
- |
- čitano: 6.911.631
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
4k 36fps-a u cf-u katastrofa ! nadam se dace pokrpat igru i amd optimizirat isto
4k 36fps-a u cf-u katastrofa ! nadam se dace pokrpat igru i amd optimizirat isto
Sta se cudis kad ne podrzava multi gpu?
kako ne? nekuzim
instaliraj CPU Z program i vidit češ pod odjeljak Graphich koju grafu imaš... http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html
Graficka: graficka-kartica-gigabyte-gv-n950oc-2gd-2-gb-ddr5-128-bit
Naravno
Pozdrav,
trazim neku grafu do 1200-max 1500kn (ne bi iso preko), nebitno jel nvidia ili ati, za gaming bi bila no ne igram previse igre novijeg datuma nego 1-2g ili starije (najvise csgo)
nije nuzno da je nova (iako bi preferirao), ali ako je vec rabljena mora imati garanciju i bilo bi lijepo ako bi mogo dobit kakav link (na pm ako ne moze ovdje)
mislim da sam sve reko, ako treba jos neke informacije pisem poslje
hvala
Koji procesor imate, koje napajanje te dali kupujete na karticu ili gotovinu?
procesor AMD Athlon II X4 740
napajanje antec vp500pc
islo bi na gotovinu
iako planiram kroz nekoliko mjeseci updateat proc najvjerojatnije
procesor AMD Athlon II X4 740
napajanje antec vp500pc
islo bi na gotovinu
iako planiram kroz nekoliko mjeseci updateat proc najvjerojatnije
Polovne sa garom trazi R9 380/GTX960, od novih imas za 200kn vise od navedenog budžeta RX470
Drzat ce to 400W fortron, Corsair VS je losije napajanje od hexe tako da nemoj to uzimat.
Nije preslabo, ne trosi previse 470

Bilo bi poželjno zamjeniti ga pošto RX470 zahtjeva 500w, ali vjerojatno bi držao i taj HEXA... ako bi već mjenjao bolje uzmi Fortron Hyper 500w 80+
Sapphire Nitro, a mozes i XFX (ali ne onu Single Fan, nego verziju sa dva venta)
Najbolja graficka za Phenom x4 850 3.3ghz?
pozzz...može netko objasnit prosječnom korisniku kakva je i kolika razlika u između rx460 2gb i 4gb te jedan ili dva venta?...kolko mi to igra ulogu u slaganju novog računala većinom za igranje...
U ovom slucaju, posto je rijec o RX460, nije potrebno niti 4GB VRAM-a niti dva venta iz razloga sto grafa nije toliko jaka da iskoristi 4GB, a također nije ni neki potrosac/grijac pa nije ni dva venta pod "must have", ako nije puno skuplja od ove sa jednim ventom uzmi ako je onda uzmi sa jednim.
fx 6300, cx 430, 8gb ram - što uzeti? do 1000kn, rx460 ili da tražim nešto polovno?
fx 6300, cx 430, 8gb ram - što uzeti? do 1000kn, rx460 ili da tražim nešto polovno?
novo - RX460; polovno - GTX960
Može li mi itko reći da li će asus gtx 960 odgovarati na matičnu ploču msi b75a-g43 uz napajanje corsair 600w ? Hvala
Link grafe: https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=34960
Ma nista od toga pošto je budžet jako ograničen a i ne želim više imati posla sa amd-ovim grafičkama... A na kraju nije mi ni toliko bitna grafička. Vjerojatno cu uzeti gtx 950 pošto ništa novo niti ne igram...