Da li se isplati

poruka: 5
|
čitano: 790
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Da li se isplati

neka mi znalci pomognu jer ja si sam ne mogu da li se isplati kupiti navedena grafa http://www.diskont24.com/product.php?productid=31240

jopa22
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 22:22 (jopa22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Da li se isplati
jopa22 kaže...

neka mi znalci pomognu jer ja si sam ne mogu da li se isplati kupiti navedena grafa http://www.diskont24.com/product.php?productid=31240

Koji ti je ostatak konfe?
Koliko si spreman izdvojit za grafu?
I koja ti je namjena grafe?
Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
16 godina
neaktivan
Da li se isplati

Moraš reć koliko si para spreman uložit pa ćemo vidjet dal se isplati ili navedi neki kriterij po kojemu bi trebalo raspravit da li se isplati ili ne.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da li se isplati

eto prica je slijedeca frend bi mi uvalio tu grafu...jer trenutno slazem konfu i jos mi samo ona treba a on bi mi ju dao sto kuna jeftinije od one cijene na nabavi pa me zanima dal da radije ustedim tih sto kuna i kupim nesto drugo ili da uzmem to od njega ako se osplati...konfa: atlon x2 5200, 2 gb ram, msi k9n neo v3 ploca, 400w no name, 250gb hdd a trebala bi hm za neke igre, sony vegas i photoshop i za gledanje filmova

jopa22
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da li se isplati

Pa sad, za istu cijenu ima sada u subotu u Linksu XFX HD4650. Inače, nije da ćeš se naigrati sa bilo kojom, al HD4650 bi bila bolji izbor. Ako se ne igraš, idi na jeftiniju varijantu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice