Ej, decki, ajd prestat mlatit praznu slamu... R9 280x je "tu negdje" sa GTX 770, ali mijenjat GTX 770 za R9 280x nema nikakvog smisla... Mislim ne zato kaj je R9 280x losa, losija ili puno losija, nego zato kaj nije bolja... Cemu radit takve zamjene? Kad ti netko od tih bisera ponudi R9 290 uzmi odmah, inace se pristojno zahvali i zadrzi to kaj imas.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ej, decki, ajd prestat mlatit praznu slamu... R9 280x je "tu negdje" sa GTX 770, ali mijenjat GTX 770 za R9 280x nema nikakvog smisla... Mislim ne zato kaj je R9 280x losa, losija ili puno losija, nego zato kaj nije bolja... Cemu radit takve zamjene? Kad ti netko od tih bisera ponudi R9 290 uzmi odmah, inace se pristojno zahvali i zadrzi to kaj imas.
bas to, jedino bih uzeo ako je nova 24 mjeseca garancije a moja da je pred istekom, to se isplati a drugo produzi dalje isto sranje drugo pakovanje
Grafička kartica do 1000KN ? Nvidia GTX550 može proći ?
Ako češ novo, neš kao 650Ti Boost
Grafička kartica do 1000KN ?
sta je ostatak konfiguracije
mjenjat cu grafu...sto je bolje dat moju 660ti pe oc i 500 kn za gigabyte r280x oc rev.2.0 ili moja i 900 kn za gtx 770 oc od msi?
proc dolazi kroz par dana,tak da netrebate govorit da mijenjam proc ...:))))
mjenjat cu grafu...sto je bolje dat moju 660ti pe oc i 500 kn za gigabyte r280x oc rev.2.0 ili moja i 900 kn za gtx 770 oc od msi?
proc dolazi kroz par dana,tak da netrebate govorit da mijenjam proc ...:))))
nemas kaj razmisljati ta 280x od GB je odlicna, davati jos 400kn vise za gtx770 je suludo! jer za te novce uzmes bez problema r9 290!lp
tj najbolje je dat 4 glave i igrat se kak spada na duze vrijeme sa R9 290 grafuljom
tj najbolje je dat 4 glave i igrat se kak spada na duze vrijeme sa R9 290 grafuljom
istina, samo je u pitanju referentna, pa bi recimo "trebalo" uloziti i u novo hladenje! nije to samo tako
zab napomenut...giga je stara oko 2 i kusur mjeseca a msi 770 nova zapakirana i nekoristena...znaci 280x.a i sumnjam da bi netko mijenjao za r9 290 moju i cash....lol..nekak sam mislio ostat na nv...uzet cu fx6300 ili 6350...nemam bas para za 8xxx...bar bu bolje od phenoma
znaci 280x...lol..nekak sam mislio ostat na nv...uzet cu fx6300 ili 6350...nemam bas para za 8xxx...bar bu bolje od phenoma
ne znam da li bi ja isao sa tog phenoma na FX6300 nekako mi mehh,nije neki upgrade bas velik
bolje cekaj i igraj na tome i skupi za 8350ku
tako bi ja barem ali et svakom svoje
jedino ak mi kupac da pare za mog prije onda mogu..ali nebi kupio 8350...8320 i mali oc i evo 8350 i 250 kn ostane u djepu
zab napomenut...giga je stara oko 2 i kusur mjeseca a msi 770 nova zapakirana i nekoristena...znaci 280x.a i sumnjam da bi netko mijenjao za r9 290 moju i cash....lol..nekak sam mislio ostat na nv...uzet cu fx6300 ili 6350...nemam bas para za 8xxx...bar bu bolje od phenoma
Taj Phenom ti bottlenecka i tu GTX 660 Ti što imaš, samom zamjenom procesora dobio bi puno a kamo li zamjenom oboje.
znaci 280x...lol..nekak sam mislio ostat na nv...uzet cu fx6300 ili 6350...nemam bas para za 8xxx...bar bu bolje od phenoma
ne znam da li bi ja isao sa tog phenoma na FX6300 nekako mi mehh,nije neki upgrade bas velik
bolje cekaj i igraj na tome i skupi za 8350ku
tako bi ja barem ali et svakom svoje
Upgrade je ogroman, a je li FX 6300 dovoljan za R9 280x - NIJE. Za tu 660 što ima jeste, taman, i bio bi velik upgrade jer mu trenutni PII koči tu karticu.
iskreno nisam primjetio bn..oc je na 4.0...tu i tamo koji trzaj u igrama ali zanemarivo
iskreno nisam primjetio bn..
Žalosno. Kako si testirao? Sve što trebaš je pratiti zauzeće grafičke kartice dok igraš.
iskreno nisam primjetio bn..
