Pozz , koju graficku uzeti do 2400 kn-mozda 2500 kn ( za igranje )
Hvala !
Do tih para ti je najbolje uzet Gigabyte HD7950 3GB OC WindFForce 3X ! Dostava ti je besplatna !
Hvala !
Do tih para ti je najbolje uzet Gigabyte HD7950 3GB OC WindFForce 3X ! Dostava ti je besplatna !
sta kazete na ovu ,kupljena u Microline-u (nisam cuo za tu trgovinu)
/ https://www.microline.hr/StartEU.ashx?_command=showItem&item=msi-n670gtx-pe-oc&location=SKL&session=02202435tQ7Lk4ImTNOBAAKXMU233a /
sta kazete na ovu ,kupljena u Microline-u (nisam cuo za tu trgovinu) ,http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/msi-gtx-670-power-edition-oc-oglas-6288228
Odlicna kartica, Microline je uvoznik.
sta kazete na ovu ,kupljena u Microline-u (nisam cuo za tu trgovinu) ,http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/msi-gtx-670-power-edition-oc-oglas-6288228
Ja bih uzeo nju onda !
evo glupo pitanje ,ak budem npr .morao slati na reklamaciju ,šaljem u taj Microline oni se bave garancijom? .(pitam zato sto prvi put cujem za taj shop)
evo glupo pitanje ,ak budem npr .morao slati na reklamaciju ,šaljem u taj Microline oni se bave garancijom? .(pitam zato sto prvi put cujem za taj shop)
Da, oni su veliki uvoznici nema frke.
Samo dobro pazi da nije neki prevarant jer je riječ o dosta love.
...
reko mi je da bi se našli na pol puta ak treba on je iz Požege ja iz Broda,sad neznam sta vi velite
Zašto su na računu sve cifre 0,00????
Ja osobno ne bi ulazio u to, nova giga 7950 WF i to je to, naravno ovo je moje mišljenje.
Posto na tom papiru pise Racun-Reklamacija , rekao bih da je dobivena na reklamaciji tj. zamijena za neispravnu grafu !
reko mi je da bi se našli na pol puta ak treba on je iz Požege ja iz Broda,sad neznam sta vi velite ,ee vidim da imas isti procesor ko ja i ovu graficku 7950 ,jel bi mogao napraviti benchmark u Heavenu (na max postavkama) ,pa uploudat ,bio bi zahvalan
može jedna preporuka za grafu novu...
amd x2 @3.2ghz
4gd ddr2 - uskoro 8gb
8800gt 512mb
trebam neku grafu za BF3 i nadolazeći COD itd. :)
ako može ispod soma kuna rabljeno ili 1500 novo... tnx svima :)
Do 1.500KN gledaj novu Sapphire HD7850 2GB Dual Fan !
Inace , tvoj dual-core proc je preslab da ju iskoristi do kraja pa gledaj da uzmes i neki quad-core proc !
ugl trenutno su 2x ati 4850 graficke kartice spojene u crossfire
4gb ddr2 rama, napajanje od corsaira 650w
proc quad core q6600 clockan na 3.2 ghz po jezgri
eto frend mi je preporucio za sad "GeForce 660 Ti" graficku
Za tih 2600 Kn bolje uzmi grafičku od 1400-1600-1800 i neki SSD disk od 800-1000-1200 Kn.
Jednostavno ti je procesor previše ograničavajući faktor za neku karticu od 2000+ Kn.
Dobra bi ti bila neka HD 7850, 7870, GTX 660. Ostatak novca u SSD.
Ma kakvi SSD - dobar ce biti taj proc jos neko vrijeme - uzmi rabljenu hd 7970 sa garancijom ,,, to ti je daleko naj bolje rjesenje - dugorocnije
može jedna preporuka za grafu novu...
amd x2 @3.2ghz
4gd ddr2 - uskoro 8gb
8800gt 512mb
Da, uzmi si 955 BE imas na njuskalu polovni za 500 kn sa garancijom, i uzmi si HD 7850 (malo rastegni buđet tj prodaj tog proca sto imas) i dobit ces 3 puta na preformansama u za igre odnosu na sada, uz to 7850 se kloka ko luda - tako vele Svi
Konfiguracija :
grafička: trenutna XFX6950 2GB (novija ak se uzme da ima razlike u gamingu )
Procesor: AMD Phenom X4 965 BE /OC 4 Ghz (hladnjak Mugen 3 , 2 ventilatora.)
Rami: 4 Gb 1600 Mhz DDR3
Matična: Gigabayte 970A-UD3
Napajanje: Corsair GS 600W (80+)
Dostupnost Trgovina : Makromedia,Links,Audax . moze mozda Portio i Protis (pošto vidim da su tamo najeftinije cijene) al onda bi naručivao iz Zagreba u Sl.Brod,moze jos preporuke
ja sam mislio mozda uzeti XFX ili HD RADEON 7950 3 Gb ( sad jel procesor dovoljno jak da drzi tu grafu i jel ju moze iskoristiti do kraja? ) ,moze savjeti sta najbolje uzeti
Hvala !
Dovoljo je jak taj proc - btw nađes za te pare polovnu 7970 sa garancijom (nedavno je Soprano prodao GTX 680 za 2400kn)
/ https://www.microline.hr/StartEU.ashx?_command=showItem&item=msi-n670gtx-pe-oc&location=SKL&session=02202435tQ7Lk4ImTNOBAAKXMU233a /
garancija http://postimage.org/image/3lej5pdb5/
reko mi je da bi se našli na pol puta ak treba on je iz Požege ja iz Broda,sad neznam sta vi velite ,ee vidim da imas isti procesor ko ja i ovu graficku 7950 ,jel bi mogao napraviti benchmark u Heavenu (na max postavkama) ,pa uploudat ,bio bi zahvalan
reko mi je da bi se našli na pol puta ak treba on je iz Požege ja iz Broda,sad neznam sta vi velite
Zašto su na računu sve cifre 0,00????
