Opet za tu cijenu to je ok

On je toliko bogat da kad mu se nakupi prašine na jednoj on ju izbaci i stavi novu
Pa da.
Nije istina ima komp sa quad-om za 4k144hz gaming a 5-mu je visak
Peta je rezerva, ako koja od ovih u radu popusti, leti van.
ovisi, ak je bila mucena od pocetka onda bas i ne... sigurno je vadio dusu tim 5 komada
Kupiš svih pet, pa jedna crkne, odmah s drugom unutra.
tonci je objasnio da majnjane ne skodi grafama e sad jel ti vazi za ETH hmmm ? ,
http://www.bug.hr/forum/post/graficke-kartice/gtx-10xx-pascal-klub-2016/5406178.aspx
Nema mi tu logike. Nije isto ako ventilatori 0-24 vrte na visokim okretajima ili ako netko ima pola dana ugašen komp, na kojem se igra par sati a ostatak vremena surfa, pa su ventovi deset puta manje opterečeni.
brijem da nije mislio na ventove nego gpu load koji je kod ETH-a najvise primjetan
Moguće, ali grafa sa neispravnim ventovima može služiti samo za surfanje i traži ulaganje u novi hladnjak ako nema garancije, ili posao sa reklamacijom ako ima.Nije neki bed ali eto.
To su referentne, ali hladjenje za tu grafu aftermarket kosta 30eur 2x92mm fans 5 heatpipeova. Drzace je hladnom ispod 65C sigurno.
Super kupovina.
https://www.adm.hr/product.asp?product=graficka-kartica-xfx-rx580-gts-xxx-ed-8gb-gddr5-1257mhz2025mhz-rx-580p8dfd6&code=62866ADM
Super povoljno
extra popust za minere
extra popust za minere
Ne možeš vjerovati koja cijena.
I to čekanje do 7 ili 8 mj gubi smisao ako cijene budu takve.
Eh da smo unazad par mjeseci znali kakvo ce stanje biti danas mogli smo prodat bubrege pokupovati sve one MSI Armor RX470 koje su bile na akciji za 1.500kn i sada prodavati po 2.500kn, 1.000kn čistog profita brajo moj
Ja sam fury x prije 2 mj. prodao za 1700 kn
Eh da smo unazad par mjeseci znali kakvo ce stanje biti danas mogli smo prodat bubrege pokupovati sve one MSI Armor RX470 koje su bile na akciji za 1.500kn i sada prodavati po 2.500kn, 1.000kn čistog profita brajo moj
Baš, ja kupio samo tu jednu. Da sam kupio hrpu to bi onda bilo rudarenje i pol.
Ja sam fury x prije 2 mj. prodao za 1700 kn
Dobro ako si poklonio/donirao nekome koga znas, veoma lijepo od tebe
jep kolegi/frendu s posla
Fast, mislio sam mijenjati 2g i 3mj staru RX Nitro 480 4GB za novu MSI Gaming 1060 6GB uz mojih 200kn nadoplate, ponajprije buke radi, iako imam FS monitor, yes no?
2 | Yes |
---|---|
10 | No |
Fast, mislio sam mijenjati 2g i 3mj staru RX Nitro 480 4GB za novu MSI Gaming 1060 6GB uz mojih 200kn nadoplate, ponajprije buke radi, iako imam FS monitor, yes no?
on bi tebi trebo nadoplatit a ne ti njemu (jk)
Ne zuri.
Meni nudi msi armor 1060 6gb 1:1 stara 2 mjeseca :D
Sacekacu jos dan dva da vidim sve opcije, ali mislim cu ili uzeti karticu ili lovu, pa novu preorder
Rekao sam ja prije mnogo godina da svi trebaju prijeći na Nvidiju, a oni koji jednom probaju,
natrag se više ne vraćaju sigurno.
Osobno mislim da više nikada ne bih kupio AMD ATI karticu.
Bez nadoplate! Ja sam zamjenio slabiju i puno jeftiniju RX 470 4gb msi armor 1500 kn za odličnu izvedbu 1060 6 gb kartice stru mjesec dana ( nova 2500kn), i tip je to tak veselo napravio da sam se poslije pitao da li sam popušio
Rekao sam ja prije mnogo godina da svi trebaju prijeći na Nvidiju, a oni koji jednom probaju,
natrag se više ne vraćaju sigurno.
Osobno mislim da više nikada ne bih kupio AMD ATI karticu.
Ja stalno mjenjam tabore i uvijek zadovoljan. Od zadnjih dvadesetak kartica sigurno je bilo pola/pola. Bez problema se vračam sa nvidije na AMD. Pa nismo svi djeca ovdje, neki se igraju od osamdesetih i nemaju strah od hardvera
Skonto sam jk, moze koje obrazlozenje za No??
Ma kome da Stjepanje prodam za tak puno?
Inace, FreeSyncom nisam odusevljen, vjerojatno bolje radi u igrama kada imam nizak fps, ali kada imam visok fps i ide limitirati grafu se slika lomi i imam tearing kojeg bi upravo FS trebao sprijeciti, iako stavim cap 74 ili 75Hz (FS range mi je 30-75) pa onda kad ukljucim VSync je ok. Znaci moj zakljucak je da je FS dobar kad imas fps blize donjoj granici FS rangea, ali sta ce mi to, kad zelim imati 75fps.
Skonto sam jk, moze koje obrazlozenje za No??
Ma kome da Stjepanje prodam za tak puno?
Inace, FreeSyncom nisam odusevljen, vjerojatno bolje radi u igrama kada imam nizak fps, ali kada imam visok fps i ide limitirati grafu se slika lomi i imam tearing kojeg bi upravo FS trebao sprijeciti, iako stavim cap 74 ili 75Hz (FS range mi je 30-75) pa onda kad ukljucim VSync je ok. Znaci moj zakljucak je da je FS dobar kad imas fps blize donjoj granici FS rangea, ali sta ce mi to, kad zelim imati 75fps.
Freesync je nekaj najbolje kaj postoji, ali upališ fastsync kod nvidije i nema trganja slike nikada. Navodno ima 0% utjecaja ne performnse. Naravno ostaje problem sinkanja frejmova ako pada ispod 75 fpsa. Ja ne kužim neku veliku razliku ali ja selim gaming na 49" TV za sve što je igrivo prek gamepada pa nismo u istoj poziciji.
Pa nismo svi djeca ovdje, neki se igraju od osamdesetih i nemaju strah od hardvera
Podržavam, ali kad vidim kako ti kažeš kako fino hladan zrak puše iz računala, da ventilator na napajanju stoji cijelo vrijeme,
da ventilatore mogu držati na min. uz nula buke, ma svaka kuna se isplati, Volta dolazi uskoro,
ispred nje ASUS ROG 1440P GSync 165 Hz ekran ako sve bude u redu, milina.
koristim fastsync od prvog dana i to je zapravo tripel buffering 3.0 bez diethringa
dok sam imao fury x free sync se ponasao odlicno ali rai raw gpu performance je doslo do trganja ekrana
zapravo tko nema g-sync monitor a grafa mu roka puno fps-a onda nek koristi fastsync
Pa valentine hladan zrak puse i od rx 470 i kad je clockas, sve je to isto danas. Osim ako nemas itx grafu ili referentne zujalice :D