E ovako... pojavio mi se problem i neznam sto mi je ciniti i sto bi mogao biti ... pocelo je sve sa time sto kad upalim komp uopce mi se nepojavljuje slika na monitoru ali blinka tipka za paljenje kao da je komp ugasen (vga spojen na grafu).. i tako resetiram ja komp par puta i eto slike kao da je sve normalno da bih pokusao uc u igrui odmah na pocetku igre blokira mi komp da nemogu upotrijebit ni jednu funkciju da izadjem iz igre vec moram resetirat komp.. i tako 2 puta u nadi da je to slucajno zaledio ali stalno ista prica.. reinstaliram igru i opet isto... instaliram drugu igru da vidim oce uc i opet na isti nacin zaledi... jel itko imao slicna iskustva pa da zna sto mi je ciniti...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dok budes imao sliku , reinstaliraj drivere za grafu ili instaliraj novije ! I napisi koja je konfa u pitanju !
da pogledas ram? jednu po jednu plocicu vadi i probaj palit komp. meni se to cini da ti je memorija u banani- to sam zakljucio sta ti se komp ne pali odma (definitivno nije do drivera, jer ti driveri nisu potrebni da bi se komp upalio )
Osim prednje navedenog, prati kakvi su ti naponi na bez i sa opterećenjem...