Ja osobno ne bi ulazio u to, nova giga 7950 WF i to je to, naravno ovo je moje mišljenje.
Posto na tom papiru pise Racun-Reklamacija , rekao bih da je dobivena na reklamaciji tj. zamijena za neispravnu grafu !
Ljudi niste pogledali tko prodaje tu karticu na njuškalu a i tu na našem forumu naš dragi član
Quakemože jedna preporuka za grafu novu...
amd x2 @3.2ghz
4gd ddr2 - uskoro 8gb
8800gt 512mb
Da, uzmi si 955 BE imas na njuskalu polovni za 500 kn sa garancijom, i uzmi si HD 7850 (malo rastegni buđet tj prodaj tog proca sto imas) i dobit ces 3 puta na preformansama u za igre odnosu na sada, uz to 7850 se kloka ko luda - tako vele Svi
NVIDIU želim :)
HD 7850 rasturi GTX 650 Ti za istu cjenu !
http://www.anandtech.com/bench/Product/680?vs=549
Naravno, neželim da ispadne da te nagaovaram da kupiš ATI - nego da se vidi objektivna usporedba u istom cjenovnom rangu
Jel ima tko inside info kad će kod nas krenuti s Never settle kampanjom? Pretpostavljam da niš od toga dok ne rasprodaju zalihe, a u međuvremenu mislim da je dost ljudi pričekalo s kupnjom baš zbog toga.
Pošto sam u prilici nabavit GTX 660 povoljno (frend će mi je prodati za 1200kn) zanima me kako bi se snašla na Athlonu x3 koji je otključan u Phenoma x4, ali bez l3 cache-a i oc-an je na 3.3ghz-a.
Da li će mi procesor biti slab i kolika je razlika između GTX 560 i GTX 660?
Bez obzira na CPU se isplati uzet za 1200 kn GTX 660. Osjetno je jača od GTX 560 grafe. Kasnije ćeš promjenit CPU kad budeš mogao i super.
Bez obzira na CPU se isplati uzet za 1200 kn GTX 660. Osjetno je jača od GTX 560 grafe. Kasnije ćeš promjenit CPU kad budeš mogao i super.
Hvala, grafičku definitivno uzimam procesor neću mijenjati skoro jer sam ga kupio prije 3 mjeseca. Da li će bit dovoljno jak? Jer sa GTX 560 je sve radilo bez problema.
Hvala, grafičku definitivno uzimam procesor neću mijenjati skoro jer sam ga kupio prije 3 mjeseca. Da li će bit dovoljno jak? Jer sa GTX 560 je sve radilo bez problema.
GTX 660 vs 560 Ti: http://www.anandtech.com/bench/Product/660?vs=547
Taj tvoj Athlon II x4 je dostatan za gurati ju iako bi neki jači bio bolji...
dajte mi recite koja 7850 je najbolja tj najbrza,najveci moguci oc,a najpovoljnija, prodao bi staru grafu i dodao nekaj para i uzeo 7850 vidim zadnji driveri su je poprilicno boostali,iako nisam bio bas odusevljen s tom frendovom gigabit 7850 (svega par slicica)i starim driverima u odnosu na ovu kaj imam...dajte neku preporuku jer vidim msi oc je najeftinija???? bitno mi je samo za bf3 (6850@990/4800mhz zakucana na 100% u bf3)
Uzimaj MSI !
dajte mi recite koja 7850 je najbolja tj najbrza,najveci moguci oc,a najpovoljnija, prodao bi staru grafu i dodao nekaj para i uzeo 7850 vidim zadnji driveri su je poprilicno boostali,iako nisam bio bas odusevljen s tom frendovom gigabit 7850 (svega par slicica)i starim driverima u odnosu na ovu kaj imam...dajte neku preporuku jer vidim msi oc je najeftinija???? bitno mi je samo za bf3 (6850@990/4800mhz zakucana na 100% u bf3)
Nemoj uzimati HD 7850 od 1 Gb ako ju namjeravas zadrzati duze vremena (ako ćeš 2 godine), u principu su performanse tu negdje između verzija 1GB i 2 GB ali ce sa vremenom tih dodatnih 1 Gb dosta dobit na znacaju, samo što verziju od 2GB necs naci ispod 1500 kuna (VTX3D na nabavi net je oko 1550 kuna)
off topic:
Po meni je TRENUTNO najisplativija investicija u HD 6950 2GB koja se moze otkljucati u HD 6970, nakon toga ju malo kloknes (a i nemoras) i dobijes prefromanse od ref GTX 580 ! za nekih
1000-1110 kuna - ovisi kako se dogovoris sa prodavacima za cijenu - a ima ih dosta koji prodaju HD 6950 2GB, dakle za ne bas mnogo novca dobijes odlicne Performanse uz to imas i grafu od 2 GB - koji će ti biti potrebni pogotovo kad dođe GTA 5 a i sada po potrebni u BTF 3 (multiplayer) i sve većem broju naslova, to je trenutno - dugorocno mozad ipak bolje hd 7850 2 Gb ali ne ova VTX jer djeluje katastrofa - drugi modeli su oko 1600 kn pa na vise - pa ako ti paare neigraju ulogu take Hd 7850 sapphire 2 gb
Moze, procitaj moj cjeli post - ako ju u Biosu otkljucas na HD 6970 i nakon toga ju kloknes (netreba mnogo) i dobit ces preformanse koje su preblizne GTX 580
btw - GTX 580 ref nije mnogo jača od HD 6970
- netreba ovdje mnogo klokanja