Sve je to super sto si ti objasnio i stoji, i ja bi sa i3, sa fx 6 serijom isto stavio nvidia grafu i bio mirniji...
Ali u ovom konkretnom slucaju nema se sto izmisljati, ide se na na grafu koja ima vise rama i koja je tu negdje, ili mrvu bolja od 1060 3 gb u pubgu...Kraj price...
Ovdje je prije svega rijec o pubg-u, promjeni procesora kasnije na bolji tako je opet izbor jednsotavan, rx 570...
I dalje se drzis toga kao pijan plota...Pogledao sam to gore 100 puta i neznam zasto ali su ga pretjerali do zla, i problem toliko siroke prirode kao sto ga oni predstavljaju, uopce nije...Ne trebam gledati to, mogu gledati i u macha uzivo + 2 am3+ ploce, 2 amd stock coolera i 2 amd procesora i reci ti da to nije tako...
Jesi probao ista od bila cega gore navednoga u testu? Iti jedan od navedenih coolera, iti jedan od navednih procesora i iti jednu od nekih amd ploca? Koliko ja znam nisi, neznam zasto bi netko "slijepo" trebao poslusati gore navedene pretpostavke?
Ali stvarno tih vasih bizarnih testova sa neta ima svako malo, i svako malo iskoci netko sa nekim videom i pametuje kako je to tako, to ne moze biti drugacije, tako mora biti i kod tebe, itd itd...Sto da ti ja kazem da to nije istina i postavim drugacije dokaze? Kome ces ti vjerovat?