nerazumijem se baš u chipsetove za grafčku i to... koju bi mogao grafičku, sa chipsetom nVidia 8100 GT
Ti nemaš 8100GT chipset, več je to integrirana 8100GT grafička kartica koja se nalazi u chipsetu.... Reci ostatak konfiguracije
nerazumijem se baš u chipsetove za grafčku i to... koju bi mogao grafičku, sa chipsetom nVidia 8100 GT
Ti nemaš 8100GT chipset, več je to integrirana 8100GT grafička kartica koja se nalazi u chipsetu.... Reci ostatak konfiguracije
sje**** sam se mislio sam samo 81000, bez GT
Update urađen-dodani Radeoni HD5700
može mi ko reć koja je mana ati 5750..
jer 1000 kn je a ne vidim zasto je onda 5850 2000kn??
može mi ko reć koja je mana ati 5750..
jer 1000 kn je a ne vidim zasto je onda 5850 2000kn??
Nema mane. Odgovor je vrlo jednostavan. HD5850 ima bolje performanse i služi za veće rezolucije.
bok...evo..kupujem novu grafu pa me zaanima jel se isplati kupiti ova grafa...kupujem nesto do 500 kn..
zanima me jel to dobra grafa..i jel mi možete preporučit neku bolju za te pare...ako nije problem...baš se i ne kužim u grafičke pa da ne kupim ono što nije dobro i slično...pa bi vas molio da mi date preporuku,,,hvala
LINK od grafe: .http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_228&products_id=7667
bok...evo..kupujem novu grafu pa me zaanima jel se isplati kupiti ova grafa...kupujem nesto do 500 kn..
zanima me jel to dobra grafa..i jel mi možete preporučit neku bolju za te pare...ako nije problem...baš se i ne kužim u grafičke pa da ne kupim ono što nije dobro i slično...pa bi vas molio da mi date preporuku,,,hvala
Vidim pod tvoj pc da imaš HD4890. Pa mi sad nije jasno, zar razmišljaš o prijelazu na ovu ili? Jer ako je tako zaboravi na to.
za te novce, a i manje, ćeš puno bolje proć sa Radeonom 4670 (u prosjeku je za nekih 20-ak % jača)
DA! Istina, Radeon HD4670 je isplativiji. Nešto jače performanse i recimo ovaj sapphire-ov model je dosta tih pa tako preporuka ide na njega. www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=6626 Ali i dalje ne vidim svrhu svega ovoga ako razmišljaš o prijelazu s HD4890 na ovaj rang kartica. Znači jedino ako ne razmišljaš o tome nego karticu kupuješ za nekog drugog ili sebi za drugo računalo uzmi ovu sapphire HD4670 i uživaj.
ee ljudi naručio sam novu konfu da mi sastave u njoj je Sapphire HD 5850 1GB 256bit šta mi možete reći o njoj
ee ljudi naručio sam novu konfu da mi sastave u njoj je Sapphire HD 5850 1GB 256bit šta mi možete reći o njoj
Tebe ima u svim temama sa jednote istim pitanjima. Konfiguracija će bit odlična i kartica koju si uzeo je živi sex. Za te novce ne postoji bolja kartica. To je kartica sa odličnim performansama i uz to se manje grije i manje troši od recimo HD4890. Jesi sad u potpunosti zadovoljan?
tnxxx bro stigla mi je konfa i tjeram dirt 2 na 1680x1050 na maxed out bez problema i crysis 2 rokam na 1280x1024 very high bez problema
štekanje hmmm šta je to
dirt 2 vrti i 4670 sve na high a kosta samo 450kn hahahaa
haha pa može i HD3850 vrtiti DiRt 2 na high ali onda ćeš iamti slideshow na ekranu
haha pa može i HD3850 vrtiti DiRt 2 na high ali onda ćeš iamti slideshow na ekranu
heh pa ja HD4890 60+fps ultra na 1080p
hehe...ma ne...nego me prijatelj pitao za preporuku...a nije baš u najboljoj poziciji sa parama..tak da...hvala na preporuci...znači ipak HD 4670??
da ne otvaram novi topic, zanima me kolko moj athlon 64 x2 4200+ 2.2 ghz koristi moju vtx hd4850??? jer ja sam prilicno zadovoljan s performansama al ja mislim da bi moglo i bolje? koji bi proc preporucili za nju da ju iskoristi u potpunosti a koji nije jako skup i da je kvalitetan.
da ne otvaram novi topic, zanima me kolko moj athlon 64 x2 4200+ 2.2 ghz koristi moju vtx hd4850??? jer ja sam prilicno zadovoljan s performansama al ja mislim da bi moglo i bolje? koji bi proc preporucili za nju da ju iskoristi u potpunosti a koji nije jako skup i da je kvalitetan.
OC-aj ga na 2.6-2.8 ghz i može iskoristiti HD4850,ne u potpunosti,ali opet može dovoljno.
Athlon 2 240-420 kn
necu oc nikad
Zanima me kakve su reakcije grafulja u kombinaciji Intel i AMD.Dakle da pojasnim:recimo intelova konfiguracija i ATIjeva grafulja i AMDeova kofiguracija i Nvidina grafulja?Koliko se slažu sa pojedinim kofiguracijama...
necu oc nikad
time mozes samo dobit, riskantno je jedino kad dizes napon da ga ne sprzis...a za fsb ionako imas negdje fsb wall tako da ti je sigurno, ako pogodis wall samo clear CMOS i to je to
ne razumijes ja imam stroge starce ako saznaju da sam ista "pojacavo" il nesto ode komp kroz prozor
ne razumijes ja imam stroge starce ako saznaju da sam ista "pojacavo" il nesto ode komp kroz prozor
ne moraju saznat tocnije i ne mogu...valjda, jel se kuze u tehniku ili
saznat ce dok cu plakat da sam sve sprzio XDDD
saznat ce dok cu plakat da sam sve sprzio XDDD
tesko da ces sprzit ako ne dizes napon....meni je dignut clock za 800mhz...i temp se nije puno digla
ha cuj meni je cpu na 41 u idle
ha cuj meni je cpu na 41 u idle
pa meni je 39 doduse OC-an ;)
dirt 2 vrti i 4670 sve na high a kosta samo 450kn hahahaa
Zato ne može kad moja HD5850 na DX11 sve bez štekanja
Hehehe znam kako ti je, samo meni je ćaća malo blaži od matere, to ja samo dok njih nema ili kriomice uđem u kuću i stavim, ako skuže onda kažem da mi ju je dao prijatelj (račun naravno sakrijem), ako svejedno skuže onda umjesto da kažem da košta 2340kn ja kažem 400kn, a i tada su bjesni XDDD