nadam se da cete mi pomoci :D ne bih volio da se pokajem kad kupim novu graficku karticu :)
hvala unaprijed :D
0 | hd 6570 1GB OC DDR3 |
---|---|
43 | hd 6670 512MB DDR5 |
2 | zotac gt 440 1GB DDR5 |
0 | hd 6570 1GB OC DDR3 |
---|---|
43 | hd 6670 512MB DDR5 |
2 | zotac gt 440 1GB DDR5 |
bilo bi bolje da je bar 1 gb
bilo bi bolje da je bar 1 gb
To ti ne igra toliko veliku ulogu uopste...
ovo mi je dobro kad kažeš,,,,da dereš na največim mogučim detaljima i rezoluciji
a šta smo mi onda budale pa dajemo 3 ili 4,000 kn za grafe,da bi derali isto kao i ti koji daš 500 kn za grafu,,,svašta..
P.S--- SAMO TI DERI BHAHAHAHAHAHAHAH
BDW--zaboravio sam te pitati dali ti je grafa agp ili pci,,,hhhhhhhhhhh
Ne dirajte čoveka, nek se raduje. Uostalom nije rekao ni koje igre ni na kojoj rezoluciji. 480 shadera na 800MHz će na nižim rezolucijama poterati skoro sve igre na visokim postavkama, a dosta nih i na nekoj višoj rezoluciji bez AA.
ovo mi je dobro kad kažeš,,,,da dereš na največim mogučim detaljima i rezoluciji
a šta smo mi onda budale pa dajemo 3 ili 4,000 kn za grafe,da bi derali isto kao i ti koji daš 500 kn za grafu,,,svašta..
CoD:6 Full postavke.Gainward HD 4870,AMD 2.8ghz 630 quad core,3 gige rama,corsair modularno napajanje 660w.
CoD:6 na HD 4850 full i?Ništa ne šteka.3 gb rama,4 jezgre proc 4850 i deri ništa ne šteka...
vidim da neki ovdje ne kuže što znači full postavke i full rezolucija,hhhhhh,a ovo mi je dobro hd 4850 bhahahahaaha
Oprostite gospodine, zabunio sam se umjesto 4870 sam napisao 4850.Jebote i bota!!!!