- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na taj proc bez problema 380X/380/960 moze ici a ako si mislio u tom cjenovnom rangu 750ti je nekih 150kn skuplja od 260X a to je manje vise ista kartica.
Za 1300 se nadju polovne 380 kartice s garancijom pa razmisli a pooooprilicno su jace od 750ti/260X bar nekih 50% ako ne i vise
Za taj proc ništa više id R9 270X. A u tom rangu para, GTX 960 ili još bolje R9 380, a njih će ti bn poprilično.
Open world naslovi kao ovi koje si naveo u pravilu traže jak CPU, tako da koju god grafičku kupio nećeš se previše usrećiti.
Ukucaj si u Youtube svoju željenu konfiguraciju i naziv igre (npr. "just cause 3 fx 4300"), pa ćeš sigurno naći što te zanima.
Taj FX je slab i biti će usko grlo za grafe koje navodiš i nema smisla bacat novac na njih.
Uzmi maximalno navedenu 270x il 370-ku il njihov pandan iz Nvidie.
Treba mi grafička GTX950 max. duljine 180 mm. Našao sam Gigabyte GTX 950 OC, ali je baš i nema u prodaji.
Može kakva ideja?
Treba mi grafička GTX950 max. duljine 180 mm. Našao sam Gigabyte GTX 950 OC, ali je baš i nema u prodaji.
Može kakva ideja?
I tu mini baš ne vidim, osim u ipon-u koji je neki mađarski web shop.
Nešto kod nas?
I tu mini baš ne vidim, osim u ipon-u koji je neki mađarski web shop.
Nešto kod nas?
Kak ne vidiš? Imaš u Linksu i Protisu.
Fala!
Taj FX je slab i biti će usko grlo za grafe koje navodiš i nema smisla bacat novac na njih.
Uzmi maximalno navedenu 270x il 370-ku il njihov pandan iz Nvidie.
Evo ja sam radio jednu usporedbu kad bi imao recimo fx 4300 sa kombinacijom r9 270x ili 370.Test radjen sa amd fx 8350 kojem sam iskljucio dodatne 4 jezgre igra pod testom je bila DOOM stock klok procesora i stock klok graficke. Evo slika sa api open gl 4.5 i vulkan koji sam morao slikati sa mobitelom posto neznam koji se program koristi in game screenshoot Slike
Najbolja grafička za 2560X1080 rezoluciju....za proc bottleneck ne brinem jer na godinu uzimam Zen...želimda fps bude lockan na 60 na medium_high

Do koliko kn? Za tu rezoluciju i razinu postavki (i posebno imajući na umu buduće igre) ja bih rekao RX 480 ili GTX 1060. I naravno, odgovarale bi i starije tipa GTX 970 ili 980, R9 290/X ili 390/X, ali radije gledaj novu seriju. Sve te grafičke su tu negdje po performansama, s tim da u DX12 i Vulkan API-u AMD ima dobar porast performansi u odnosu na nVidiu.
Do koliko kn? Za tu rezoluciju i razinu postavki (i posebno imajući na umu buduće igre) ja bih rekao RX 480 ili GTX 1060. I naravno, odgovarale bi i starije tipa GTX 970 ili 980, R9 290/X ili 390/X, ali radije gledaj novu seriju. Sve te grafičke su tu negdje po performansama, s tim da u DX12 i Vulkan API-u AMD ima dobar porast performansi u odnosu na nVidiu.
Budžet je oko 2k kn gledam ova rx i gtx su skuplje ali ce iz za koji mjesec biti na njuškalu jeftinije tako da se zahvaljujem na brzom odgovoru :D

Najbolja grafička za 2560X1080 rezoluciju....za proc bottleneck ne brinem jer na godinu uzimam Zen...želimda fps bude lockan na 60 na medium_high
Za taj budzet rx 480 8gb nista drugo nema

Budžet je oko 2k kn gledam ova rx i gtx su skuplje ali ce iz za koji mjesec biti na njuškalu jeftinije tako da se zahvaljujem na brzom odgovoru :D
pa ako ces preko njuskala, evo ja uzeo novu gtx970 s skoro 3g gare za 1700kn! msi gaming! 1060, rx480 su pored nje totalno neisplative sljedecih godinu dana dok im cijena polovnih ne padne debelo!
Malo gledam i naišao sam na ovu grafičku:
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/gigabyte-nvidia-650-ti-oglas-19799352
U kompu imam istu tu samo ne Ti verziju, nego klasičnu sa 1gb. Jel bi to bio možda ok upgrade za nadolazeči BF1 i novije igre (zanemarimo igranje na high)?
No najviše o svega, kopka me cijena, nekako je preniska za tu količinu memorije inače.
Malo gledam i naišao sam na ovu grafičku:
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/gigabyte-nvidia-650-ti-oglas-19799352
U kompu imam istu tu samo ne Ti verziju, nego klasičnu sa 1gb. Jel bi to bio možda ok upgrade za nadolazeči BF1 i novije igre (zanemarimo igranje na high)?
No najviše o svega, kopka me cijena, nekako je preniska za tu količinu memorije inače.
Pristojno za tu cijenu zaista
p.s. pod uslovom da tvoja ne radi da, ovo se isplati uzeti ali preci na nju sa obicne ne
Nema smisla, ako želiš upgrade, gledaj grafu koja će dati veći postotak u performansama, nešto tipa GTX960.
Thanks dečki. Primamljivo mi je, pa da prebijem cifru sa svojom običnom verzijom. No, postoji onaj ALI, koji me kopkao a to ste mi rekli. Kasnije me čeka ponovi upgrade, jer će ova TI kaskat za ostalima.
Nemoj iz Extreme Digitala.

Pozdrav!
Prije 10 dana smo kupili monitor, i dostava je bila u roku 3 radna dan, miislim 30kn poštarina, plačanje pouzečem. Ako piše da je dostava free onda bi trebala biti Pdv je uračunat u cijenu. Neki kažu da se ne kupuje u extreme digital radi garancije itd, pošto su iz Mađarske. Meni su bili ljubazni i korektni, to je moje osobno iskustvo! A i naj jeftiniji su, Lp
Stranice nisu pouzdane za kupovinu tj. reklamacija je gotovo neizvediva. Uzmi iz provjerenog dućana i uživaj.
Pozdrav!
Prije 10 dana smo kupili monitor, i dostava je bila u roku 3 radna dan, miislim 30kn poštarina, plačanje pouzečem. Ako piše da je dostava free onda bi trebala biti Pdv je uračunat u cijenu. Neki kažu da se ne kupuje u extreme digital radi garancije itd, pošto su iz Mađarske. Meni su bili ljubazni i korektni, to je moje osobno iskustvo! A i naj jeftiniji su, Lp
Nije problem narudžba nego je problem dok se nešto pokvari. Onda budes vidio koliko su ljubazni i korektni.
r7 360 2g Oc
Pozdraav trebam pomoc u vezi kupnje graficke kartice do 1000kn
Moze bit rabljena/nova
pogledajte moj PC
Pozdraav trebam pomoc u vezi kupnje graficke kartice do 1000kn
Moze bit rabljena/nova
pogledajte moj PC
GTX 950.