Žalosno. Kako si testirao? Sve što trebaš je pratiti zauzeće grafičke kartice dok igraš.
de on pratio samo fps i ono od oka ide fluidno i to je to
nisu svi optereceni bottleneckom kao mi i prokletim afterburnerom haha
Pratim ja ab..uvijek je grafa izmedju 97 i 99 %..ak padne padne na nekih 80 al brzo skoci natrag..meni zanemarivo

Upgrade je ogroman, a je li FX 6300 dovoljan za R9 280x - NIJE. Za tu 660 što ima jeste, taman, i bio bi velik upgrade jer mu trenutni PII koči tu karticu.
FX 6300 je dovoljan za R9 280x, cak i u polu-proizvodima tipa Battlefield 4.
A fx 6300 mozes clocknuti komotno preko 4ghz, da izgura tu grafulju na 100% u buducim neoptimizovanim naslovima, tako da si miran.
P.S. zaboravi FX 6350, to je ludost kupovati, to je samo OC FX 6300.
istina da ce taj fx 6xxx pogurati 280x, no framerate ce mu biti skoro kao i s fx83xx+gtx660ti
jer ako ja usporedim ovaj gore video i svoju trenutnu gtx660ti imam brat baratu za 20fps-a vise nego taj fx6xxx+280x! mislim ne cudi me imam intelov cpu! tako da je to daleko od onoga sto moze dati 280x!
istina da ce taj fx 6xxx pogurati 280x, no framerate ce mu biti skoro kao i s fx83xx+gtx660ti
jer ako ja usporedim ovaj gore video i svoju trenutnu gtx660ti imam brat baratu za 20fps-a vise nego taj fx6xxx+280x! mislim ne cudi me imam intelov cpu! tako da je to daleko od onoga sto moze dati 280x!
Mada prvenstveno kupovati R9 280X i ograniciti se na rezoluciju od 1080p je ludost, jedna R9 270 ce sazvakati i ispljunuti sve i jednu igru u toj rezoluciji u visokim detaljima bez ikakvih problema, ma sta 270 i 260X ce to uraditi na pristojnom FPS-u sto si se i sam uvjerio.
A uvijek moze clocknuti taj fx preko 4Ghz i biti miran, zar ne
I da, obavezno Win8 za FX procesore, skok u perfomansama je ocigledan!
Kome smeta UI od Win8 moze staviti skin koji hoce, samo nek konsultuje google kao se to radi!
Koji bi mogao biti razlog da mi je nba 2k14 glatko isla na staroj gtx460, a na novoj r9 270(koja je vise nego duplo jaca) ne ide ni blizu tako glatko. Ima li nvidia neki deal sa 2k sports-om?
Koji bi mogao biti razlog da mi je nba 2k14 glatko isla na staroj gtx460, a na novoj r9 270(koja je vise nego duplo jaca) ne ide ni blizu tako glatko. Ima li nvidia neki deal sa 2k sports-om?
naravno! kaj nevidis reklame od nvidije po parketu! ma nesto drugo je u pitanju! ta igra leti na daleko slabijim grafama...
naravno! kaj nevidis reklame od nvidije po parketu! ma nesto drugo je u pitanju! ta igra leti na daleko slabijim grafama...
Ma znam ja to da ona leti i sa puno slabijim grafama, ali ovo mi interesantno. Vjeruj mi sa starom gtx-icom puno bolje radila igra.
Ovak imam maticnu HP 3031h...e sad me zanima koju grafu bi mogel staviti gore????
Ovak imam maticnu HP 3031h...e sad me zanima koju grafu bi mogel staviti gore????
Jel se radi o ovome računalu HP Compaq dc7900 Small Form Factor PC? Ako da podržava 16x PCIe grafičke. Iz specifikacija vidim da ta matična maximum podržava Intelove Quad procesore stare generacije Core2Duo/Quad. Koji procesor imaš?
neznam dali je vezano za ovu temu ali imam neko pitanje..
cuo sam na ovom postu, netko mi je rekao da kad bi uzeo novu graficku (razmisljam o HD 7770) nebi ispravno radila u mom kompu odnosno procesor bi ju "gusio" i nebi radila full.
pa sad ako bi mi itko mogao ukratko objasnit o cemu se radi, procesor je Intel Celeron D E3400 2,6 Ghz.
Hvala!
pitao sam tamo, pa cu i tu ako mogu :P
Znaci razmisljam o HD 7770, i dali bi bilo bottleneck, Intel Celeron Dual Core 2.6 ghz ?
pitao sam tamo, pa cu i tu ako mogu :P
Znaci razmisljam o HD 7770, i dali bi bilo bottleneck, Intel Celeron Dual Core 2.6 ghz ?
posto nemam pametnijeg posla ev opet
bottleneck ogroman
jaran dobio ogroman boost prelaskom na core2quad sa 7770kom na dual coru je bio prije toga i to je cista patnja